Päriselt on ka kass peal

Olen pikemat aega tundnud, et ma peaksin kuskil mujal olema, kuhugi minema, otsast alustama... mis iganes see ots ka ei ole. Lihtsalt viimasel ajal kuidagi kõik jookseb liiva ja iga sõna, mida iganes keegi ütleb, mõjub negatiivselt ja poeb hinge. Ma annan endale aru, et üpris suurt rolli mängib siin minu mingisugune kompleks. Kuigi sellest pole ma veel aru saanud, et mis sorti kompleks mind närib. Tean vaid nii palju, et kõik see negatiivsus, mida ma viimasel ajal laviinina kaela saan, et see pole tõsi. Mõistusehääl, õnneks see kuskil veel eksisteerib, sosistab mulle, et kulla inimene, see kõik on pullikaka ja need inimesed ei tea ise ka, mida suust välja ajavad. Kuid ega siis minu emotsionaalne pool oska kuss olla. See hakkab hoopis raevukalt kisendama, et oled nende jaoks üks puudeline, kes on koormaks ja jalus ja bla bla blaa. Tean-tean, kõlab nagu pooletoobise jutt, aga nii olen ma viimasel ajal end tundnud. Ma tean ka seda, et kõik ootavad pikkisilmi mu sünnipäeva/pimepeo postitust (eriti sponsorid), aga kuna video kokku monteerimine ja piltide välja valimine ei ole minu teha, siis ma lihtsalt pean ootama teiste järgi. Olen korduvalt nagu halb uni end meelde tuletanud, aga ausalt... vastik on kogu aeg manguda ja sedasi ettevaatlikult õlale koputada ja uurida ja pärida, et kaugel asi on.

Praegu ma tean nii palju, et mu peo postitus tuleb äärmiselt emotsionaalne, kus ma laon kõik tunded letti - nii positiivsed, kui ka negatiivsed. Ma võiksin ju mitte negatiivsest kirjutada ja meenutada ainult positiivseid asju, aga tunnen, et ma ei jaksa ega suuda neid mõtteid ja tundeid endas üksi kanda. Päriselt ka. Võeh, ma kõlan praegu nii segaselt ja mitte midagi ütlevalt, aga ausalt... mul pole isegi sellest mingit vahet. Ma tahaksin lihtsalt praegu teki üle pea tõmmata ja kuskil mujal üles ärgata. Tahaks kuskil üksi olla. Kuskile mõneks ajaks ära kolida. Kõigist eemale. Kuskile, kus oleksin ainult mina ja Janet, ports toredaid audioraamatuid, lõhnaküünlaid ja lihtsalt olla. Ma ei taha enam ühtegi sõna kuulda selle kohta, et ma olen midagi valesti teinud, kellegi tundeid riivanud, solvanud ja mida iganes veel. Ma ausalt pole mõtete lugeja ja veel vähem suudan ma inimesi lugeda, kui näo ees tehakse üht nägu ja selja taga teist ja lõpuks pursatakse kõik välja. Ah, ma parem lõpetan, sest tean, et peksan praegu suht segast. Mjäu, tahaks heade mõtete linna endale väikest nurgakest, siis ma oleksin piisavalt kaugel kõigist oma lähedastest ja siis ma loodan, et ma ei tunne seda koormaks olemise tunnet. Ma olen praegu nii maas omadega, et ma ei suuda isegi nalja teha.

CONVERSATION

11 kommentaari:

 1. Tule hoia Kiku korterit sel ajal kui ta on reisil. Siis ei ole ta kodu ka nii õnnetu:D
  M.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. ma isegi mõtlesin kohe lugedes selle peale, aga seoses sellega, et mul uksetagust trepikoja põrandat vahetama hakatakse ja välisuksetagust treppi, sii son mul seal iga päev erinev takistusrada ja ma ei julgeks üksi jätta... muidu oleks harilik trepikukkuja mul seal...

   Kustuta
  2. küll aga on Kai mu kodusoleku ajal oodatud ;-)

   Kustuta
  3. Aga ma ei taha, et Sa mu silma alla satuksid... :P Ei tea, kas seda oleks liiga palju palutud, et minu seal oleku ajal liiguksid mööda nurgataguseid või oleks see täiesti normaalne asi, mida tahta? :D

   Kustuta
 2. https://www.google.se/search?q=chin+up+princess+or+the+crown+slips&client=safari&hl=en-se&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizk6_5jdXWAhUkApoKHT91D2AQ_AUIESgB&biw=375&bih=559#imgrc=S2y0jF4GRufmAM:

  VastaKustuta
 3. Mul ka kass peal. Juba pikemat aega. Igasugu pahad mõtted ronivad pähe, aga suudan siiski end nii palju kontrolli all hoida. Eks minu puhul see sügis, pime aeg, see kõik teeb mu niigi kehva enesetunde veelgi halvemaks, aga usu mind, et varsti läheb paremaks! Ole tugev!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Minul sügis ei mängi meeleolu langustes rolli, sest minu meelest on sügisõhtut armsalt romantilised. Eriti meeldivad need värvilised kuivanud lehed, milles saab jalgadega ringi sahistada. Kuid, kui meeleolu on mõru ja peas keerleb miljon muremõtet, siis ega need lõputud sügisvihmad heatuju loomisele eriti kaasa ei aita küll...
   Aga ole Sinagi tugev ja pea vastu. Pai! :)

   Kustuta
 4. Vabanda, minu eelmisest postitusest ei tulnud midagi välja nii nagu ma lootsin. Tahtsin saata Sulle "loosungi": Chin up princess or the crown slips"

  Selliseid perioode on, nagu Sa läbi elad ja tunned. Aga nad mööduvad ja Sa tuled neist tugevamana ja kogenenumana välja.

  Mina olen Sinu poolel!!

  Tervitan tugevasti, Silvia

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ehh, mulle väga-väga meeldis see lifequate, mille linkisid. Aitäh! :)

   Mis puutub nendesse halbadesse perioodidesse ja nende möödumistesse, siis ega neil pääsu ei ole jah - PEAVAD mööduma! :)

   Kustuta
 5. Ma loodan et sul läheb kõik hästi! Armastan sind endiselt, kõigest hoolimata, kogu südamest..

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hmm, ma loodan, et ka Sinul läheb kõik hästi, kes iganes Sa ka ei oleks selle salapärase anonüümse nime taga... :)

   Kustuta

Back
to top