Säh Sulle putru ja banaani

Ma ei tea, mis värk sellega on, kuid vahetevahel juhtub köögis minuga nii, et kaotan tähelepanu. Kuigi võiks ju arvata ja eeldada, et pimedal võiks seda topelt olla vms. Otsustasin mina siis endale putru keeta. Kuna Tartu ajast alates olen ma ära hellitatud nende 100 grammiste pudrukotikestega, siis kavatsesin seegi kord ühe portsu endale seda kotiputru valmistada. Kes ei tea, millest ma räägin, siis poodidest võib leida riisi ja tatart, mis on kotikestesse pakendatud ja Sinul, kes plaanib toda putru sööma hakata, ei jää muud teha, kui vesi keema panna, lisada soola ja siis visata 20 mintsaks kotike keevasse vette, vesi ära valada ja kotike kaussi tühjendada. Iisibiisi. Ma tegin täpselt samamoodi, ainult selle erinevusega, et kui vesi läks keema, siis käisin korra köögis seda keevat vett uudistamas ja läksin sama targalt jälle omi asju toimetama, et 20 mintsa pärast uuesti naasta ja vesi ära valada. Jep, pudrukotikest ma mingil arusaamatul põhjusel potti ei lisanudki. Sellest sain ka aru alles siis, kui vee ära valasin ja jäin hetkeks nägu töllakil kraanikaussi vahtima. Uut putru ma valmistama ei hakanud. Esiteks ma ei viitsinud ja teiseks võtsin seda kui kõrgemalt poolt tulnud märguannet, et täna pole pudrupäev. Ma isegi ei mäleta, mida ma siis lõppude lõpuks sõin, aga ju miskit ikka sõin. Arr, mul tuli praegu pöörane apelsini isu peale, aga kurb tõsiasi on see, et meil pole apelsini. Milline alatu nöök.
Muide surfasin siin internetiavarustes ringi ja sattusin sellise vahva ettevõtmise peale nagu banaanitaime kasvatamine kodustes tingimustes. Lugesin selle kohta igavesti pika õpetuse läbi ja mul tekkis nüüd kange soov ise proovida. Nii, et ma hakkan banaanikasvatajaks...vähemalt üritan. Kui teil oleks ka soov proovida, siis rohkem infot leiate siit. Kuna ma kogun erinevaid humoorikaid mõtteavaldusi ja muud säärast, siis mulle meenus, et mul oli banaaniga seoses ka mingi nali. Otsisin üles ja postitan teile ka lugemiseks. Selles tekstis kasutatakse nüüd küll n-ö seda paha-paha sõna "neeger", aga arvan, et sellest ei tasu poleemikat teha, sest see pole mitte mingilgi kujul solvav, pigem just vastupidi.

Keeruliseks mõtlemine.
 
Neeger istub puu all, kõlgutab jalga ja ootab, et banaan alla kukuks.
Valge mees tuleb ja küsib: "Miks Sa ise banaani alla ei too?"
Neeger: "Miks ma peaks?"
Valge mees: "No siis müüd banaani maha ja saad raha."
Neeger: "Noja siis?"
Valge mees: "No siis korjad teised banaanid ka ära ja müüd need ka maha ja saadki juba palju raha."
Neeger: "Noja siis?"
Valge mees: "No siis palkad endale töölised. Nad korjavad juba palju-palju banaane. Sina müüd maha ja saad veel rohkem raha."
Neeger: "Noja siis?"
Valge mees: "No siis on Sul nii palju raha, et teed oma tööstuse, mis müüb banaane ja Sina saad rikkaks."
Neeger: "Noja siis?"
Valge mees: "No siis saad Sina rahulikult maha istuda ja jalga kõlgutada."
Neeger: "No ja mis ma praegu siis teen?!"

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ei no banaan on tore küll, aga chat vlog oleks veel toredam :D ?

    VastaKustuta
  2. Jaaah, 100x toredam, aga see on nagu mingi needus. Viimane kord oli kõik paigas, mina ka vinks võnks fookuses, kui äkitselt Joosep teatab, et tal on niiiiiiiiiiiiiiiiiii halb olla :S
    Ma võtan esmaspäeval ähvardamistaktika kasutusele...ütlen, et 24. veebruaril kooki ja salatit ei saa, kui vlog pole tehtud :D

    VastaKustuta

Back
to top