Naturaalne või tuunitud?

Hakkasin täna sellisele asjale mõtlema, et päris tihti öeldakse, et vot see naine on imeilus, fantastiline, silmatorkav, ainulaadne ja mida kõike veel. Ega ma ei tahagi vastu vaielda, aga tahaks hoopis küsida, et mis teeb selle naise ilusaks? Et kui kõik need tehis varuosad eemaldada, noo nagu näiteks küünepikendused, juuksepikendused, ripsmepikendused ja need tutakad, enam-vähem suurem krohv, võib-olla ka eriti võltsi suurusega rinnaimplantaadid, et kas siis oleks see naine sama ainulaadne ja ilus? Ma ei vaidle sugugi selle vastu, et oma loomulikku ilu võiks suti rõhutada või esile tõsta, või kui mõni osa naisest on kuidagi häirivalt või ebameeldivalt silmatorkav, et siis saaks väikese kosmeetilise sekkumisega seda parandada ja naine saaks ebamugavustundest lahti. Kuid kui võtta siis üks täiesti tavaline ja loomulik naine ja üles liftitud mimm, et kumb siis ikkagi ilusam on?
Võib-olla on kohatu võrdlus, aga ma tõmbasin võrdlusmärgi tuunitud naiste ja autode vahele. Kui ma ostan endale mingi suvalise rondi Nõmme autoturult ja matan sinna alla hunniku raha ja teeksin sellele autorondile täieliku tuuningu...maybe isegi lasen cabrioleti tuunida, värvin fuksiaroosaks ja panen uue valge nahkse sisustuse, siis võin täiesti kindlalt väita, et see auto torkaks kõigile linnapildis silma. Aga kui sõidaksin samasuguseks jäetud romuga, siis oleks see umbes nagu igal kolmandal eestlasel on. Erandeid on ka, et kui ikka äärmuslikult kole naine või auto on, siis ka torkab silma. aga see pole enam hea tähelepanu. Nii, et selline tasakaalustatud tuuning oleks okei, aga oluline on ju ka, et milline on loomulik ilu naisel ja mis on sees. Sa võid ju ilusa auto endale maja ette osta, aga mis sellest kasu, kui see ei sõida? Ma ei tea, kui selgelt ma suutsin oma mõtteid väljendada, aga noh, paremini ei oska :D
Samas oleks maru huvitav teada, et naised, kes kannavad igasugu pikendusi ja ilma meigita end tsivilisatsioonile ei näita, et kuidas nad küll jaksavad iga hommik endale mitu kihti puudrit peale kanda, ripsmetutakaid kleepida, soengut teha, kontsakingi kanda jne ja õhtul kogu see kraam uuesti maha võtta...ja seda iga päev? Eriti, kui veel laekud peolt varastel hommikutundidel, et kas siis jääb meik peale ja järgmisel päeval laod lihtsalt kurgiviilud näole, et näonahk saaks värskendust?

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Selliseid asju ka juhtub , nt mees on naisterahvaga koos ja naine on suutnud iga öö kuskil 4-5 ajal üles ärgata , et end mukkida , et meesterahvas ei näeks milline naine tegelikult on..ja samas ükskord näeb ja siis on ehmatus suur. Õnneks ma ise väga ei meigi, ja elukaaslane sai ikka selle mida valis. Kõige parem ongi nii , kahju nendest kes kardavad oma tõelist olemust.
    Ja mulle ei meeldi kui neid ülestuunitud naisi kiidetakse ka,mina selles erilist ilu ei näe aga kui vaadata kas või facebookis pilte like saavad ikka need "mimmid" tavaline normaalse välimusega tal on 2 like,ja tuunitud siis 200-2000 like.

    VastaKustuta
  2. Need üles tuunitud tibinad on nagu trofeed, mida mõni mees kogub, aga kui on vaja millestki rääkida, siis ei tule suust muud kui sooja õhku.

    VastaKustuta
  3. Ma arvan, et ongi kahte sorti naisi- ühed, kes on loomulikud ( mõnel seda loomulikku ilu rohkem, teisel vähem ) ja teine siis see megabeibed. Ma olen aru saanud, et mehed võtavad omale elukaaslaseks ikka loomuliku iluga naise, kellega abiellutakse, saadakse lapsi. Luuakse perekond. Ja siis need megabeibed, sobivad mingisse perioodi elus- midagi püsivat ei looda- trofee naine. Paraku lõpuks tuleb neil ja mõistus koju ja taastatakse oma loomulik olek (erandid kinnitavad reeglit eks).

    Ja kui nüüd autoga võrrelda. Siis igapäev ju tuuning (hobiauto) autoga ei sõideta- kulukas teine. Igapäevane auto on tagasihoidlikum ja vaadatakse ka rohkem lisavarustust- näiteks turvalisust, ökonoomsust ja mugavus lahendusi.

    Üks megabeib on halb investeering, kunagi kirjutas üks investeerimis pankur pika selgituse, miks mitte võtta barbie nuku kooopiat naiseks- umbes, et tambi sinna raha palju jaksad, aga ikka ajaga ilu hääbub (naine vananeb).


    Võtame nt sinu Joosepi :D praegu, kui sa ise pime, kas on üldse oluline, kas sinu mees on ilueedi või tavaline keskmine eesti mees välimuselt? Lõppude lõpuks on ikka see sisu kõige olulisem.


    VastaKustuta
  4. Mul küll ei ole kunstküüsi ja -ripsmeid (kunstrindadest rääkimata), aga meiki kannan igapäevaselt siiski päris kohusetundlikult. Ei ütleks, et on "paks krohvikiht", kuid meikimisele kulub hommikul ikka u 20 minutit. Ilma meigita väga välja ei julge minna - endal on tunne, et näen välja nagu jõletis:)

    Mees samas ütleb, et tema küll vahet ei näe. Olgu meigita või ilma. Pärast esimesi kohtumisi ma veel muretsesin, et mis siis saab, kui ööseks jään ja mees mind ilma meigita näeb (ma ei kavatsenud küll mingeid peitusemänge mängida ja varem üles tõusta). Mees aga ei teinud teist nägugi. Ja siiani väidab, et olen ilma meigita ka ilus.
    Huvitav, et peegel mulle teist juttu räägib :D

    VastaKustuta
  5. Miks me naisi autodega võrdleme :(

    VastaKustuta

Back
to top