Miks Sa siis kapist mööda ei kõndinud...

Nagu olen varasemateski postitustes möödaminnes maininud, siis meil on avatud planeeringuga valgusküllane korter (ehh, valgusküllane kõlab minu suust praegu vist suts kentsakalt :D). Ehk et esik koos elutoa ja köögiga on enam-vähem üks suur ruum, mõningaste nurgatagustega. Põhimõtteliselt saaks alustada esikust väikeste rumbasammudega ja läbida tantsiskledes sujuvalt enamusest korterist. Avatud planeeringul on teadagi omad plussid ja miinused. Suureks plussiks minu jaoks ongi see sama valgusküllasus. Mnjah, kuigi ma valgust oma silmakestega ei taju, siis õnneks tajun seda läbi naha ja eks psühholoogiline efekt on ka kindlasti asjal juures. Kuid miinuse poole pealt tooksingi välja selle orienteerumise, sest ilmselgelt on veidi keerulisem end positsioneerida, kui ümberringi on tükk tühja ja lagedat maad. Mõni aeg peale kolimist, liikusin üpris ettevaatlikult ja käed veidi ettesirutatult enda ees. No vältimaks neid ebameeldivaid kokkupõrkeid ja eks alguses leidsingi end päris sageli kuskilt seina ja kapi ees seismas või nurgas omaette posimas, ise tajudes, et midagi nagu oleks ees... Sellistel akward momentidel Joosep alati tögas mind ja uuris, et mis ma ravitsen seal nurgas :D
Aga no nüüdseks olen täitsa harjunud, kuigi vahel juhtub ikka väikeseid möödaarvestusi. Ja täna juhtuski seesama väikene möödaarvestus. Läksin nimelt hommikul uimase peaga elutuppa tohkendama, kui äkki avastasin, et koerapuuri peal on mingisuguse veidra ufotaldrikule sarnanev metallalus. Kuna ma ei suutnud kompimise teel seda tundmatut objekti  tuvastada, siis läksin magamistoauksele Joosepilt aru pärima. Saades vastuseks, et tegu on pesuehtsa lambikupliga, mille ta öösel laest alla keeras, kuna see sitikas otsustas särisema hakata. Olles saanud rahuldava vastuse, keerasin otsa ringi ja suundusin kööki võikusid ja kohvi tegema. Tegin sammu, tegin kaks ja käis igavesti hele laksatus. Kõndisin nimelt peaga vastu esiku täispuidust kappi. Joosep kohe uuris, et mis juhtus, aga kuna mul kokkupõrke tulemusel hambad ka kokku plaksatasid, siis polnud mul suurt tahtmist kõneleda, sest kartsin, et mul pudenevad hambad suust välja. Seega tuli Joosep õnnetuspaigale kohale, et hinnata olukorra tõsidust. Eest leidis minu, kes seisis ja hoidis peast kinni. Samal ajal, kui Joosep mind lohutavalt kallistas, uuris, mis juhtus. Ägisesin vastuseks, et kõndisin vastu kappi ja lõppu lisasin: "Uh kui ebameeldiv!" Joosep naeris ja kui küsisin, et mis siin naljakat on, siis ütles, et minu kommentaar on naljakas ja siis äkitselt küsis Joosep tögades" "Miks Sa siis kapist mööda ei kõndinud!?"
"Ma ei tea...tead mul oli juba ammu kange tahtmine teada saada, et mis tunne on kõndida peaga vastu kappi..."

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Kai, blogiauhinnad tulevad taas ! Loodetavasti sa kavatsed ennast üles seada ! Sel aastal seab iga blogija end ise üles, valides kategooria kuhu ta kõige paremini sobib ! Link selleks on siin: http://bestblog.ee/ jään ootama võimalust Sinu poolt hääletada !!! :)

    VastaKustuta
  2. Issake, aga mina ei tea, mis kategooria alla minu blogi sobiks. Tean vaid, et ilublogija ma raudselt ei ole :D
    Lähen uurin natuke asja ja aitäh juba ette ära selle väikese sõnalise tunnustuse eest! ;)

    VastaKustuta
  3. Nonii, kui ma õigesti tegin ja arvuti ekraanilugemisproge pange ei pannud, siis vist läks kõik õigesti ja andsin oma blogi Sinu soovil üles :)

    VastaKustuta
  4. Pidin bussis swda lugedes naerma plahvatama. Järjekordselt geniaalne Kai :)

    VastaKustuta
  5. Tead teise õnnetuse üle pole ilus naerda :DD

    VastaKustuta
  6. Vaesekene, vähemalt pea jäi terveks. Kui ma algkoolis käisin, siis jooksin korra hooga õues peaga vastu rõdu äärt, peast verd lahmas, kõige suuremaks probleemiks oli, mida emale öelda, lõpuks ütlesingi et kukkusin, kuna ei tahtnud tunnistada, et ma lihtsalt jooksin vastu seina :)

    VastaKustuta
  7. Ma pole vist veel kordagi suutnud verd peast välja joosta, kuigi mu pea on kohtunud ahjumüüri, betoonposti, palklauaga jne. Aga muidu räägitakse, et see on hea, kui vere välja lööb, siis ei pidavat siniseks minema :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sul on lihtsalt kõva peal ;) :D

      M.

      Kustuta

Back
to top