Lõpetage ükskord oma ving ja hala

Ma just hetk tagasi lõpetasin oma emotsioonide kirja panemise eilsest EBAst ning salvestasin postituse kenasti draftidesse ära. Ma ei hakanud seda praegu avaldama, kuna pole hetkel kodus, mis tähendab seda, et mul pole inimest, kes aitaks postitusele eilsest üritusest pilte lisada.

Igatahes, surfasin nats netis ringi kui hakkasin järjest sattuma ühelt blogilt teisele, kus muljetati, või oleks õigem öelda iriseti, eilse EBA üle, sest minu suureks üllatuseks pole inimesed rahul õhtujuhi Fokiniga, pole rahul Saagimiga, pole rahul ruumivabaduse ehk hõredusega, pole rahul kaasblogijate outfitidega, mitte millegagi pole rahul. Mulle mõjusid need postitused ja sinna alla jäetud kommentaarid külma duššina, sest mõned minutid tagasi olin ma ise kirjutanud mingi eriti ülistava ja super positiivse tagasiside ja siis teiste blogijate poolt siis selline pa-pahh.

Ma saan aru, et inimeste huumorimeel ja maitsekus on erinev, aga no mina jäin küll enam kui rahule. Eriti kui võrdlen tänavust üritust möödunud aasta omaga. Ruumi oli parajalt, õhku oli, süüa oli, juua oli, toredad ja rõõmsad inimesed olid. Okei, ma ei näinud seda jubedat võidunud Venust, inimeste ilmeid ja outfite ja selles suhtes võiks öelda, et mul puudub adekvaatne hinnang, aga nii palju, kui mulle kirjeldati, siis ma ei näe küll põhjust virisemiseks. Või no okei, üks asi mind tõepoolest veits häiris –  inimesed mulisesid liiiga valjusti kui kuulutati esikolmikuid välja. Ma ei arva, et kõik peaksid haudvaikuses istuma, aga no mingigi austus võiks õhtujuhi ja kaasblogijate vastu ju olla, kes läksid oma tunnustusi vastu võtma!? :) Äkki sellepärast ei saanudki osad teist Fokini naljadest aru, kuna ei kuulanud tervet juttu, vaid noppisite enda jaoks üksikuid ebameeldivaid fraase välja... ja lihtsalt super wow selle silmakirjalikkuse eest, kus Fokinile heidetakse ette üleolevat suhtumist blogijate videotervitustesse, ent ise samal ajal mulisesite saalis kogu raha eest. 

Mulle on alati meeldinud see ütelus "erinevus rikastab" ja lähtudes sellest, siis so what, et ühel oli seljas rahvaseelik, olles selline mõnusalt maalähedane ja teine seal samas kõrval silkas ringi peaaegu olematutes pükstes, võrksukad jalas ja kübar peas. Mis see sinu peed torgib!?Kui inimene tahab, siis minugipoolest tulgu kasvõi Batmani või Smurfi kostüümis kohale, saabki rohkem endale ja oma blogile tähelepanu.

Ja mis puutub veel õhtujuhti, siis kuna minul oli alles teine aasta osaleda blogiauhindadel, siis minul on võrdlusmoment ainult Suviste ja Fokini vahel ja noh, ma eelistan iga kell Ženjat Ukule, neid kahte ei saa võrreldagi. Ja tuletagem meelde, et möödunud aastal oli samuti blogijatel hirmus probleem Suviste juhtimisstiiliga ja laoti samuti kamaluga puid selle eest alla, et ta vuristas kuivalt, ilma pikema sissejuhatuseta, esikolmiku ette ja vsjoo, nägemist!  Ei mingit intekat ega küsimusi stiilis "mis tunded sind praegu valdavad seda tunnustust kätte saades?" või "kas tahaksid midagi ka oma lugejatele öelda?". Ei, mitte kui midagi. Ja nüüd kui Fokin teeb nalja ja on üllatuslikult paljude blogijate arvates (mitte minu) overkill, siis on taaskord kisa taevani.Jään kohe huviga järgmist aastat ootama kui tellitakse selline keskmine õhtujuht ja katsugu siis keegi veel miskit moka otsast kobiseda, et nee, ei sobi.

