Änd aim bäkk in the geim

Tere!
Mõtlesin, et alustaks oma postitust vähe viisakama tervitusega, kuna ma olen häbiväärselt kaua vaikinud ja oi kui roostes mu sõrmed ja mõistus on. Vahepeal on tegelikult mega palju asju juhtunud ja nii uskumatult kui see ei kõlaks, siis isegi nalja on käpatäie saadud. Ma püüdsin hoida kiivalt neid nalju blogimiseks, et Teil ka lõbus oleks, kuid ma olen suutnud peaaegu kõik oma vaimukused ära unustada. Kriban kärmelt ühe mõtte siia, enne kui see ka plehku pistab. Ühel  ilusal õhtul torkas mulle fantastiline, kui mitte öelda ideaalne bändi nimi pähe, no juhuks kui keegi tahaks bändi tegema hakata- Elektrikatkestus...kas pole suurepärane bändi nimi? Sindi Rahvamajas, 25. november 2014, kell 19:00 esineb Elektrikatkestus :D

Nädalavahetusel sai käidud Maci pool ja Mac kinkis Janetile ja Pythonile helendavad kaelarihmad. Need on helesinised ja kolme valgusreziimiga. Kiiresti vilkuv- nagu disko, aeglaselt vilkuv- nagu väsinud disko ja püsiv valgus- nagu kõige normaalsem olek. Testisime kohe õhtusel jalutuskäigul kaelarihmad kenasti ära ka. Läksime Maci ja oma nunnukate ufonautidega staadionile, kui eemalt kostus laste omavaheline jutuajamine, või no mis jutuajamine see ikka nii väga oli, kuna nad sõitsid seal ATV-dega, siis hõiskasid üksteisele "Kas Sa näed ka helendavaid koeri?". Eriti vahva oleks olnud, kui teine oleks vastanud, et ei näe, aga no vastas siiski:"Jaah, näen"
"Neil on helendavad kaelarihmad", teatas esimene teadlikult.
"Ma tean!", vastas teine enesestmõistetaval häälel.

Ühele koeraomanikule tegime ka juba reklaami, kuna Tal oli mure, et nende chiuahua (andke andeks, aga ma tõesti ei oska selle tuksleva loomakese tõugu õigesti kirjutada ja sellepärast eraldi Googeldada ka ei viitsi ning kui läks siiski täkkesse, siis see on lihtsalt puhas juhus), igatahes oli nende mure, et koerake astutakse laiaks ja mitte isegi võõraste poolt, vaid nad ise ka ei näe oma koera...ma siiralt loodan, et see fakt käis pigem pimeda aja kohta, sest kui valges ka oma nunnukest ei märka, siis helendav kaelarihm ei aita.  Igatahes, kui kellegil tekkis ka soov helendavaid kaelarihmasid oma lemmikule soetada, siis kirjutage otsingusse "led collar" ja leiategi.

Aitab tänaseks ja püüan homme olla tublim ning pikemalt kirjutada. Head ööd!

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Ma seadistasin end esmalt sõjakasse meeleollu, et siia tulla ja kiruda, et MIKS Sa ei blogi???

    Ja siis Sa raisk olid bloginud vahepeal :/ Millise vaese hinge peale ma nüüd oma sõjameeleolu välja elama pean? Ah?

    Minuga üldse ei arvestata, ma ei või... prfff

    VastaKustuta
  2. Kas tunned end juba paremini? :D

    VastaKustuta

Back
to top