Jewel Cleaner

Kuna ma suutsin järjekordselt oma kullast ninatäpikese ära kaotada, siis seadsin sammud Pärnu Port Artur 2 keskuse kullapoodi A & U. Kullast ninatäpikest ma endale seekord ei ostnud, sest minu meelest olid need ülehinnatud. Üks pisikene täpikene, millel oli kaunistuseks 1-3 valget sirkoonkivikest, maksis 27 euri ja samas täpselt samasugune hõbedast maksis €3,5. Seega lõi minus välja kas kaine mõistus või ihnuripisik, aga võtsin hoopis seitsme euri eest kaks hõbedast- ühe liblika ja teise selle ristiklehekese vms. Lisaks, kas müüja tundis oma tööd imehästi või märkas minu räpaseid ehteid, aga koheselt pakkus ka  spetsiaalset puhastusvahendit ehetele.

Tegu siis Jewel Cleaneri nimelise tootega, mis maksab 10 euri. Iseenesest hind midagi röögatut polegi, aga siis on see küll küllaltki arvestatav väljaminek, kui peaksite soetama kaks seesugust totsikut. Nimelt vahend pole universaalne, vaid kullale ja hõbedale on eraldi totsikud. Mina soetasin endale vahendi just kulla puhastuseks, kuna kihlasõrmus, kõrvarõngad ja kaks kaelakeed on kullast. Hah, huvitav on see, et see postitus peaks olema tootearvustus või miskit sellist, aga mul pole õrna aimugi, kas ehted said üldse puhtamaks või mitte. Seega ma ei oska soovitada. Aaa, aga seda võin küll kinnitada, et vähemasti lõhnavad need ehted nüüd küll hästi. Mitte, et need enne oleks haisenud, aga enne need lihtsalt ei lõhnanud.

Ma üritasin kogu seda kupatust ka pildile jäädvustada, aga mul pole halli aimu, et kas sain midagi pildile või mitte. Kui sain, siis esimese pildi peal peaks olema toode ise, siis teisel pildil peaks olema hunnikus minu räpased ehted. Panin ehted hunnikusse, kuna mõtlesin, et siis ehk paistab mustus paremini välja :D Ja teiseks üritasin ma variata oma kihlasõrmuse lopergulisust. No ma olen kogu aeg võtnud plaani see viia kullasepa juurde korrigeerimisele, aga no lihtsalt pole veel jõudnud. Viimasel pildil peaks olema vist minu käsi koos sõrmusega, või no kindlasti on see minu käsi, kui seal üldse on käsi. Ja seal peaks sõrmus läikima nagu kõige uhkem prillikivi üldse, sest ma leotasin seda vahendis ja nühkisin spetsiaalse kaasasolnud harjakesega.
Ühesõnaga öelge teie, kas ehted tunduvad siis kuidagi puhtamad ka? Muidugist, kui ma üldse sain midagi pildile.




CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Uskumatu, neid pilte küll pime pole teinud ! Pildid täitsa nagu päris :D !
    Ja sõrmus on säravam ja puhtam küll :) !

    VastaKustuta
  2. Ujee, pildid tulid siis ikkagist välja :D
    Täitsa ise tegin :)

    VastaKustuta

Back
to top