Tulin oma unistusega kapist välja

Mõtlesin siin, ajendatult oma eelmisest postitusest, et mis oleks kui avalikustaksin ühe oma väga ammuse unistuse. Olen siiani seda kiivalt saladuses hoidnud, kuna kartsin, et keegi võib mult selle idee ära pätsata. Aga enam ma ei karda. Ma mõtlen hoopis sedapidi, et selleks, et unistustel oleks võimalus täituda, tuleb neid jagada teistega, sest me iial ei tea, millal ja kelle kaudu võib järgmine uks meie jaoks avaneda. 🙂
Mul on YouTubei kanal, rahu-rahu, pole vaja tormijooksu teha, seal pole suurt midagi. Veel mitte. Aga kül see peagi muutub, sest teadupärast on ju unistustel kombeks täituda. Mul on juba pikalt peas tiksunud selline mõttepojuke, et mis oleks, kui hakkaksin videodesse kutsuma tuntud inimesi – näitlejad, teleinimesed, lauljad, räpparid, poliitikud, blogijad jt, kes siis tõmbaksid endale loosipurgist paar-kolm tegevust, mida peavad hakkama pimesi tegema ja seda ikka koos minuga – staarpimedaga, muahaha. 🙃
*See viimane oli nali, eks ole. Juhuks, kui keegi aru ei saanud.
Väljakutseid oleks erinevaid, alustades võileiva tegemisest ja lõpetades tänaval valge kepiga liikumisest. Kõik oleksid sellised argised asjad, millega me kõik aeg-ajalt silmitsi seisame - kassas kauba eest tasumine, söömine, sularaha lugemine, (e)kirja kirjutamine, selfi tegemine, huulte värvimine, hambaharjale pasta panemine jne. Ühesõnaga kõikvõimalikke asju leiaks sealt tegevustepurgist. Ja loomulikult saaksid ka vaatajad oma ideid esitada.
Esimese tuntud inimese, kellele väljakutse esitaksin, valiksid minu Instagrami jälgijad ja iga järgmise tuntud inimese valib külaline ise video lõpus välja. Kui endal ei tule ühtegi head nime, siis tõttab appi nimedepurk.
Ning see olekski selline interaktiivne ja äge ning jõuaks läbi YouTubei ka paljude noorteni ja siis saaks levitada infot, et mismoodi pimedad elavad, millal tasub pimedaid aidata, kui kohtad neid tänaval-poes-bussis. Ning tuntud inimene lisaks samuti omapoolse kommentaari selle kohta, et kuidas oli ilma ühe meeleta toimetada ja teeks suunamudijana inimestele üleskutse märgata inimesi meie ümber. Ah!!? On ju hea mõte!
Aga kogu see idee on seisnud selle taga, et mul pole filmijat ja monteerijat. Ma küll ühel ühisel üritusel Pedajale moka otsast mainisin, et mul oleks üks super lahe mõte, mis puudutab videosid ja YouTubei, aga kuna ma ei laotanud oma kaarte kohe laiali, siis huvi jäi leigeks. Korraks isegi tundus, et Pedaja reaktsioon oli selline brrh, meil ei ole ideepuudusi, et mida ma üldse endast arvan vms.
Nonii, kas siin on kedagi, kes tahaks mulle ja mu ideele tiivad anda? Filmida, monteerida või aidata levitada antud postitust, et jõuaksin inimesteni, kes haaraks sellest projektist kinni või mida üldse arvate sellisest ideest? Kas oleks huvi? 😊

CONVERSATION

13 kommentaari:

  1. Minu meelest väga vahva mõte, edu selle teostamisel :) Minul oli väga põnev kogemusnõustaja koolitusel teada saada rohkem pimeda inimese maailmast ja see oli tõesti silmiavav. Nii et neid videosid vaataksin küll :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohoo, tervitusi kolleegile, olen samuti kogemusnõustajate koolituse läbinud.

      Kustuta
  2. Tere

    Ma olen su blogis uus ja pole kunagi varem kuskil kommenteerinud, aga nüüd mõtlesin, et tegemist on lihtsalt nii väärt ideega, et pean kommenteerima.
    Ühesõnaga olen kahe käe ja jalaga sinu projekti poolt. Kindlasti vii see ellu. Tundub nii põnev ja sellel oleks kindlasti palju vaatajaid.
    Kahjuks filmimeest ja monteerijat pakkuda pole, aga jään lootma, et saad oma unistuse teoks teha!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Annan endast kõik, et see mõte teoks teha. Ja aitäh hea ja toetava sõna eest ja nii tore, et mu blogipesa leidsid! :)

      Kustuta
  3. Väga lahe idee! Vaataksin kindlasti (aga ma vaataksin sinu videosid ka ilma kuulsusteta:)
    Kahjuks tehnilise poolega ei oska aidata, aga loodan, et leiad abilise!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aww, nii ilusti ütlesidki! :D
      Loodame siis parimat. Ma muidu hoiaks selle videoprojekti õnnestumisele ka kõiki oma kahte pöialt ja varbaid, aga praegu ei saa, sest kuni reedeni hoian neid 1it.ee sloganvõistluse tarbeks! :)

      Kustuta
  4. Kallis Kai,
    Tore, et Sa lõpuks oma ideega kapist välja tulid. Oooooootan väga juba esimest videot. Aga uuri Grete käest. Riiete osas juba andis nõu, vb oskab selle osas ka anda.
    M.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kallis M,
      jaa, muidu jääb Gretel ju liiga palju vaba aega kolme kuuse beebi kõrvalt üle, nii et üks pime mahuks täpselt sinna vabasse auku tropiks ära... aga ma pole kindel, et mina just see tropp tahaks olla! ;)

      Kustuta
    2. Kallis Kai,
      Kui Sa oled beebiga kodus, siis vahel on hea ka millelegi muule mõelda. Värskendab aju ;)
      M.

      Kustuta
  5. Issand kui hea idee! Ma jääks kindlasti neid videosi ootama :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Issand, vaene inimene, ma loodan küll, et Sa ei peaks neid elulõpuni ootama jääma... :D

      Kustuta
  6. Ma esimest korda sattusin siia lehele làbi instagrami ja selline vàgev idee vaatas kohe vastu! Tàiega lahe! Tuult tiibadesse! See annaks inimestele vàga palju juurde vààrtustamaks oma silmanàgemist! Palju palju palju edu ❤️❤️❤️

    VastaKustuta
  7. Lähte Ühisgümnaasiumis on meedia klass, ehk nendega käed lüüa? :)

    VastaKustuta

Back
to top