Naisi takistab loogika vaidlemast, naisi ei takista loogika vaidlemast

Ma ei mõista kas asi on minus või ongi üldiselt mehed seda tüüpi olevused, kellele liigne ninnunännutamine ei meeldi. Eile ütlesin Joosepile, et kudrumudrutame, mille peale lasi Ta kuuldavale sellise ohke nagu ma oleksin palunud Tal endale massaaži teha, kõik toad ära koristada, kolmekäiguline romantiline õhtusöök valmistada, minuga shoppama tulla, vaadata minuga südantlõhestav film ja siis selle peale koos nutta.
"No miks me ei võiks natukene kudrumudrutada?" pärisin ma uudishimulikult.
"Kai, mis asi see kudrumudrutamine üleüldse on?" küsis Joosep vastu.
Ma siis seletasin, et kudrumudru on lihtsalt koos pikutamine, kallistamine, musitamine, pea silitamine, lihtsalt hetkes olemine. Mille peale Joosep ütles: "Mul oli tegelikult plaanis programmeerida."
"Aga minul oli plaanis kudrumudrutada"
"Kai, mul oli juba ammu plaanis täna õhtul programmeerida"
"Aga mul oli ka juba väga-väga ammu plaanis Sinuga kudrumudrutada!"
"Seitse aastat tagasi või?" uuris Joosep veidi humoorikalt.
Kuna jutuajamine tulemusi ei andnud, siis võtsin naiselikult kasutusele väga alatud võtted ning kui Joosep hakkas teise tuppa minema, siis laususin jonnakal häälel: "Ma ei ole Sulle üldse oluline! Ma ei tea mitmendal kohal ma üldse olen. Tundub nagu oleksin mingi vii..."
Joosep lõpetas mu lause ja ütles: "Kaheksas oled."
Proovisin siis seletada, et see pole ju üldse loogiline, kui väidab, et ma olen kõige olulisem ja number üks, aga ikka jätab mu üksi ja ei kudrumudruta minuga. Minu naiselik mõistus või siis mitte mõistus kisendas järjekindlalt puudub loogika-puudub loogika.
Lõpuks ütles Joosep: "Ma hetkel lähen arvutisse, aga homme võin Sulle selgitada, et kus see loogika seal on."
"Ma ei taha!" vastasin turtsakalt, mille peale Joosep pahvatas naerma ja tuli kallistas mind ning lausus: "See oli kõige naiselikum vastus üldse, mida Sa anda said. Sa oled nii tore!"

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. ''Naisi takistab loogika vaidlemast, naisi ei takista loogika vaidlemast''....Kus on selle lause loogiline pool?? Kas üldse on? Ma pole veel postitustki lugema saanud hakata, sest ma ei saa aru mida see tähendab PS.see pole üldse naljakas...WTF
    Lause esimene pool ütleb, et ''Naisi takistab loogika vaidlemast'', eeee.. kas see nagu tähendab seda, et naiste loogika on liiga loogiline, et see takistab vaidlemast või üldse seda, et loogika ja naine takistab vaidlemast loogika??
    Teine pool on vapsee segane ''naisi ei takista loogika vaidlemast''...naisi ei takista loogika vaidlemast..naisi ei takista loogika vaidlemast...korruta nüüd seda lauset peas mitu korda ja saa aru kui jabur see lause on..For real, there's no logic
    Kes üldse sellise lause välja mõtles? Einsteini väärastunud kaksikvend?? Ulme

    VastaKustuta
  2. Mulle tundub, et Sa ei ole "Ürgmeest" vaadanud :D

    VastaKustuta
  3. See ei muuda fakti, et see lause on ebainimlikult ebaloogiline.

    VastaKustuta
  4. Ma mõtlen, et kas ja kuidas oleks võimalik Sulle selle lause pointi arusaadavamaks muuta...aga ma vist ei suuda :D

    VastaKustuta

Back
to top