Ma ei ole kunagi...

Et alustada algusest ja ausalt, siis pean taaskord alustama oma postitust sissekulunud sõnadega... istusin mina niisama FBs ja lappasin sõprade ja gruppide teavitusi läbi, kui järsku jäi mu pilk pidama Marise postitusel, kus loetles üles asju, mida pole kunagi proovinud/teinud/käinud/kogenud või muud säärast ja kuna see tundus ülikhuul mõte, millest blogida, siis haarasin minagi sõnasabast kinni ja siin *trummipõrin* on minu loetelu asjadest, mida ei ole ma kunagi proovinud ja teinud:

  • Ma ei ole kunagi söönud tigusid. Kuigi ma olen suur kala- ja krevetisõber, siis minu taldrikust jäävad heaga välja kõiksugu rõvedad ligased ja iminappadega molluskid. You name it - kalmaarid, kaheksajalad, austrid, merekarbid, jõekarbid... vahet pole - OUT!
  • Ma ei ole kunagi Venemaal käinud. Kuigi vahel tekib küll selline kahtlane tunne nagu me kõik oleksime kordki elus seal idapiiri taga ära käinud - kes vabatahtlikult, kes sunniviisiliselt. 
  • Ma ei ole kunagi reisinud Euroopa piirest välja. Kõige kaugemad sihtpunktid on olnud Rootsi, Soome ja Läti ja seal viimases sihtpunktis ei käinud ma alksitripil. #tahansoojamaareisi
  • Ma pole kunagi lennukiga lennanud. Ma pole isegi lennukit lähedalt näinud. Enam ei näe ka vist. #seelennukonnüüdküllvistläinud
  • Ma ei ole kunagi lasknud endale panna ripsme- ja juuksepikendusi ega ka geelküüsi. Mul on geellakk, aga seda enda küünte peal. Ma ei näe vajadust oma küüsi rikkuda. Mul on looduse poolt antud ilusad tugevad küüned.
  • Mu keha ei ole kaunistamas  ükski tätoveering... veel. Khm, see tõesti peagi muutub, sest just oma eelmises postituses kirjutasin sellest lähemalt. See on olnud üks minu salajasi unistusi, kuna olen alati olnud selline lõhkiste teksade, ketside ja maika tüdruk.
  • Ma ei ole kunagi lumelauaga või -tuubiga sõitnud, sest nagu minu hirmupostitusest teada saite, siis ma kardan ko-hu-ta-valt kõrgust ja kukkumist.
  • Ma ei ole kunagi kontaktläätsi kandnud. Minu nägijaajal polnud need vist nii populaarsed ka või olid (?), aga kuna mul nagunii polnud nende soetamiseks raha, siis ma ei mõelnudki nende hankimisele. Mul olid lihtsalt tumeda raamiga nohikuprillid, mis olid üliänksad. Praegu oleks need täiega IN.
  • Ma ei ole kunagi kogenud merehaigust. Nothing more to say here.
  • Ma ei ole kunagi doonor olnud. Ise ma tahaks väga olla, aga nemad ei taha jällegi mind. Niuks.
  • Ma ei ole kunagi pidutsedes end mällerisse joonud. Minu jaoks on oluline enesekontroll. No et ma ei jooks end kuskile kummuli. Kuigi aastaid tagasi oli küll üks selline pidu, kus kohe uksest sisse astudes valati paar pitsi tervitusnapsu ja minu tõmbas see suht kohe siruli ja ajas iiveldama, kuna ma polnud päeva jooksul miskit eriti söönud. Lõpuks tuli sõber ja korjas mu peale ja viis ära koju. Minu kõige lühem pidu ever.
  • Ma ei ole kunagi abielus olnud. Selle-eest olen saanud mitmeid abieluettepanekuid ja ainult ühele neist olen andnud jaatava vastuse. Hmm, huvitav küll kellele... :D
  • Ma ei ole kunagi ühtegi instrumenti mänginud. Kahjuks. No kui selle alla ei lähe just lasteaias tilistatud triangel... ? Muidu minu üheks suureks unistuseks on õppida mängima tšellot, aga selleks oleks mul tarvis oma isiklikku pilli. Kui kellegil juhuslikult vedeleb kuskil üks üle, siis võite mulle Smarti panna :D 
  • Ma ei ole kunagi suitsetanud ega ühtegi narkootilist ainet tarbinud ega ka proovinud. Ei tunne puudust ega vajadust ka.
  • Ma ei ole kunagi sülitanud või maha rögastanud. Ma saan aru, et osadel inimestel kogunebki röga kurku ja et see põhjustab teatavat ebamugavustunnet, aga armulise taeva pärast, paluuuun võta taskurätik ja sülita sinna oma kehaeritis, mitte keset tänavat asfaldile. See lihtsalt on rõve.
  • Ma ei ole kunagi kuivšampooni kasutanud. Ma olen nende kohta lugenud erinevaid tootearvustusi ja minu jaoks tundub see mingi kõrgemat sorti raketiteadus. Küll ei tohi spreitada liiga kaugelt, siis jälle liiga lähedalt ja siis vali kindlasti õige toon ja siis kammi ja ära kammi ja kohenda ja ära kohenda. Aarrggh, ma parem lähen lasen endale vett pähe ja pesen vanaviisi.
  • Mul ei ole kunagi ohatist olnud. Ptui-ptui-ptui. Ma olen üliõnnelik selle üle ja oskan seda väärtustada, sest tean kui paljusid meist see vastik herpesviirus painab.

Tegelikult saaks sellest ühe lõputu pika postituse valmis vorpida, kui hakkaksin loetlema kõiksugu imelikke asju, mida ma ilmselgelt pole veel proovinud... ma pole kunagi köielkõndi proovinud, ookeani sügavustes koos haikaladega ujunud, härja munandeid söönud, mõõka neelanud, tuld pursanud, üleni end šokolaadiga kokku määrinud... ma isegi ei tea miks peaks keegi üldse seda tahtma teha, aga no inimesi on erinevaid. Veel pole ma kunagi laipa näinud. No mitte, et see oleks ka mingi selline harilik vaatamisväärsus, mida argiste toimetuste vahel kogeda või näha.

Ühesõnaga minu loetelus olid esindatud vähe realistlikumad ja levinumad tegevused, toidud ja harjumused, mis on meie praeguses ühiskonnas levinud või n-ö mainstream.
Kas mingites punktides samastusid minuga ja mis on need asjad, mida Sina pole kunagi proovinud või teinud? :)


CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Rohkem kui pooled on meil samad, selle erisusega, et kannan läätsesid ja kuivšampoon on mu parim sõber. :) Tore, et oled tihedamini blogima hakanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seda on tohutult motiveeriv ja rõõm kuulda, aga ära ära sõnu :D

      Kustuta
  2. Hahaha, pole laipa näinud. Käisin kunagi õe sõbrannaga lahkamisruumis. Ühtepidi sisse ja teistpildi kohe välja. Oleks ju võinud seal lähemalt uurida, aga mõtlesin, et õudukas on unes juba garanteeritud.
    M.

    VastaKustuta
  3. Mulle nii meeldib su huumorisoon.
    Turtsatasin naerma selle koha peale: "Ma pole isegi lennukit lähedalt näinud. Enam ei näe ka vist."

    VastaKustuta

Back
to top