Lõngadiiler ja iPhone

Ma olen vist see aasta olnud jõhkralt tubli ja ma ei võta seda oletust kuskilt õhust, vaid täna käis mul ukse taga päkapiku (loe: Maci) isiklik kuller. Ei näinud küll päris selline välja nagu ma kujutaksin ette üht päkapiku kullerit, aga no kingituse toimetas kenasti kohale. Kuller sõitis autoga maja ette, ulatas üle ukse väikse nänni, lahkelt tegi Janetile ka pissiringi  ja tänutäheks ulatasin vastu lõnga. Kuid mitte mingit tavalist lõnga, vaid kuldse retriiveri (loe: Ellie) karvadest tehtud lõngakera. Mnjaa, küll tahaksin praegu uhkeldada ja eputada, et kõik need unetud ööd ja päevad ma istusin voki taga ja ketrasin koerakarvast lõnga, kuid mul pole õigust seda au endale võtta...ma olen kõigest koerakarva lõngadiiler (keegi peab ju seda ametit ka pidama).
Mul on kahtlane tunne, et ma tahaksin järgmiseks juhtkoeraks kuldsekat, siis saan ka endale koerakarvadest karupüksid, käpikud, sokid, kampsu ja mütsi. Vähemalt siis on karvaajamine praktiline tegevus.
Ahjaa, kingitusest ka natuke...Mac tellis mulle Hiinast, enne kui ma üldse endale soetasin iPhone, telefoniümbrise. Sellise hästi minuliku- roosa.






CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. noooh, vaid tsipake hilines ja päris Su sünnaks ei jõudnud kohale... oolmoust.. Jõuluni ka päris välja ei vedanud. Niisiis: Happy Halloween :)

    Tegelt tahtsin manitseda, et olenemata ürbist, katsu siiski käituda tsiviliseeritult ja ära hakka oma i-looma kohe mööda põrandaid ja seinu loopima. Aitäh.

    VastaKustuta
  2. Kas Sa praegu tahtsid väita, et ma olen kunagi mitte tsiviliseeritult käitunud või???

    VastaKustuta

Back
to top