Janeti sõber Lenses

Kui eilsed kiirabi seiklused välja jätta, siis uskuge või mitte, aga minu päevake mahutas endasse veel üht koma teist. Näiteks eilse kuupäevaga sai otsa üks eriti armas heategevusprojekt, mis mul oli Lensesega. Kui mõtlete, et mis projekt? Millal? Kelle jaoks? Kus ma sel ajal olin jne, siis kohe kirjutangi sellest lähemalt.

Esmalt alustan sellest, et umbes aasta tagasi, kui vedasin oma koivad kell üks öösel voodisse, tegin enne uinumist oma harjumuspärase meilboksi kontrolli ja sealt leidsin järgmise sisuga kirja::

Sattusime mõni aeg tagasi lugema Teie blogi ja tekkis mõte omalt poolt Janeti heale käpakäigule õlg alla panna.
Kas olete nõus meie pakkumisega, et hoolitseme edaspidi Janeti täis kõhu eest? :)
Palun saatke meile huvi korral tagasiside, millist (1-2 tk) toidukotti Janet soovib. Ja nii iga kord, kui tal toiduvarud lõppema hakkavad. Toidu saabumiseks tuleks laias laastus arvestada 7-10 päeva alates tellimisest, ehk siis e-mailid tuleks meile saata väikese ajavaruga.
Soovime lihtsalt, et Teil oleks argipäevades üks mure - koeratoidumure - vähem :)

Sõbralike õhtutervitustega
Lenses

Ma kohe esiti ei uskunud oma silmi, või no see tähendab kõrvu. Kuna kell oli palju ja ma olin peast juba natuke tuust, siis lugesin kirja 5x läbi ja kui olin kaks sekundit infot settinud, palusin Joosepil seda sama teha. No veendumaks, et ma saan asjadest ikka õigesti aru - Lenses soovib Janetit aasta jagu toiduga varustada ja vastu ei soovi reklaami ega blogipostitust (see oli samuti seal kirjas mainitud, ma lihtsalt kopeerisin siia kärbitud versiooni).

Jep, nii oli ja ma ei tea, milliseid taevaseid jõude või inimesi ma pean ära tänama, et me saime sellise toetuse osaliseks. Lihtsalt i-me-line! Ning kuigi Lenses ei soovinud reklaampostitust või muud taolist, siis mul paratamatult tekkis soov kuidagigi Lensese võrratut meeskonda kogu südamest tänada, et on meid Janetiga toetanud. See on olnud meile tohutult suureks abiks. Olen ikka aeg-ajalt sellele mõelnud, et kui armas ja vahva üllatus see oli, kui nende kirja lugesin.

Nii tekkiski mul plaan Lenses paljastada. Ikka selle sõna kõige paremas tähenduses ja minu arvates ei tohiks jääda ükski heategu märkamata. Olgu selleks kasvõi esialgu tühisena näiv "aitäh", soe käepigistus, tunnustus või mõni hea sõna. Seega mina teen üleskutse kõigile läätse- ja prillikandjatele, et kui kellegil teist on tarvis uusi või esmaseid kontaktläätsi, siis soetage need just Lensesest, sest nad pole mingisugused silme ees virvendavate euromärkidega rahahaid, vaid üks ääretult armas ja abivalmis ettevõte.

Mina ja Janet täname selle usaldatud toetuse eest ning poobik rõõmustas iga Lensese poolt saadetud krõbinakoti üle koonust sabaotsani. Arvan, et antud postitust oleks paslik lõpetada kuldsete sõnadega, mille Lensese kontaktisik kirjutas ühe oma vastuskirja lõppu: heade inimestega (ja heade koertega) juhtuvadki head asjad! :)

PS. Igaks juhuks mainin, et Lenseselt on nende paljastamiseks luba saadud. Aitäh-aitäh veelkord! :)




CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Süda, süda, süda!!

    VastaKustuta
  2. Nii tore, tellin juba mitu aastat Lensesest läätsi, hea teada, et toredast kohast :)

    VastaKustuta

Back
to top