*Armastus esimesest puudutusest


Ma pole päris kindel, kas järgnev postitus liigitub klassikalise koostöö-koostöö alla, sest ma olen juba varasemast ajast TILK! bio skincare tootesarja suur sõber. Ning sellest päevast alates, mil ma oma nina nende kreemitotsikutesse pistsin, olen ma nende toodetest sõltuvuses. Ja kuna mu kreemivarud olid taas otsakorrale jõudmas, siis läksin juurde tellima ja armas Pille, kes on TILK! brändi looja, uuris minult, kas oleksin valmis mõnd nende uut toodet arvustama.
Jaa-jaa-jaa. Palun, ei pea kahte korda küsimagi.

Läksin siis nende e-poodi uusi uudistooteid uudistama ja ausalt.. ma tundsin end  seal nagu laps kommipoes. Tahad vihmavarjukomme, karamellikomme, hapusid komme, piimakaramelle, marmelaadi, pähklipuruga kaetud trüfleid, igast värvi dražeesid jne. Kõike saab, mida iganes su väike lapse hing ka ei ihkaks. Ja nõnda liikusin mina kreemipotsikute, seerumite, palsamite, õlide vahel ja lugesin muudkui koostisosi ja ma lihtsalt ohkasin, et kui palju head kraami saab ühes kreemis, seerumis, koorijas või palsamites olla!? Kui kommipoes löövad lastel silmad särama kõiksugu värvide ja vigurkujudega kommide peale, siis mul naisena lõid silmad särama kui lugesin, et kuivale nahale mõeldud öökreem Spoon Me sisaldab kanepiõlist saadud vitamiine ja antioksudante, mis aitavad kaitsta nahka vananemise eest ja siluvad peeneid kortsukesi. Avokaado stimuleerib kollageeni teket jne. Ja see pole veel kaugeltki kõik. See on kõigest väike jupike ühe kreemi tutvustusest.      Neil on sortimenti lisandunud veel väga palju uusi rikkalike koostisega näo- ja kehahooldus tooteid.
Aga kuna ma sain katsetamiseks valida ainult 2-3 toodet, siis olin raske valiku ees – mida võtta, mida jätta. Kuid õnneks muudab otsustamise veidi lihtsamaks see, et nad on oma kõikide kreemide, õlide ja seerumite koostisosad piinliku täpsusega välja kirjutanud ning juurde lisanud ka selgitused, et mis millegiks hea on. Pluss TILK! veebilehel saate te hõlpsasti testi abil ka oma nahatüübi ära määrata. Sealt edasi kuvatakse teile siis juba vastavalt teie nahatüübile soovituslikud sobivad tooted. Minul on näiteks kuiv ja tundlik nahk ning seda arvestades, langes minu valik roosilõhnalise tooniku ja seerumi kasuks. Ja ma vabandan juba ette ära, kui minu iga teine lause on eufooriliselt ülistav, aga no päriselt – TILK! tooted on igat kui viimast kiitust väärt.

REFRESH ME PROBIOOTIKUMIDE JA ORGAANILISEROOSIVEEGA NÄOVESI on mu uus vaieldamatu lemmik. Näovees olevad probiootikumid aitavad
säilitada naha loomuliku niiskustaseme, tasakaalustavad naha mikrofloorat ja aeglustavad naha enneaegset vananemisprotsessi. Ja pealegi.. see lõhnab täpselt sedasi nagu mul oleks kogu see aeg värske roosipuket nina all. Ma tegelt salamisi unistan, et äkki ühel ilusal päeval nad teevad samalõhnalise lõhnavee või -õli ka. *ohkab unistavalt*

SPOIL ME VANANEMISVASTANE NÄOSEERUM Q10-ga rändas minu valikusse seepärast,  sest kes see meist ikka tahab enneaegselt vanaks jääda ja kortsu minna? Mina igatahes mitte. Ja just seepärast ma selle toote ka valisin. Seerum toidab nahka ja sisaldab võimsat antioksüdanti koensüüm Q10, mis mõjub noorendavalt. Fakt on see, et vananemise vastu ei aita ükski kreem, seerum ega nõiajook, AGA.. vananemisilminguid saab ennetada. Ja kui ma lugesin, et seerumis sisalduv nurmenukk aitab organismis kollageeni moodustamisele kaasa ja muuta pigmendilaike heledamaks, siis ma olin nagu jaa, palun mulle seda, sest eks minulgi ole muresid pigmendilaikudega.
Nad ise kirjutavad seerumi kohta järgmist:
Nurmenuku-, saialille-, kummeli- ja kibuvitsaõli bioaktiivsed toimeained puhastavad, rahustavad ja niisutavad nahka. Jojoba-, nisuidu- ja kookosõlis sisalduv E-vitamiin mõjub noorendavalt, siludes, taastades ja pinguldades nahka. Nisuidu- ja jojobaõli parandavad nahakahjustusi ning aitavad ennetada kortsude teket.

