Armas üllatus

Mõtlesin, et enne kui dialüüsi lähen, tulen lobisen veidi teiega... Tahan nimelt jagada ühte lugu, mis sai mulle mõni aeg tagasi osaks. Ja ei, tegemist ei ole koostööga ega ka ostetud reklaamiga, kuigi alguses võib pisut selline mulje jääda.

Pikemaajalisemad blogilugejad kindlasti teavad, et ma olen väga suur Saaremaa looduskosmeetika fänn. Mul on omad suured lemmikud nende kuiva ja tundliku naha sarjast ja kui on mõni tähtpäev tulemas, siis on ka Joosep mulle lahkesti nende tooteid kinkinud. Näiteks üks minu vaieldamatuid lemmikuid on öökreem Spoon Me ja siis veel see imeliselt lõhnav roosilõhnaline näovesi, mida ma võiksingi jääda endale peale piserdama. See lõhnab nagu värske sülem roosiõisi ja iga kord paneb mind tundma nagu ma oleksin valgelpilvepadjal hõljuv Okasroosike. Ja neil on veel super mõnusaid tooteid. Ma parem isegi ei hakka rääkima, sest muidu te ei usu, et see pole reklaampostitus. Aga ühesõnaga mina soovitan kahe käe ja jalaga TILK! Brändi.

Aga nüüd siis selle loo juurde, mis liigutas mind südamepõhjani.

Kuna mu kreemivarud hakkasid otsakorrale lõppema ja mina ei suuda mitte ainsamatki päeva siin ilmas elada ilma kreemitamata, siis oli vaja oma varusid täiendada. Läksin siis rõõmsalt TILK! E-poodi, valisin sobivad tooted välja ja hakkasin asju ostukorvi laduma kui siis selgus, et mingi link, mis peaks, minu eelduste kohaselt kauba ostukorvi lisama, ei toimi. Nikerdasin niipidi ja nikerdasin naapidi, aga ikka ei midagi. Samas Ühe korra mul see õnnestus, aga järgmiste toodetega enam mitte ja ma ei tea kuidas või miks. Ja ei, ma ei taha öelda, et nende veebipood on katki, lihtsalt mina ei saanud hakkama. Ikka see vanahea ligipääsetavuse teema.
No ja siis ma mõtlesin, et ah, tühja kah, mis ma hakkan oma aega ja närve kulutama, kirjutan parem otse Pillele, Brändi loojale. Olen seda ennegi teinud.

Esmalt kirjutasin väikese selgituse, et miks ma nende poole üldse e-kirja teel pöördun ja siis panin oma soovid kirja ja sain mõne päeva pärast vastuse. Nad tänasid mind tellimuse eest ja ütlesid, et panevad paki kahe päeva pärast teele.
Aa, ja veel ütlesin, et kas nad oleksid palun nii kenad ja saadaksid arve elektrooniliselt või pistaks arve paberkandjal paki sisse. Et mõlemad variandid sobivad.

Mõned päevad hiljem tuligi siis telefonile sõnum, mis teavitas, et mulle on saadetis…
Eem, okei, ma ausõna ei tea, miks ma hakkasin praegu teile rääkima, kuidas inimestele pakiteated telefonile saabuvad… Aga okei, see-selleks.
Ühesõnaga, tegin oma kastikese lahti, ei hakanud kohe hullult uurima, et mida nad saatsid, aga sain käega üle libistades kohe aru, et on mulle osasid tooteid kingitusena kaasa pannud. Leidsin ka A4 formaadis paberi. Eeldades, et see on arve, võtsin selle välja ja läksin magamistuppa ja hakkasin spetsiaalselt pimedatele mõeldud äpiga arvet pildistama.

Tegemist siis sellise rakendusega, et esmalt äp juhendab, et kuhu ma kaamera pean suunama, siis teeb automaatselt ise pildi ära ja siis tuvastab teksti – nii trükitähti kui ka käsitsi kirjutatud.

Tegin siis pilti ja äpp suutis ära tuvastada sõna „arve“. Okei mõtlesin ja proovisin kaamerat uuesti paika sättida. Et kui sai juba ühe sõna kätte, siis järelikult peaks arve õigetpidi ees olema ja kuskil seal peaks ka ülejäänud tekst olema. Aga ei midagi. Tegin pilti niipidi ja naapidi, ikka mitte midagi. Kogu aeg ütles „not reconnaising tekst. Mis siis ikka, läksin siis arve näpus ja kast kaenlas Joosepi jutule, et kas palun vaataks arve pealt, mis on need tooted, mis on saadetud mulle kingituseks ja mis on need tooted, mille eest tuleb maksta ja kui palju. Ja siis selgus tõde. Joosep ütles, et paberile on markeriga kirjutatud „arve“ ja siis „00,00“ ja siis süda. Ja ausalt, ma istusin diivanil, kast toodetega süles ja lihtsalt ohkasin, et kui armas ja südamlik. Olin lihtsalt sõnatu. Ja võib jah mõelda, et ah, mis siin ikka nii väga heldida, blogijatele ja sisuloojatele saadetaksegi kamaluga igasugu brändipakke, eeldusel, et nad neid reklaamiks. Aga minu arvates oli antud juhul tegemist siiski lihtsalt ilusa, siira ja südamliku kingitusega mulle.

