Aiii, valus on!

Mul oleks nii palju kirjutada, aga kõik see peab praegu ootama, kuna sain eile jalutades külma ja täna olen voodis siruli. Tundsin küll, et alaseljal on jahe, aga arvasin, et pole hullu miskit. Hommikul oli ka kõik veel hästi, aga pärastlõunasel ajal hakkas alaselg õrnalt valutama.
Kõige hullem on see, et valu ei ole lihastes, vaid rohkem nagu neerudes ja seega kardan, et mul võib neeruvaagnapõletik olla, aga kas see võib tõesti nii üleöö tekkida? Praegu igatahes kleepisin Olfen raviplaastrid peale ja nüüd palvetan, et hommikuks on parem. Mul ei ole varem sellist asja olnud, et isegi siis alaselg valutab, kui rahulikult ja liikumatult laman selili...

Kui kellegil on soovitusi või nõuandeid, siis olen üks suur kõrv, sest mul on tarvis homseks olla triksis-traksis, kuna hommikul olen Töötukassasse minemas, teisipäeval Tallinnasse skulptori juurde, kolmapäevaks teatripiletid ja ülejäänud vabal ajal pean sõrmedele valu andma, kuna nii mitu koostööd ja projekti on ootel, aga kui see valu niimoodi närib, siis ei tule sellest kirjutamisest kah miskit välja.
Omad vitsad peksavad, võtke minust õppust ja hoidke end ja pange soojalt riidesse! :)

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Üks võimalus on panna seljale lambanahk, vähemalt kahju see ei tee.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul kahjuks ei ole ühtegi lambanahka kodus :( Panin elektrilise madratsisoojenduse sisse - loodan, et see leevendab.

      Kustuta
  2. Mina ravin kõiki külmetuselaadseid seisundeid jõhvikamahala või jõvikatega. Söön joon niipalju kui sisse mahub. Aga et mahas on palju suhkrut siis Sul on vist vaja sellega ettevaatlik olla. Ma ei tea diabeedist midagi. Kui seljas on valu, püüan olla selili, kusjuusres jalad panen kõverasse põlvist ja jalgade all on hunnik patju või midagi muud, st. olen nii et jalad on 45 kraadise nurga lla põlvist. Ma ei tea, kas suutsin arusaadavalt kirjeldada. Fitness pall aitab ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sain kirjeldusest täitsa aru, tänud! :)
      Mul sügavkülmas purustatud pohlasid, need peaks vist enam-vähem sama välja tegema. Kusjuures peaks see aasta turult mõne mutikese käest soetama jõhvikaid ja siis kolmeliitrisesse purki koos veega pistma ning jahedasse keldrisse hoiule panema. Need pidavat nii maru hästi säilima.

      Kustuta
  3. Jõhvikamahl mustas pakendis (CIDO oma vist) on kõige parem, hästi tummine ja hea. Suhkru osas ei tea. Siis mingi jõhvikatabletid on ka. Aga kui neerupõletik on, siis mine emosse. Põiepõletikuga olen kuuma pudeliga istund jalge vahel päevi. Ja kui seljavalu (kahtlustad neerupõletikku), siis parem ole selili, kui neerud on haiged, ei tohi neid seismisega kurnata. Üldiselt soovitan kiirelt arstile minna. See on nii hull haigus, et kui kiirelt jaole ei saa, võid lõpuks päris pikalt vinduma jääda paranemisega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jep, kusjuures seistes läheb tõesti valu tugevamaks, aga õnneks on hakanud valuhood harvemaks jääma :)

      Kustuta

Back
to top