Intiimneet

Keda ei paelu kõiksugu jutud teiste inimeste kehaintiimsustest ja- õõnsustest, siis olge hoiatatud – lugemine omal vastutusel! 😎
Niisiis. Ma just äsja lugesin Kaisa fitnessblogi, kus avameelitses, et lasi endale intiimneedi panna ja nii ogaralt kui see ka praegu ei kõlaks, siis ma tahaaaan kaa!



Nagu päriselt. Mul on olnud keele- ja nabaneet, aga just nimelt – on olnud. Enam pole kumbagit, sest nabaneet andis just siis saba, kui mul polnud tilulilu jaoks vaba rahhi ja nii see õnnetuke mul kinni kasvaski. Seesama, mille ma endale ise tegin.
Keeleneedi lasin ikka salongis teha. Nii sõge ma nüüd ka pole, et ise hakkaks omaenda keelt surkima. Tänaseks mul muidugi seda enam pole, sest umbes täpselt kaks päeva hiljem võtsin ma selle kronsteini ära, kuna ma ei jaksanud oodata, et millal see paistetus ükskord ometigi alaneks ja ma saaksin selle jogurti luristamise lõpetada.
Eks ma aeg-ajalt ikka nutan patja ja igatsen nabaneedi olemasolu, aga alati olen jõudnud oma mõtetega sinnamaale, et esmalt peaks oma kõhu normaalselt trimmi saama ja siis tuleks alles neet. Muidu poleks sellel kõigel ju mõtet, kui see kuskil pekinäraka vahel peidus on. Mis puutub intiimneeti, siis nendesse olen ma suhtunud kerge õõvastusega, sest no... intiimpiirkond. Aga kui ma lugesin selle needi kirjeldust, et neid on olemas ka ilusate kivikestega (mis on ju igati loogiline, aga ju keegi pidi selle mulle otse näkku ütlema), siis kujutlesin elavalt ette, et oo, kui äge see oleks, kui mul oleks seal allkorrusel mingisugune heleroosa sädelev südameke. Ullalaa, see oleks nii seksikas.
Et siis jah, mingisuguse tavalise hoodi pärast poleks ma valmis valu kannatama, aga teadmine, et valikus on ka kivikestega ehted, siis…
*Ma olen uurinud ja lugenud ning väidetakse, et intiimneedi paigaldus pidavat olema vähem valusam kui kõrvaaukude tegemine. A kes seda teab. Ma arvan, et see valulävi on igal ühel erinev.
Aga ma muidugi ei tea, kas ma ikka julgen. Ja kui ma ikkagist julgen, siis tahaks vist minna samasse salongi, kus Kaisagi käis – AlternaDiivasse, sest siis ma vähemasti tean, et ma pole esimene hullumeelne, kelle hargivahega nad peavad tõtt vahtima.
Oodake, ma kohe praegu ütlen Joosepile ka, et ma tahan intiimneeti ja vaatan mis kostab selle peale…
"Joosep, ma tahan intiimneeti.“
"Misasjaa?!“
"No intiimneeti tahan... “
"Ma ei saa aru... “
"No see neet, mis käib sinna kliitori külge. Mõtle, kui ilus oleks, kui mul oleks seal roosa sädelev südameke," seletan elevil olles.
"Maiteaa... minu meelest need nii erilised ka pole, aga ega ma Sind keelata ka ei saa.“
Täpselt nii. Ja võite kolm korda arvata, kelle ma vean endaga sinna kaasa. Kikuuuu, prepear yourself, sest SINUL on see au ja privileeg mind sinna saata ja vbla isegi kätt hoida ja pisarat pühkida, kui ma peaksin nutma hakkama. Sellises olukorras kulub hea sõbra õlg alati marjaks ära. Olgugi, et Kiku õlake on vähe kondine, aga selle eest on see mu lemmik kondine õlg, mille najal nutta. Pealegi, ega raskel ajal oleks patt nuriseda, õlg on õlg ja sõber on sõber, olgu õlgadega või ilma. ❤️