Ja olgugi, et ma sain need tooted kingituseks, siis TILK! Brändi olen ma juba aastaid kasutanud ja arvan, et head ja südamega tehtud asja tulebki soovitada. Ma ei väsi kordamast kui head on nende tooted. Eriti nüüd, kus mul on neerud tuksis ja saan dialüüsravi, hindan ja jälgin ma veelgi hoolikamalt, mida ma sisse söön ja peale määrin. Eriti võigas on mõelda sellisele asjale, et osadesse nahahooldustoodetesse pannakse konkreetselt naftakeemiat. Rääkimata kõikvõimalikest ebavajalikest koostisainetest. Aga TILK! Toodete puhul võin ma päris kindel olla, et need on puhtast loodusest, julmusevabad ja vegan ja nad seisavad ka selle eest, et vähem looduse ressursse kasutataks pakendite taastootmiseks.
Ja kuna ma sain endale päris mitu head asja, siis tahaksin ühe mõnusa toote ka teie vahel välja loosida. Lihtsalt heast südamest, sest ma olen tõesõna nii tänulik ja rõõmus, et tahaks kellegile teist ka pisukest oma rõõmust jagada.

Sa ei pea mitte midagi muud tegema kui kirjutama kommentaari, kas tahad võidu korral kohvi-apelsini kehakoorijat või näomaski. Jagama ei pea, lehte likemavõi tellima ei pea, mitte midagi sellist tegema ei pea. Lihtsalt andke oma soovist märku ja vsjoo. Kui tahate, siis muidugi võite jagada teistelegi oma koduse spaa hoolitsuse nippe, ega ma kätt ette ei pane, aga see pole loosis osalemiseks kohustuslik.

Ja mul ei ole kahjuks seekord ühtegi tootefotot teile siia lisada, kuna tavaliselt tegeleb piltidega Joosep, aga hetkel ta magab, kuna on pikast sõitmisest väsinud ja ma ei raatsi vaest meest üles äratada. Las inimene puhkab.
Aga ma võin teile kirjeldada, mis on minu kujutletaval pildil:
Profiilis minu nägu. Nahk suviselt jumekas, pikad tumedad juuksed vasakule õlale langemas. Vaatan otse kaamerasse, näol kelmikas naeratus, tilk heleroosat kreemi ninaotsas.
#seeeiolnudreklaam

CONVERSATION

11 kommentaari:

  1. Ägedad inimesed nagu Sina, ongi poputamist väärt nii, et täiesti õigesse kohta 😉 Ja kuna absoluutselt heast südameat tulnud loosis oleks täiesti lugupidamatu mitte osaleda, seega ma võidu korral prooviks hea meelega kohvi-apelsini kehakoorijat.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suurepärane valik!
      Ma võin juba saladuskatte all öelda, et see kohvi-apelsini kehakoorija lõhnab lihtsalt oivaliselt. Nii oivaliselt, et mul oli esimesel korral lausa kiusatus seda lusikaotsaga proovida...

      Kustuta
  2. Jälgin su postitusi ja rõõmustan koos sinuga!
    Sa oled nii armas...
    Sooviksin kohvi-apelsini kehakoorijat...

    VastaKustuta
  3. Ma arvan, et sinu kujutletavad pildid on sada korda ilusamad kui mistahes tavalised pildid :) Ja olen Janega nõus, sellises loosis oleks väga ebaviisakas mitte osaleda. Kehakoorija vastu poleks mul mitte kõige vähematki.

    VastaKustuta
  4. Heade inimestega juhtuvadki head asjad. :) Su kujutluspilt oli ka nii vahva ja kelmikas, hiiihii. Kui võidan, siis soovin kehakoorijat.

    VastaKustuta
  5. Kohvi-apelsini kehakoorijat prooviks 🥰

    VastaKustuta
  6. Kohvi-apelsini kehakoorijat kõlab hästi 🥰

    VastaKustuta
  7. Mulle meeldib su blogi lugeda ja mulle meeldib su huumor. Nägind sind kunagi etv ühes saates ja sealt olen su blogi jälgima hakanud, tundud nii tore ja armas inimene, lihtsalt et sa teaks ☺️ aga muidu see kehakoorija kuluks marjaks ära 😀

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohoo, väga armas, aitäh! Nüüd ma siis tean.

      Kustuta
  8. Sa oled kõike seda väärt ❤️
    Kohvi- apelsini kehakoorija kõlab oivaliselt 😍

    VastaKustuta
  9. Ühesõnaga, tahtsin öelda, et olen kõik teie kommentaarid läbi lugenud ja te kõik olete eranditult nii toredad *ohkan heldinult*. Teie öeldud ilusate sõnade pärast olen ma täna terve päev naeratus näol ringi käinud.
    Ma teen loosimise kolmapäeval 17.08. Ja ma praegu mõtlen, et äkki teen kaks loosimist, et üks loosinimekiri nendest, kes tahtsid endale kohvi-apelsini kehakoorijat ja teine sats neid, kes tahtsid näomaski. Et siis oleks nagu topelt rõõm.

    VastaKustuta

Back
to top