Peale seerumi kasutusele võtmist on mu nahk väga siidjas, pehme ja tuntavalt elastsem. 

Minu esimene kokkupuude TILK! toodetega oli aastal 2017 kui nad otsisid blogijaid, kelle kaudu oma tootesarja turundada ja kuna tegu oli meie oma eestimaise looduskosmeetikaga, siis kirjutasin neile ja dadaaa, saingi koostöö. Ma küll ei tea, mis sai otsustavaks, et valik just minu kasuks tehti, aga ega vahet väga polegi. Ma olen asjadekäiguga enam kui rahul, sest nende nahahooldus tooted on minu kogemuste põhjal niivõrd head, et Seni, kuni turul tegutseb TILK!, ei ole mõtet mitte ühelgi teisel brändil minu kui blogijaga diili teha, sest esiteks on nende tooted siiani parimad, mida olen saanud proovida ning teiseks, seni, kuni pole teist samaväärset või paremat turule tulnud, olen ma lihtsalt TILK! toodetele sama truu kui labrador toidule. 😚😇

Ja teate, miks ma veel nende tooteid armastan? Ma toon mõned südamelähedasemad ja olulisemad põhjused välja:

  • kui ma neile esimese tootearvustuse tegin, siis nende tooteinfos oli kirjas, et näokoorija SCRUB ME lõhnab mõnusalt mandariiniselt. Aga kui ma esimest korda potsiku avasin, siis tundsin kõike muud kui mandariini hõngu, pigem tundsin kummelit. Loomulikult tõin ma selle tõiga välja, sest inimeste jaoks on väga oluline teada, mis lõhnaga nende ostetav toode on. Ja teate mis? Pille, brändi looja, tänas mind ja ütles, et nad kindlasti vaatavad näokoorija koostise üle ja voilaa, järgmisel korral oli SCRUB ME tõesti mõnusalt mandariinihõnguline.
  • nad EI testi oma tooteid loomade peal!!! Minu jaoks üks väga, väga oluline faktor.
  • neil on valikus vegan ja korduskasutatavaid tooteid. Pluss e-poest tellides saad ise valida, kas võtad pakendiga või pakendivaba toote. #keskkonnasäästlik
  • TILK! ei sisalda mikroplasti. Kõik koostisosad on naturaalsed ja kreemides sisalduvad õlid pärinevad otse Saaremaa looduses kasvavatest taimedest. Nii et, kui sa näiteks nägu või keha koorid, siis võid end südame rahus koorida, ilma et peaksid muretsema, et mikroplast uhutakse läbi kanalisatsiooni merre või ookeanitesse!!!
  • ühest 50-100ml kreemitotsikust jagub tavaliselt 3-5 kuud. Seega, kui esmapilgul tundub hind pisut krõbedavõitu, siis jagage see julgelt kolmega ja mõistate, et tegelikult on see päris okei ja taskukohane hind. Ja kui võtta veel arvesse kõiki neid teisi eelnimetatud positiivseid punkte, siis kindlasti ka igat oma senti väärt. 
  • mulle meeldib, et kreemidega on kaasas kadakapuidust spaatel. See on sellepärast hea, et siis ei pea oma näkaste sõrmedega kreemi sees solberdama ja nii tagame kreemi puhtuse ja värskuse pikemaks ajaks.

Ja mis arvate, mis Joosep mulle tähtpäevaks kinkis? Just nii – TILK! tooteid. Porgandi- ja kookosõliga kehakreemi HUGME, mida ma juba pikemat aega olin seiranud. Siis imearmsa kollase sojavahast lõhnaküünla Ja TRAVEL KITi, mis sisaldab kolme Sinu poolt valitud 10 milliliitrist kreemipotsikut. Ja lugedes mu kilomeetri pikkust ülistuslaulu, ei tule ilmselt kellegile enam üllatusena, et olen kingitusega enam kui rahul. HUG ME niisutava ja siluva kehakreemi kohta nii palju, et kui ma lugesin, et see stimuleerib vereringet, omab põletikuvastast toimet ja on sügavniisutav, siis see oli kui taevaõnnistus, sest just selliste probleemidega ma olengi diabeetikuna kõige enam kimpus.paremat kui see kreem pole lihtsalt olemas. Mina pole vähemalt küll leidnud. Lisaks jätab HUG ME mu naha mõnusalt siidiseks ja pehmeks ja mahedalt lõhnavaks.

Ühesõnaga, kahesõnaga.. kui kellegil teist on veel emale-naisele-õele-vanaemale-sõbrannale-töökaaslasele- kingitus jõuludeks või mõneks muuks tähtpäevaks puudu ning peas valitseb kingiideede puudus, siis TILK“ aitab välja. Neil on igale maitsele erinevad kingikomplektid olemas ning tooteid saab vastavalt oma soovile ka ümber vahetada. Kõik on lihtsalt super paindlik ja igati kliendisõbralik.




*Tooted sain kingituseks!
#KOOSTÖÖ

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top