EBA 2016 ürituselt saadud kingikoti tootearvustus: Blanx ja Blistex

Mõtlesin, et peaks vaikselt hakkama EBA ürituselt saadud kingikoti sisu revideerima. Esimeste toodetena võtsin kasutusele Blanx komplekti, mis sisaldas nii pastat kui ka hambaharja. Mul tegelikult oli täiesti toimiv hambahari olemas ja hambapasta polnud ka veel otsakorral, aga kui Joosep pühapäeval poest koju tuli ja esimese asjana ütles mulle, et ma annaksin talle 14+1 musi, siis mõtlesin küll, et tohoh, mis nüüd lahti läks, kas plaanib kuskile kaheks nädalaks ära kaduda või? Esiti arvasin, et kohtus teel vana sõbraga, kes kutsus naistesse, jooma, kuskile seiklema või matkama vms (kuigi Joosep pole üldse sellist masti mees, kes läheks vana sõbra kutsel jooma või naistesse). Mina suurest segadusest ei suutnud talle mitte ühtegi musi anda, aga no Joosep võttis ise ja siis peale 14+1 musi ulatas mulle paki küüslauguleibasid. Jap, see on snäkk, mida Joosep ei luba mul süüa, sest väidetavalt haisen ma siis nädal aega jutti küüslaugu järgi. Õigemini mitte mina, vaid mu suu. Aga kuna ma saavutasin tubli 8 koha eluliste blogikategoorias, siis see oli n-ö temapoolne auhind vms. No ja siis mõtlesingi, et oh, haruldane võimalus ära proovida uus Blanx hambapasta suutlikus, et kui kiiresti saab siis selle tootega küüslauguhaisust lahti.
Kui ma lõpuks pakendi avamiseni jõudsin ja seda krõbistades lahti üritasin sikutada, siis sättis Janet end minu ette istuma ja sopsutas mulle ootusärevalt oma sabaotsa. Ta ilmselgelt lootis, et kohe-hüppab talle pakendist välja sada kilo maiustusi, aga wuupwuup. Hambahari ise oli pehmete harjastega ja katsudes tundus, et äkki isegi liigagi pehmetega, kuid hambaid pesema hakates sain kohe aru, et just parajalt ja mõnusalt pehme. Igemed ei jäänud valusaks ja hambad olid peale pesemist mõnusalt siledad. Pastast rääkides, siis see oli sellise keskmise tihedusega. Tavapärastest poes müüdavatest Blend-aMed ja Colgate pastadest veidi tihkem. Maitse oli nagu hambapasta ikka, mõnusalt piparmündine ja värskust jätkus suhu päris pikaks ajaks. Ahjaa, sellist tavapärast kloori maitset polnud Blanxi hambapastas tunda, vähemalt mina ei tundnud. Kokkuvõttes, kui peaksin hindama antud tootekomplekti terviklikuna, siis annaksin 5/5, aga väikese miinusega. Miinus tuleb minu isiklikust maitseeelistusest ja soovist ehk et mulle meeldiks, kui hambaharjal oleks keelepuhastaja.
Teise tootena proovisin Blistex kätekreemi. Ma olen kogu aeg kasutanud vääga erinevaid kätekreeme ja kätekreem on minu jaoks selline must have toode, mis peab alati olema käe ulatuses ja kodust välja minnes (külla, reisile jne) pistan kindlasti ühe tuubi kreemi ka käekotti. Ma lähen kohe närvi ära ja hakkab vastik, kui tunnen, kuidas mu käenahk kisub ja kuivab, uh. Ühesõnaga ma ei suuda ilma kätekreemita elada, see on piin. Kui oleks valida, kas kassioksehaisuga kätekreem või üldse mitte kreem, siis valiksin iga kell esimese, vot nii väga olen ma käekreemi inimene. Kuna mul sai just JOIKi vaarikalõhnaline kreem otsa, mis mulle samuti väga meeldis, kuigi osade meelest oli JOIKi kätekreem liiga tugeva lõhnaga. Kuid mulle just meeldis, sest see tugevapoolsem ja pikajaline lõhn oli ka hea asendus lõhnaõlile. Imendus kiiresti, jättes käed siidiseks ja mitte selliseks rasvaseks. Nohjah, see oli nüüd väike reklaam JOIKile, aga pidin hoopis Blistexist kirjutama. Blistexi käekreem lõhnab nagu kõige tavalisem kreem üldse. No täpselt nii lõhnabki, nagu te ette kujutaksite ühte kätekreemi lõhnamas. Konsisdents on rasvane ja paks, mida on näiteks just hea peale nõudepesu oma kätele peale määrida. Kuid enne kodust välja minemist ma seda kreemi kätele ei paneks. Jätab minu jaoks käed liiga kauaks rasvaseks ja kuna lõhn on tugevapoolsem ja tavaline, siis pigem sobib koduseks kasutuseks. Kui ma ei eksi, siis Blistex kätekreem ongi vist väikestviisi ravitoimeline. Hindeks annaksin 3+/5.




CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Hah, ainus, mis mulle sellest jutust silma jäi oli Joiki vaarikalõhnaline kätekreem, mille kohta ma nüüd uurima läksin :D Mõned Joiki tooted on minu jaoks absoluutselt asendamatud, näiteks valge tee kehakreem, sametpunane ja pastellroosa huulepalsam ja maasika-rabarberi lõhnaküünal, kuigi ma muidu üldse lõhnaküünlaid ei salli. Mitte, et sa oleks palunud, et keegi kommenteeriks, milliseid Joiki tooteid ta kasutab eks, aga noh, mul omal blogi pole ja natuke läks ikka teemasse ka ju :D Nüüd ma igatahes kaalun selle vaarikalõhnalise kreemi muretsemist. Kas see on väga magusa lõhnaga?

    VastaKustuta
  2. See magususe aste sõltub jällegi ju inimesest, aga ma ütleks nii, et kui pole harjunud, siis esimese laksuga võib ehk tõesti tunduda liiga magusalõhnaline, kuid kui kreemi sisseimendumisest on möödas kuskil 15-30 mintsa, siis on minu arvates just paras lõhn. Plusspunktid saab minu poolt muidugi ka JOIKi kätekreemi totsik, mis on varustatud dosaatoriga, mille saab ka lukustusasendisse keerata ja mugav kotti pista.

    PS. Einoh, kui ma ei küsi lugejate arvamust ja keegi julgeb seda minult küsimata teha, siis ma ausõna ei sõima nägu täis :D Ma olen lihtsalt vahepeal paras tuisupea ;) Huviga loen ja usun, et ka teisi lugejaid huvitavad kõiksugu arvamused. Nii, et laske aga käia ja šeerige julgelt omi mõtteid ja kogemusi.

    VastaKustuta

Back
to top