Sibulapoiss on surnud!

Puhka rahus kallis Rööbu! 
Ma poleks seda osanud oodata, aga üks minu blogilugeja kirjutas mulle...või no vist kõigile minu blogilugejatele ühe kirja ja seega ma pean vist selle kirjakese avaldama. Vähemalt ei pea ma nüüd ise taolist kurba uudist kribama. Tänan! :)

Mäletate, kui uhke oli Kai, kui Ta suursuguselt siinsamas blogis oma plasttopsis ligunevat sibulapoissi demonstreeris? Noh, kasvas teine päris tublisti...kuid tema eluaeg ei osutunud kuigi pikaks.....Ta võitles, Ta karjus, tahtis kõigest väest pääseda kõigest halvast, aga Kai nagu Ta juba kord on........noh..kuidas nüüd seda teile küll öelda kõige viisakamas vormis? Eeeeee, Kai lasi vaesekesel mädanema minna, see oli kõik lihtsalt puhtast hooletusest..Nii juhtub, kui ei kuulata endast targemaid (loe:eesrindliku botaanikut Maci, toim.)  ja jäetakse sibul vee sisse lihtsalt ligunema. Kui nüüd aus olla, siis see on ikka suhteliselt piinarikas surm...lihtsalt liguneda vanas vees ennast mädanema, fuhh!
Aga kallis sibulapoiss Rööbik...me jääme Sind alatiseks meenutama! R.I.P väike Rööbu :( Küll me selle Kaiga midagi ette võtame ja õpetame Talle mingil ajal selgeks, kuidas sinu tulevasi lapselapsi kasvatada ja hoida. Kahju, et leidsid nii traagilise lõpu! Ja nüüd langetame pead....Mälestagem Rööbut, kui ilusat ja elurõõmust rohepäilist sibulakest!

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. See küll postitamiseks ei olnud :D

    VastaKustuta
  2. Oma blogis postitan mida tahan :P
    Aga päris nii julm surm sibulapoisil ka nüüd ei olnud. Alguses olid ainult juured vees, siis tuli Linda külla ja pistis kriiskama, et sibul kuivab ja et peab rohkem vett panema, siis tuli Mac oma potimajandusejutuga (mis osutus lõpuks tõeks) ja kui ma kergitasin sibulat veest uuesti välja, siis nädal hiljem oligi juba sibul kutupiilu.
    Eile läksin piiluma oma sibulat, et näha, kui suureks ja võimsaks on sirgunud, kuid vastu vahtis kuivanud ja krussi tõmbunud roheliste nääpsudega õnnetu sibulapoiss, kelle mugul oli kahtlaselt pehme...mjäu! :(

    VastaKustuta

Back
to top