Ma ei jõua järgi...

Ma ei jõua järgi lugude ja sündmuste üles kirjutamisega, sest pidevalt juhtub midagi, millest tahaksin kõigile pajatada, arvamust jagada, end välja elada ja niisama sõrmi soojas hoida. Mul on hetkel reaalselt ootel viis lugu, aga eiii...mkm, mul pole veel aega neid lugusid kirja panna. Mul on hinge peal hoopis minu tubli ja asjalik tolmuimeja, kelle ma vist eilse vee lurpimisega ära killisin. Terve elamine on tolmuimeja juppe täis (see saab tähendada ainult kahte asja...meie elamine on kas ülimegatillu või on meil ülimegahüpersuur tolmuimeja...tegelikult on esimene variant õige), aga mida ma öelda tahan, on see, et tolmuimeja jupid on kuivanud ja kuivanud, aga hetkel on asi päris särisev. Pealt vaadates nagu täiesti tavaline 1200W-ne uhke tumesinine (vist) tolmuimeja (päris kindlasti), aga vaat kui tööle lülitada, siis sealt kus sooja õhku peaks välja tulema...tuleb meie masinal sädemeid...selline uhke eriefektide ja valgustusega tolmuimeja ja puha. Eest tõmbad purud ja tolmu sisse ning kõik mis kahe silma vahele jääb, see leiab lõppu järelpõletuses.

Täna käisime Mariaga ka Kaubamaja ilumaailmas ja ostsin endale uue Maybelline ripsmetušši. Täiesti uskumatu on see, et kui palju uskumatuid ja kõike lubavaid ripsmetušše on olemas. Ühed tuššid lubavad, et saad endale kiisusilmad, teised lubavad kolossaalseid ripsmeid, kolmandad lubavad pikendada ja ekstra tihendada ja üks lubas tagatipuks isegi plahvatuslikke ripsmeid...seda viimast ma ei võtnud...ma ei tahaks, et mu ripsmed turritaksid igas ilmakaares laiali nagu oleks sinna tõepoolest aatompomm visatud.
Lisaks, kui ostad endale ripsmetušši, siis iga korralik ja endast lugupidav neiu ei jäta ostmata ka silmameigi eemaldusvahendit. See on umbes sama kooslus nagu hambahari ja hambapasta. Valisin Eestimaise looduskosmeetika Joiki toodangu, sest selle firma tooted on mulle viimasel ajal väga meeldima hakanud...eriti Joiki vaarikalõhnaline käekreem, mis muudab käed mega sametiseks ja pehmeks. Üldiselt on tore anda võimalus ka Eesti ettevõtetele.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top