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Sellega pead ikka arvestama, et see on "for Joosep's eyes only". Nii et kui tema on nõus, pole probleemi. Mis puutub valusse, siis mind nõeluti suht ilma tuimestuseta tund aega pärast sünnitust kokku ja see torkimine oli valus, aga ära kannatatav. Nii et see üks torge pole ilmselt maailmalõpp.
    Ma ise sinna väga midagi ei paneks (hakkab segama, kogub baktereid, abikaasa vaatab mulle ka pigem silma kui jalgade vahele põõsastikku jne igasugused põhjused), aga see on muidugi täiesti isiklik asi, kuni seda linna peale näitama ei lähe. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. A ei, oot, misasja!? Ei. Sellega ma polnud küll arvestanud...

      Naliii! :D

      Muidugi ainult Joosepile ja no natuke ikka enda pärast ka, sest kui see oleks puhtalt ainult mehe soov, siis ma küll ei teeks seda... vist. Ikkagist minu keha ju! :)
      Aga jah, eks sellele tuleb arvatavasti ka järjepostitus või midagi. Juhul, kui ma selle tegemise üle elan. :D

      Kustuta
  2. Minul on intiimneet. Vertical hood. Ja nii naljakas kui see ka poleks, siis üks kasutatavatest neetidest on just nimelt roosa südameke. :D Mul on neid neete ikka päris suur kogu juba vahetan kui tuju tuleb jälle. Alguses põdesin seda vahetust, aga lihtne protseduur. Valu koha pealt, siis... Minu jaoks oli vist üks valusamad asju üldse. Isegi sünnitus ega tätoveering polnud nii valus. Aga see valu on vaid üks tõrge. Ma jõudsin vaid oiata, kui juba oli korras. Ei kahetse. Üks asi on muidugi mehe jaoks põnevus, teine asi on enda teadmine, et mul on see! Nagu väike erutav saladus, mida vaid sina tead. Selline mõnus ulakas ja eriline tunne. :D Seega, mina ütlen: go for it!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, just nimelt, väga hästi ja õigesti kirjeldasid seda tunnet, mida see neet tekitab. Ja olgugi, et Joosep oli praegu selle suhtes üpriski ükskõikne, siis olen täiesti veendunud, et kui ma selle tehtud saan, siis suhtumine muutub.
      Kust Sa omale ilusaid ja häid neete soetad?

      Kustuta
  3. Ma olen ka väga pikalt tahtnud sinna alla neeti. Ja mu ihuneedistaja hakkas neid tegema, peaks vist ikka aja ära panema 😁. Mul on nibuneedid ja need on ka maxxx ägedad ikka 😍😍😍

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii, ma kasutan kohe juhust ja uudishimutsen - kas nibuneedi tegemine on sama valus nagu see kõlab? Kuigi ma miskipärast eeldan, et Sa vastad eitavalt, sest vastasel juhul poleks Sa ju teist nibu lasknud needistada. No kui Sa just eriline masohist pole... :D

      Kustuta
    2. Minul on nibuneedid. Ütlen ausalt, tegemist ei tundnud peaaegu üldse. Mis oli aga tüütu ja valus ja ebamugav, oli paranemine. Ei kahetse üldse. Kui kinni kasvaks, laseks silma pilgutamata uued teha. Ütlen ka taustainfoks juurde, et need olid minu esimesed needid üldse ning pole ka pärast lasknud ühtegi teha. Kui soovi on, siis soovitan väga ära teha!

      Kustuta
  4. Kussjuures jaa, polnud valus. Tunda ikka oli. Aga kuna mu valu lävi on väga kõrge, siis ma ei saaks öelda, et valus oli. Neerude tegemine käib ruttu, see on lihtsalt hetk, kui läbi torgatakse ja juba ongi kõik ununenud. Ma ütleks, et kõrva nibu auk oli valusam. Aga kuna sa tegema lähed? Ja anna ikka teada, kuidas oli 😍

    VastaKustuta

Back
to top