Kingitus lugejalt

Veebruari keskpaigus kirjutas mulle üks blogilugeja Jaapanist, kes ütles, et luges minu Soovidepuud, kus ma mainisin, et minu sooviks oleks saada endale läbipaistev vihmavari. Kuna kodanik elab Jaapanis, siis seal pidavat olema neid läbipaistvaid vihmavarje iga nurga peal lademetes ja soodsa hinnaga ning uuris, kas soov on veel jõus ja kuhu võiks paki saata.Võttes arvesse minu pisikest eripära, no seda eripära, et ma ei näe, siis lisas veel, et tal pole aimugi, mida ma sellega teen. Ega tõesti, sellele mingisugust mõistlikku vastust polegi ja seega vastasin järgmiselt: "See võib ehk tõesti pimeda suust veidi imeliku soovina tunduda, aga huumorivõtmes ütleksin, et siis mul oleks parem vaade ümbrusele. Tegelikult on põhjus naisele täiesti lihtlabane- see sobib mu riietusega." :D
Lisaks käitusin ma Joosepi sõnul taaskord taktitundetult, sest ma julgesin inimeselt lisaks vihmavarjule, küsida veel ka külmkapimagnetit, aga mul oli tõesti veel Jaapanist magnet puudu. Ma ise ei arva, et oleksin kuidagi ebasobivalt käitunud, sest ma lihtsalt küsisin ja kasutasin võimalust ära. Oligi ju ainult kaks varianti- saan magneti või ei saa ja et need variandid üldse laual oleks, siis peab suu lahti tegema ja küsima. Enne magneti küsimist käitusin ma viimati Joosepi sõnul taktitundetult möödunud aasta suvel, kui ma õhtul kell üheksa avastasin, et mul pole küpsetuspaberit ja lahendusena tahtsin minna naabritelt küsima, aga Joosep pani veto peale ja seega ma ei läinud naabrite ukse taha kollitama. Tagantjärgi mõeldes...võib-olla see oleks tõesti sutsu ebaviisakas olnud. Aga magneti küsimine ei olnud selline, et kuule, kui juba vihmavarju saadad, siis ole hea ja osta mulle magnet ka lisaks. Mkm, ega ma mühakas pole. Ma küsisin viisakalt, et kui oleks võimalik... :)
Igatahes magneti sain ja suisa kaks. Alguses oli lugeja kimbatuses, et millist magnetit ühele pimedale võiks saata, aga ütlesin, et saatku omal valikul miskit ning sain sellise tähe, mis oleks justkui külmikuukse sisse visatud ja mõõk on ka, ikkagist Jaapani kultuuriga seotud või nii (ainult, et ma pole päris kindel, kas magnetid said õigetpidi külmikule asetatud). Igatahes suuuur aitäääh lugejale ja siin siis ka mõned klõpsud minu uuest varjust ja magnetitest. Seekord tegi pildid Joosep, lihtsalt mainin, sest kõik eelmised viimase aja pildid olen ise klõpsanud (saate võrrelda või nii, et kumb paremini pildistab- nägija või pime?).    



CONVERSATION

7 kommentaari:

  1. mine ära kui ägedad magnetid :))

    VastaKustuta
  2. Oo, vihmavari on väga stiilne ja magnetid on ka ägedad :)
    Kas chatvlog on päevakorrast maas?

    VastaKustuta
  3. Vahvad magnetid!! :)

    VastaKustuta

Back
to top