Vajan muutust

Ma võtan koguaeg hoogu, kuid siis lükkan jälle otsust edasi ja edasi, kuid hetkel tunnen, et pole mõtet enam seda otsust edasi lükata ja seega ma uurin, et kas kellegil on tuttavat või informatsiooni selle kohta, kes otsiks kõigi mugavustega korterisse kaasüürilist (loe: otsin üürituba). Õigemini on meid kaks, kes otsivad (loe: mina ja nunnukas labradoripreili Janet). Tore oleks, kui elamine oleks heas korras ja üür koos kommunaalidega taskukohane, sest mul oleks vaja natuke süüa ka endale ja Janetile kuu jooksul osta :)
Igatahes, kui anyone knows somebody, siis võib julgesti minuga ühendust võtta või minu kontakte jagada. Aitääh! :)

Homme lõunal põrutamegi tartukatega Nelijärvele chillima ja loodetavasti tuleb meeleolukas nädalavahetus, kuigi julen sügavalt kahelda, sest no vaadake seltskonda: Mac, Liis, Maarja, Eda, Kerttu ja Kristjan, pluss Tallinna rahvas. Tartus on lumi küll sulanud, kuid Nelijärvel pidi lumi täitsa olemas olema, kuid ma ei tea, mida uisutajad plaanivad teha, sest selliste sulailmadega julgeks ma nüüd veel vähem ronida järvejääle.
Täna käisime Dzännuga lastele juhtkoertest rääkimas ja seal oli tõsiselt vahva ning seda just sellepärast, et lapsed nii suure huviga kuulasid ja küsisid küsimusi. Soovijad said proovida silmad kinni juhtkoeraga kõndimist ka. Janet otsis ilusti ukse välja ja tõi lapsed tagasi minu juurde. Pärast anti meile tänutäheks ka väike maiustus üle - mulle kommikarp ja Janetile kanafileemaiustused, mida Janet kohe kohapeal ka maitsta sai.
Mul on siiralt hea meel, et asfald on välja sulanud, nüüd ootan kannatamatult päikest, mis kuivataks asfaldi ära ja siis ongi kevad käes. Kuigi siin sünoptikud lubavad märtsis veel lund ja suuri miinuskraade, siis ma loodan kogu hingest, et see tsüklon läheb Eestist mööda...võiks ju minna.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top