*Linea Naturaga haldjajuuksed

Postitus sündis koostöös Linea Naturaga

Olen oma juukseid värvinud juba umbes 20 aastat. Uh, kui nüüd mõtlema hakata, siis päris jube, eks!? Aga õnneks mitte kuskil nurgataguses pimedas käoaugus, vaid alati salongis ja kasutanud olen professionaalseid kergvärve, ja viimased neli aastad rohelisest sarjast ammoniaagivaba värve.

Mis puutub aga peanaha hooldamisse ja juuste pesemisse, siis sellega nii roosilised lood pole. Eks ma üritan ikka parimat oma hapratele juustele pakkuda, aga teate elus tuleb igast asju ette ja mis siin pattu salata, olen juukseid pesnud kõikvõimalike möginatega, alates „oo, this is the best shampoo in the whole world“ ja lõpetades vedelseebi ja poeriiulilt suvalt haaratud 1,63 raha maksva Garnieriga. Pesevad nad kõik ühtmoodi kenasti juuksed puhtaks ning peale pesu tunned end kui jumalanna oma imeliselt hästi lõhnavate ja hästi hoidvate juustega, aga need tulemused ei kesta tavaliselt paraku eriti kaua.

Mul on hästi peene kiuga juuksed, kunagi üks tuttav ütles isegi mu juuste kohta „oo, millised beebiõrnad juuksed“. Kui ma ise katsun oma juukseid, siis ma ei ütleks, et mul on beebijuuksed, aga noh, mis ekspert mina kah olen. Peale pesu on nad ilusad volüümikad, nagu haldjajuuksed, siidiselt pehmed, aga juba kaks päeva hiljem hoiavad nad taas peadligi. Muidugi langeb ja murdub ka neid liiga palju. Rohkem kui mulle meeldiks.

Mõned aastat tagasi avanes mul võimalus proovida Linea Natura bambuse ekstraktiga šampooni ja juuksekreemi ning ma pean tunnistama, et ma olin väga üllatunud ja vaimustunud, kui mu juuste väljalangemine peatus. Peale kuuajalist kasutamist olid juuksed tihedamad ja elujõulisemad. Tahtsin isegi enne/pärast pildid teha, aga juhtus selline halenaljakas lugu, et „enne“ pildid tegin kenasti ära, ent ühel ilusal südaööl tundus mulle, et mu juukse otsad vajaksid hädasti natuke kärpimist. Aga kuna teadaolevalt öösel ei tööta ükski normaalne juuksur, siis tuli kasutusele võtta teine abinõu – köögikäärid ja Joosep. Ta küll alguses putkis vastu, arvates, et see pole just kõige targem mõte, aga noh, kui ma olen juba endale midagi pähe võtnud, siis on raske mind ümber veenda.

Tagantjärele tarkus on see, et naised, palun kuulake oma mehi! Ehk teisisõnu.. Joosepil oli õigus – see polnud hea mõte, üldse polnud! Sest ta lõikas pehmelt öeldes väääga viltu. Minu. Ilusad. Kaunid. Kiharad!
Aga mis viltu, see uuesti, eks!? Ja nii hakkasimegi minu õhutamisel parandama. Nagu juba aimata võite, siis see ei läinud ka väga hästi, sest „parandatud“ juus vajas omakorda parandamist…
Viimaks, kui pooled mu juuksed olid maha nüsitud, andsin ma alla. Ütlesin, et las jääda viltu. Ma lähen parem päris juuksuri juurde.

Sisuliselt me lõikasime mulle mõistust juurde. Kui võib niimoodi naljaga pooleks öelda.

