Ma pole mingi bakterifoobik, aga...

Viimane kord, kui Maximas käisime, siis enne lahkumist hüppas Joosep vetsust ka läbi. Mina jäin toidutavaariga pingi peale ootama. Tagasi naastes pobises Joosep miskit enda nina alla ja kui uurisin, et mis lahti, siis ütles, et see on lihtsalt kohutav, milline peldikukultuur meil on. Et 10st kaks pesid heal juhul oma käed pärast kusel käimist puhtaks, ülejäänud ajasid probleemi korda, raputasid kuivaks, pistsid oma fallose tagasi püksi ja astusid nagu õiged mehed muistsel aal uksest välja.

Ega ausalt öeldes siin pole enam millegi üle imestada. Inimestel puudub igasugunegi elementaarne hügieen, vahet pole, kas oled uhke ja tähtis ärimees, üles vuntsitud linnapreili, suvaline koristajamutt või peen proua. Väljast vaadates ilus ja sätitud ning lõhnab nagu värske vahemere briis, aga reaalsus... astuvad vetsu sisse, kobivad kabiini, lahendavad oma mure ära, sikutavad trusbarid tagasi üles, kui meeles on, siis lasevad hädale vee ka peale, löövad ukse jalaga enda tagant kinni ja marsivad nagu õiged inimesed vetsust minema. Kordagi tulles mõttele, et maybe, just maybe oleks mõistlik käed ka enne minekut puhtaks pesta.

Mul on iga kord selline tunne, et ma tahaks natuke endale suhu oksendada, kui ma hakkan mõtlema, et mismoodi kõik need inimesed saavad mingi aeg teistega kokku ja siis on kõigil jouu, lööme patsu ka... mis sest, et ma käisin hetk tagasi sital ja ei pestnud käsi puhtaks, yolo.

See on ju elementaarne hügieen. Elementaarne on ka see, kui kogemata prill-lauale tilgutad või potist mööda lased, et siis koristad enda järelt ära, olenemata sellest, kas oled avalikus vetsus, külas või oma kodus. Kodus ju koristate ära või mitte?

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Olen praegu põiepõletikus! No see on kohutav, käid iga natsi aja tagant vetsus, siis pesed käed,maandud nats diivanile ja kõik kordub. Nats imelik oleks kui ei peseks. Mis siis et käterätik juba märjaks kipub saama.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võttes arvesse Sinu praegust tervislikku seisundit, siis ma leian, et see kätepesu on puhas vee raiskamine. Sa Aafrikas elavate inimeste peale üldse ei mõtle või? :DD

      Kustuta
  2. JAA! Issand kuidas mind häirib see, ka naiste wcs tullakse tihti kabiinist välja ja kas ei pesta üldse käsi või lastakse moepärast külma vee alt korraks läbi. Pole isegi kiire inimesel, sätib end peegli ees, aga seebiga käsi pesta ei või. Mul on nii rõve seal kõrval olla alati :D Üritan võimalikult vähe avalikes wcdes asju katsuda, ka ukse avan välja minnes kätekuivatuspaberi tükiga, kui saan. Käsi pesen ka obviously või kui pole võimalik, siis on käekotis pudelike desinfitseerimisvahendit, mis läheb käiku.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa! +1
      Peegli ees aega end mukkida, sättida ja korrastada on terve maa ja ilm, aga selle asemel, et käed puhtaks pesta, lastakse sörts Chanelli peale ja jalutatakse ripsmete plaksudes minema...

      Kustuta
  3. Njaa... Töötan muuseumis. Ükskord keegi sõnaotseses mõttes sittus terve poti ja põranda täis. Veepaagil olid pritsmed, terve paagi ja prill-laua vaheline ala ujus, prill-lauast endast rääkimata... No saan aru, et kõht oli lahti aga polnud minul tore koristada seda. Üldse polnud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täitsa puhtast uudishimust tahaks teada, et millisena see inimene sealt väljus, kui vets nägi välja nagu seal oleks suuremat sorti sitaplahvatus toimunud...

      Ma olen ise kunagi nägijana sellise vetsu peale sattunud :/

      #mälestusilastelaagrist

      Kustuta
  4. Mina olen selline friik,et pesen enne avaliku wcsse minekut ka käsi...röve kuidagi pärast sealt alt pühkida kui olen kaubanduskeskuses muid asju näpinud ....ukse avan ja sulgen ka kuidagi nii,et ei peaks käega puudutama linki😀😀

    VastaKustuta
  5. Arvuti klaviatuur pidi olema rohkem räpane kui see mis WC-s toimub. 😀 Käed pesen tavaliselt ikka ära, aga ilma seebita sest jumal teab mis seal allergilist sees on. Pealegi keemia. Mõned korrad olen aga ka avalikus tualetis alla andnud ja mitte pesnud vaid vihasena välja kõndinud sest anduriga kraan pole vett andnud. Proovi kuidas tahad. Vb olen tõesti ise liiga juhm olnud. 😀 Nuppudega ikka kindlam.

    VastaKustuta
  6. Jaa, kui tead, et tuttav läks tualetti ja pärast on vaja käsipidi kokku puutuda, siis tekib mõte, et kas pesri ja kui pesti, siis kui korralikult. Käisime just Kaunases ja mu hotelli tualeti prilllaud oli tagant pritsmetega kaetud. Mis mõttes jäätakse selline asi koristamata. Rõve!
    M.

    VastaKustuta

Back
to top