Ma poleks uskunud, et see niii keeruline saab olema

Nagu teate, siis otsin ma endale trennikaaslast ja palusin isegi oma lugejaid appi, et nad jagaksid mu otsingupostitust. Aitäh teile, kes te ei pidanud paljuks teha paar klikki! :)
Tahaks rõõmust hõisata ja tänades öelda, et lõpuks ometi leidsin ma endale trennikaaslase, aga...ma ei saaa. Mul pole ikka veel toredatägedatsarkastilistmustahuumorisoonega trennikaaslast, kes tahaks koos minuga, peale muude lihaste, läbi naeru ka oma kõhulihaseid treenida ja läbi naeru oma elupäevi pikendada.Mnjah, okei-okei,  tegelikult olgem realistid...ma ju otsin lihtsalt trennikaaslast ja mulle ausõna piisab täiesti tavalisest ja normaalsest inimesest, peaasi, et Sa näeksid, kasvõi natukenegi...või noh, veidi rohkem kui mina.
Ja ega ma ainult oma blogi kaudu pole endale otsinud kamraadi jõusaali, kes tahaks koos minuga trenakatel rühkida ja higistada, vaid kohaliku vallavalitsuse FB-lehele sai ka teade üles riputatud ja siis veel sellisele platvormile nagu Helpific, aga mitte kui midagi. Ma olen päris nõutu ja õnnetu, sest kuidas on võimalik, et ma ei leia endale trennikaaslast. Ma ei taha hästi uskuda, et asi jääb tõesti minu pimeduse taha kinni ehk et nagu inimesed kardaksid pimedat.
Kipun hoopis arvama, et info pole piisavalt kaugele ja kõrgele levinud. Hetkel on tunne, et peaksin vist tõesti kuulutuse pimeotsibkaaslastjõusaali käsitsi valmis kribama ja kuskile külapoe stendile nööpnõelaga kinni suskama.
Ma küsin, kus on mu trennikaaslasteks soovijate hordid?! Kus?

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Masekott. Tule Paide, lähme jõuka :D

    VastaKustuta
  2. Ära sega mind, las ma kassin rahus :D (tüüpiline mina, ma olen kurb ja pettunud, et pole trennikaaslast leidnud, aga ikka topin neid smile'sid igalepoole...it's so me).

    VastaKustuta
  3. Sa võid ka mulle külla tulla. Trennisaalis ei treeni, aga palliväljakul küll

    VastaKustuta
  4. Ma pean enne oma pekilasudest lahti saama, muidu kukun lennukiga Läänemerre (tegelt pole asi pooltki nii hull, ma jälle liialdan), aga fakt on see, et enne peaks ikka jõusaalis veidi trenni tegema, et jaksaks end palliväljakul veidigi liigutada...seal ju võhma vaja.

    VastaKustuta
  5. Kas su elukaaslasel ei sobi koos sinuga trennis käia või milles asi on, et nii paaniliselt trennikaaslast taga otsid?

    VastaKustuta
  6. Ei, mina sobin ideaalselt talle trennikaaslaseks, aga talle ei sobi need teised inimesed seal jõusaalis...don't ask...ma mõistan seda sama vähe :D
    Joosep tellis endale koju lõuatõstmiskangi ja kõhulihaste tegemiseks selle laua, mida kalde alla panna, aga no see treenib ainult lihaseid, kuid mul on vaja püsiva madala koormusega trenni ja siis hiljem veidi lihast kasvatada.
    Ja olgem ausad, ma ei jaksaks end lõuatõmbamiskangist üles vinnata....ripuksin seal nagu märg kalts :D

    VastaKustuta

Back
to top