Täpiline mantel

Käisime reedel Joosepiga Kaubamajaka allahindlusi kaemas. Meil oli kindel plaan osta kummalegi ühed korralikud teksased. Tegelikult mul endal on pükse vot davot, aga mitte ükski paar neist ei meeldi Joosepile. Ütleme nii, et otseselt oksele teda need minu praegused püksid ei aja, aga erilist vaimustust ja komplimente viskama ei kisu. Või siis, kui küsin, et kuidas ma välja näen, siis ütleb, et muidu oled ilus, aga need püksid...mnjah. Mul enamus püksid on need kuluvad (no teate küll, need keskelt heledamaks kulutatud ja külgedelt suts tumedamad). Kui ma praegu peast ütlen, siis kohe meenub  6 paari erinevaid teksaseid. No on neid, mis on minu säärte igapäevased kaaslased, siis on ka neid pükse, mida saab kanda ainult soojade ilmadega, kuna on aukudega. Samuti on mul ka sellised püksid, mida sobib ainult kindlate pluuside ja kampsudega kanda. Kindlasti on ka üks paar pükse (ühed mu lemparid), mis hetkel seisavad niisama ja ootavad, millal nad hakkaksid taaskord üle mu kannide mahtuma. Joosepi meelest on ilusad püksid sellised, mis on ühetoonilised ja ilma mingisuguste vidinateta, lapide, neetide, aukude, varjunditeta jne. Ühesõnaga ühed täiesti klassikalised casual teksased. Õnneks ühed sellised leidsimegi, mis meeldiks Joosepile, mis meeldiks mulle ja mis on ülimugavad ning hind oli ka soodne (25 eurtsi). Samal ajal, kui ma pükse proovisin, käis Joosep poes ringi ja uudistas kaupa. Ega ta kade ei olnud, siis tuli ja rääkis mulle ka, et mida näinud oli jne. Lõpuks väljusin ma riietuskabiinist uute pükste, jaki, salli ja mantliga. Salliga sain ma muidugi sõna otseses mõttes vastu perset, sest ma maksin salli eest üüratud 20€, aga pärast kodus olles Joosep tsekkas Mosaiigi kodukat ja seal oli igat värvi salle hinnaga 5€ per tükk. Siin väike pilt teile ka minu uuest mantlist ja kuigi selle pildi pealt pole väga pükse näha, siis jalas on mul just need uued püksid. Pildi taust on täiesti lambikas (ärge pange tähele). Saapast tegime ka eraldi pilti, sest need on samuti ühed minu uued jalavarjud, mis ma ostsin Pärnu Keskuse Danija poest. Ma loodan, et ma nüüd ei valeta teile, aga enne maksid need saapad 120€ vms, aga ma sain need 65 eurtsiga kätte. Saapad on väga mugavad ja seest ehtsa lambavillaga, seega mõnusalt soojad.
Linda muidugist avaldas juba ka oma arvamust minu uue mantli kohta ja ütles, et talle ei meeldi vööga mantlid, kuna need meenutavat kodukitleit. Emale seevastu väga meeldis, aga ütles, et pükstega ei sobi, et selline mantel nõuab kindlalt seelikut või kleiti. Joosep jällegi ütleb, et pükstega on OK. Ma ise tunnen samuti, et pükstega on täitsa kena või noh vähemalt mugav ja soe ning tuul ei lendle ka seal, kus see ei peakski lendlema. Kuid kuna olen saanud nüüd nii seinast seina arvamusi, siis mis teie ütlete- kas see uus mantel sobib mulle või mitte? Kas sobib rohkem pükste või seelikuga? Parem oleks, et sobiks, sest ma maksin roppu raha selle mantli eest ja mu meel murduks, kui ütlete, et kohe üldse ei sobi. Nonii, nüüd kus ma olen teil arvamuse avaldamise lihtsamast lihtsamaks teinud, siis jätke oma aus arvamus alla kommentaaridesse :D
Ei, tegelikult öelge ikka ausalt, I can take it, I'm brave enough.

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Minu arvates sobib mantel ilusti ja väga kena juuksevärv on ka! :)

    VastaKustuta
  2. Minu arvates sobib mantel väga ilusti ja juuksevärv on ka nii ilus :)

    VastaKustuta
  3. Ooo, väga ilus mantel ja veel ilusamad saapad ! Mulle just meeldivad vööga mantlid, need ei kaota figuuri ära ja on ilusad, naiselikud. Selle pildi järgi hinnates sobib see mantel pükstega kenasti :)

    VastaKustuta
  4. Aitäh-aitäh! :)
    Kuna ise end peeglist ei näe, siis iga selline tagasiside on äärmiselt oluline ja väärtuslik minu jaoks :)

    VastaKustuta
  5. Kai, Sul on mantel tagurpidi seljas.

    VastaKustuta
  6. Väga äge kompa! Selline mantel on mõnusalt universaalne, kanna pükste või seelikuga. No dressidega käimiseks oleks see ilmselt liiga noobel, aga kenad teksad sobivad sinna kindlasti. Sul on ka selline figuur (hoolimata sellest, mida ise arvad), et vööga mantel ei tee Sinust ka rihmadega kokkutõmmatud heinakuhja. Vastupidi, see rõhutab vöökohta. Lisaks on mantlil kelmikas täpimuster, mis teeb selle kahtlemata põnevaks - tavalisi musti on terve Eesti täis. Nii et pane täiega! :)

    VastaKustuta
  7. Ilus. Mantel on naiselik ja viisakas. Mul vist enamik ka ikka vööga. Tervitused Jannule, tal sama kena poose kui perenaisel.

    VastaKustuta
  8. Mantel väga ilus ja sobib kõigega,saabaste peale olen kade

    VastaKustuta

Back
to top