Praegu on jah naljakas meenutada, aga tol momendil oli see minu jaoks väga kurb hetk, sest ma ei mäletanud, millal viimati olid mu juuksed niiii ilusad, säravad, pikad ja tihedad. Nad ei murdunud enam. Ja kui tavaliselt oli Karin see, kellel olid minust alati paksemad juuksed, siis ühtäkki silitas õde mu juukseid ja nentis, et mul on temast paksemad juuksed. Yay! Ma olin niii rõõmus!
Aga… kuna selle kangekaelsuse tõttu kaotasin ma oma kauaigatsetud juuksepikkuse, siis läks mul taas asi kuidagi lappesse ja nagu ikka.. jälle leidsin ma end juukseid pesemas mingi x asjaga, mis on full silikoone ja parabeene täis. Ausalt nagu… ma ise ka ei saa aru, kuidas ma vahepeal nii LOLL olen.!

Ent tänaseks päevaks olen ma 100% mõistnud ja täiesti veendunud, et Linea Natura tooted on need, mida mu juuksed vajavad ja tahavad. Ilmselt pidin ma ikka korra uuesti nii-öelda põhjas ära käima, et seda mõista. Ja siin ma nüüd siis olen, et öelda paramparamparaa, ma tellisin endale Linea šampooni ära ja selle peale kirjutas mulle Lineast Geithi, kes ütles, et nad saadaksid hea meelega mu lugejatele ka ühe komplekti juuksehooldusvahendeid: oliivõli bioekstraktiga šampooni, juuksemaski ja juuksekasvu parandavad ampullid. Kas pole tore!?

*oliivõli bioekstraktiga šampoon, mis on oma koostiselt rikkalik vitamiinide ja mineraalainete poolest, puhastab juukseid õrnalt neid kahjustamata. On oma toimelt pehmendav, kaitsev ja antioksüdantne jättes juuksed väga pehmeks. Sobib rabedatele ja kahjustatud juustele.

Selleks, et loosimises osaleda, jäta oma kommentaar alla kommentaariumisse ja räägi kaasa, mis on Sinu juuksehooldusnipid. Et oma võiduvõimalust kahekordistada, siis mine tsekka ka 
Puhta Pime Facebooki lehele. Võitja kuulutan välja nädala pärast!

*kindlasti lugege ka Linea veebilehelt, kuidas sobivad tooted oma juustele leida ning millega mida kombineerida, millega ei soovitata igapäevaselt oma juukseid pesta jne. Ja kui ikka oled hädas, siis kirjuta neile, nad vastavad väga asjalikult ja sõbralikult.
*Linea Natura tooted on värvainete, silikoonide, parabeenide ja sulfaadide vabad!








CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Osaleks loosis küll, sest sobivat šampooni on väga raske leida. Nippe pole, käin väljas mütsiga 🙂.

    VastaKustuta
  2. Juukseid pesen juba aastaid lineaga :) ja kuna praegune varu hakkab otsa saama, siis võiks juurde saada küll. Oliivõliga sarja pole proovinud, minu lemmik on seni olnud see nende heleroheline bambuse sari.
    Muidu olen üsna laisk hooldaja juustele kui aus olla :(

    VastaKustuta
  3. Jaa, mina ise kasutan samuti bambuseekstraktiga šampooni ja juuksekreemi, väga hästi sobib minu värvitud juustele, pluss lõhn on ka mega. Oliiviõliga tooted nii meelalt ei lõhna, minu jaoks lõhnavad nad lihtsalt nagu.. oliiv.

    VastaKustuta
  4. Nippe pole muud, kui et planeerisin rasedust ja hakkasin Elevit vitamiine võtma - kus alles juuksed hakkasid vohama ja läikima! Kahjuks see mõju läks umbes poole aastaga üle, nüüd olen rase ja juuksed on enamvähem ilusad, aga pärast sünnitust pidavat nad kõik välja kukkuma (see tõsilugu, pärast esimese lapse sündi pidin oma poolde selga juuksed õlgadeni lõikama, sest nii räbalad olid), seega äkki Linea päästaks mu haledad karvakesed :D

    VastaKustuta
  5. Söön juuksevitamiine, proovin kasutada juustele "tervislikumaid" tooted, kuid paraku satuvad vahest ikka näppu ka poešampoonid. Teevad puhtaks ja siidiseks küll, aga noo peale sinu juttu tahaks kohe lineat proovida 😊

    VastaKustuta

Back
to top