Väike videopostitus Janeti kingitusest

Suure hädaga saime ikka selle õnnetu videokese tehtud, kuigi Joosep pidi ikka nõks vaeva ka nägema, et mind taas ümber veenda. Hahaa, kui juba jutt taas videode peale läks, siis ühtlasi tuletasin talle veel seda vlogi asja ka meelde, kus lugejad endiselt ootavad oma esitatud küsimustele vastuseid, mida nad...ee, mingi aeg märtsis esitasid? Ma räägin siin elamises võib vahepeal vanaks suurest ootamisest jääda. Janet on igatahes jäänud. See karvapall on nüüd 9-aastane ja võrreldes aastataguse ajaga, siis on ta suts uimasemaks, aeglasemaks ja põikpäisemaks muutunud, aga no armas ja tubli on ikka :) Ehh, no ilmselgelt pole mul lapsi, eksole, sest milline normaalne inimene tähistab koera sünnipäeva ja sädistab ülevoolavalt :D Või noh tegelikult, kui mul oleks laps, siis ma suure tõenäosusega lihtsalt kaasaks lapse ka prasnikule ja sädistaksime kõik koos, sest minu jaoks on koer ikka sõber ja tõeline pereliige.
 

CONVERSATION

10 kommentaari:

  1. Aawwiii, väike Pupsik oli nii õnnelik kui sai oma uue mänguasja hambusse :D :D

    VastaKustuta
  2. Jaah, ta on vääga rahul. Pikutab oma pesas, mänguasi käppade vahel ja pea selle peal :)

    VastaKustuta
  3. Palju õnne, Janet! Mina olen ka alati kõigi oma lemmikloomade sünnipäevi tähistanud, pidagu teised mind napakaks kui tahavad, vähemalt on minul rõõmu :)

    VastaKustuta
  4. Vähemalt pole Sa üksi napakas :D

    VastaKustuta
  5. Awwww. Palju õnne Janetile!

    VastaKustuta
  6. Palju õnne! Meie pere- ema, isa ja kolm last- tähistame ka kõik koos koera sünnipäeva!

    VastaKustuta
  7. Mina pean ka alati oma kahe koera sünnipäeva! teen koertele sobiliku koogi ja panen küünlad ka :D Looomad on ju niiiiii armsad,truud,süütud ja rikkumata. Parimad sõbrad!

    VastaKustuta
  8. Palju palju õnne ja pikka eluiga Janetile! Mul on ka kass lapse eest, lausa kutsun pojaks, no mis ma teha saan :D

    VastaKustuta
  9. Õnnitlused sünnipäevalapsele.
    Tahtsin uurida selle kohta, et lugesin kuskilt, et juhtkoer läheb kuskil 10 aastaselt pensionile ja enamasti peale seda kasvuperesse tagasi. Mis plaanis Janetiga on arvestades, et ta on juba 9? Või teeb ta tööd oma elupäevade lõpuni või jääb hoopis pensionile oma hetkeses kodus? Ei ole lihtsalt varem juhtkoerte eluga kokku puutunud aga tundub huvitav.

    VastaKustuta
  10. Aitääh kõigile nende toredate õnnesoovide eest! :) Edastasin need kõik sünnipäevalisele ;)

    Jah, umbes 10-aastaselt soovitatakse hakata mõtlema juhtkoera pensionile saatmisest. Iga juhtkoerakasutaja teeb otsuse sõltuvalt oma liikumisvajadusest ja võimalustest. Kuna Eestis on pensioniperedega kitsas (neid põhimõtteliselt üldse pole), sest perre eelistatakse võtta noor ja terve koer, kuid paraku vanade koertega tuleb ikka käia rohkem veterinaari juures tervisekontrollis. Kuna oleme Janetiga üle seitsme aasta külg külje kõrval kõndinud, siis ma ei kujutaks hästi ette seda, et kuidas ma oma sõbrakese puht vanuse tõttu annaksin kuskile ära... Umbes, et noh, aitäh, et olid ja juhtisid mind turvaliselt, aga paraku oled nüüd liiga vana ja mul on nüüd uut ja nooremat juhtkoera vaja, kes jaksab ja suudab rohkem. Ma pigem kõnnin temaga ikka lõpuni, aga lihtsalt arvestan, et enam ei võta nii sageli pikki bussireise ette ja arvestan, et on ajameelsem jne.
    Kui veel korra tagasi tulla selle pensionikodu juurde, siis juhtkoerte eelis on see, et kui keegi leiab endale toreda ja mõnusa pensionikodu, siis nad on oma pensioniperele hästi tublid, targad, sõnakuulekad ja rahumeelsed kaaslased, kuid kindlasti mitte loiud, sest mängida ja joosta tahavad nad igas vanuses :)

    VastaKustuta

Back
to top