Ma pean ausalt öeldes tõdema, et Leenul on ikka raudsed närvid ja mingi ekstra paks nahk, et iga aasta suudab tonnideviisi vingu ja hala vastu võtta, for real. Oleks ma Leen, siis mul oleks juba ammu kopa ette visanud ja jätaks ehk isegi järgmise aasta EBA üldse ära, sest mina ei viitsiks tegeleda asjadega, mis mind vaimselt tühjaks pigistavad ja ei anna midagi positiivset tagasi.Ah, ma ka ei tea enam. Lihtsalt nõme ja kurb on kuulata kogu seda vingu-hala-irisemist. Konstruktiivne kriitika on alati tervitatav, sest läbi selle saab areneda, muuta asju paremaks, aga hakata niimoodi lahmima –  inetu! Ma reageerin sellistele asjadele nats emotsionaalselt, kuna olen ise samuti olnud ürituste peakorraldaja ja seepärast ma tean kui palju rabelemist, kirjutamist ja meilidele vastamist kõige sellega kaasneb jnejne. Absoluutselt kogu logistika haldamine, mida suudate ette kujutada. Ja siis tulevad mingid vennad, kes ise pole lillegi liigutanud, valavad kogu EBA tiimi oma rahulolematu pasarahega üle ning siis kuskile vahele poetavad kohustusliku viisaka tibulinnuliku lause "aga muidu Leenu ise on hästi tubli!", mis kõlab räigelt silmakirjalikult.

Ah, olgu pealegi, tõmban seekord oma vahutamistele joone alla ja mingi aeg tuleb siis ka minu EBA järelpostitus, koos rohkete piltidega. Praegu hakkan ma igatahes end järgmiseks ürituseks valmis sättima, sest peagi sean sammud laululavale. Lähen nimelt Vinni Puhhi ja Rammsteini kuulama.

CONVERSATION

18 kommentaari:

  1. ........aga Sinul, Kai, oli võrratult nunnu kleit seljas. Punkt :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hihi, Joosep koos minu õega valisid selle kleidikese mulle! :)

      Kustuta
  2. Jaa, mulle ka väga meeldis su kleit! Nii ilus!

    VastaKustuta
  3. Mul tekkis ka kohe küsimus, et kus sellist kleiti saada võiks? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Konkreetselt minu kleit pärineb Pärnu Kaubamajaka Mustangist ;)

      Kustuta
  4. Ma tahaks ka öelda, et imeilus kleit ja super hea nägid välja.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, selline tagasiside teeb mu kõrvadele pai! :)

      Kustuta
  5. Tulen ka spetsiaalselt siia sinu välimust kommenteerima. Kõikide nende naiste hulgast kuulub esimene koht just sulle. Üleni stiilne, lihtne, armas, ilus, kokkusobiv. Selline süütu, pisike ja puhas kogu selle nukumajaroosa, võrksukkade ja muu kompoti taustal. Lihtsalt täiuslik!
    Ritsik oli mõnus ja Tikker oli omas vanas vinges headuses, kuskil oli üks ilusalt riietatud neiu veel, sina aga helendasid kõigist üle.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oii, kui armas ja ilus kommentaar - aitäh-aitäh ja kniksti! :)

      Ma pean siis pooled tänusõnad ja tunnustused Joosepile, õele ja õetütardele andma, kuna nende tiimitööna saingi ma sellise välimuse :

      Kustuta
  6. Minul oli ka hea meel sind ekraanil näha. Olid väga särav ja ilus. :) Lisaks ma olin mega kõveras Zenja kommentaaride üle, täiega äge õhtujuht.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle! :)

      PS. Viska viis! Ma olen absoluutselt täiesti nõus, et Ženja oli ülivinge õhtujuht ja ma lõkerdasin ka kõht kõveras! ;)

      Kustuta
  7. Sa olid vist väga populaarne :) Igas teises postituses mainitakse, et läksin ja ütlesin Kaile tere.

    Ja loomulikult nõustun kõigiga, kes arvavad, et sa olid ilus. Kaks aastat järjest oled sa väga hea kleidi valikuga silma paistnud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohoo, mainitakse või? Mul peale EBAt on nii tihedad päevad olnud, et pole eriti teistesse blogidesse kiiganud. Keegi võiks mu elu lihtsamaks teha ja mulle siia EBA linke laduda :P

      Kustuta
    2. Ehee, ma äkki natukene liialdasin. Mitte igas teises, aga nii mõneski blogis jäi su nimi silma. Lingid on sul siin enda blogirollis ju :)

      Kustuta
  8. Ma ei suuda uskuda, et Sa jäid KAHE häälega esikolmikust välja ! Istun siin ja kirun iseennast, et kas ma ei võinud siis veel 3 häält anda mõnest seadmest :D Aga Sa olid nii ilus ! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eee, kas nõks suurem ei olnud see vahe või... Kust tulemusi vaatasid?

      Kustuta
  9. Sul on õigus ! Vahe oli natukene suurem, vaatasin vale tulpa, aga järgmine aasta oled esikolmikus nagu aamen kirikus !

    VastaKustuta

Back
to top