Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna (kõikide pimedate vanasõna)

Mul on üks tore sõbranna ja see sõbranna on aastaid tegelenud fotograafiaga ja tänu aastatepikkusele praktikale on Gianna pagas tulvil täis kõikvõimalikke erinevaid kogemusi. Ning selle aasta alguses loogilise jätkuna otsustas Gianna lõpuks ometigi meeldiva kasulikuga ühendada ja oma tiibu sirutada ning viia oma hobifotograafia uuele levelile ehk hakkas ametlikult oma teenust pakkuma ka teistele. How cool is that!?  Minu arvates on see ülilahe, sest kui inimesel on hobi, mida oskab ja naudib, siis miks mitte lisatulu sellega teenida. Mulle tundub, et  neid inimesi on meie seas paraku kahjuks liiga vähe, kes saavad oma armastatud tegevust ühendada tööga.

Kui Gigi mulle oma uudise teatavaks tegi, siis mu süda täitus siira rõõmuga ja nii sündis mul idee, et kui mul on populaarne blogi koos tuhandete toredate lugejatega, siis mis oleks, kui viskaks õige ühele oma parimale sõbrannale õla alla ja nii pakkusingi, et kas oleks valmis ühte fotosessiooni mu lugejate vahel välja loosima.

Kuskil märtsi keskpaigus oligi meil esimest korda jutuks see loosimine, aga kuna Gigil polnud veel kinkekaarte ja minul algasid sama kuu lõpus kursused, siis me ei otsustanud miskit kindlat ära. Pealegi mul polnud enam aega ei kodu, mehe, blogimise, sõprade ja veel vähem mingisuguste reklaampostituste jaoks. Mul jagus aega ainult õppimiseks, magamiseks ja nurgas tihkumiseks, et ma nii äpu olen :D

Kuid vahepeal on aeg lennanud ja märkamatult on kevadest saanud suvi ning mina olen peaaegu taas omas mahlas ja konditsioonis tagasi ning Gigil on vahepeal valminud tuttuued kinkekaardid ja siit tulebki üks üliäge pakkumine kõigile neile, kes oleksid huvitatud tunniajalisest professionaalsest fotosessioonist Tartus, vahel harva (kokku leppimisel) ka Tallinnas ja veel harvem Rakveres. Ühesõnaga kõik on läbirääkimiste küsimus. Aga stuudiovõimalus puudub, fotosessioon toimub kas väljas kaunis kohas või kliendi kodus.

Gigi teeb portreefotosid, paarifotosid, pulmafotosid (ettevalmistused,ilupildid, tseremoonia, piltide järeltöötlus, 400+ pildifaili mälupulgal jpm), beebiootus, lapsed, karvased pereliikmed jms. Täpsemat infot võimaluste kohta saate vaadata ja lugeda siit!

Olete kindlasti kuulnud või lausa ise kogenud seda, et kui oluline on fotograafi ja pildistatava vaheline kontakt ehk sünergia. Kui fotograafiga ikka seda usalduslikku ja vaba olemist ei teki, siis no seisa kasvõi kulmude peal, aga no ei tule sealt head nahka. Mina tundes Giannat isiklikult, võin kinnitada, et tegu on ääretult positiivse ja ägeda inimesega, kellega suhtlus on super easy ning kes oskab alati nagu võluväel inimeste parimad emotsioonid ja tunded esile tuua . Mina vähemalt ei tea küll kedagi, kes teaks kedagi, kellel oleks Giannaga suhtlusprobleeme esinenud. Nii et ma usun siiralt, et Gigi suudab just täpselt selle emotsiooni ja hetke välja võluda, mida sooviksite jäädvustada või mida ühe fotograafi silm sooviks tabada.
Gianna enda lisand: aga juhendamisega, et poseeri nüüd täpselt nii ja nii, on endiselt probleeme... ma vihkan poseerimist ja armastan vaba olekut :D.

Kui kellegil tekkis nüüd vastupandamatu soov võita endale tunniajaline fotosessioon Giannafotoga, siis loosis osalemiseks tee järgmist:

  • Vaata järgi, kas Sulle tehtud fotode "käekiri" üldse meeldib :)
Kui meeldib, siis vajuta Giannafoto FB lehele "like"!
  • Kirjuta postituse alla kommentaar lühidalt, miks-kellega-kus Sa pildistada tahaksid, või hoopis kellele kaardi ära kinkida :)

Et oma võiduvõimalusi suurendada, siis mine tšeki ka Giannafoto Facebooki FB lehel olevat loosimist ja järgi sealset loosimispostituse reeglistikku!
Kokku siis kaks õnnelikku võitjat (üks Kai blogist ja üks Giannafoto FB lehelt) loosime välja juba 20. juulil ja õnnelikud võitjad avalikustame Giannafoto ja Kai pimeduses kobamas Facebooki lehel!:)

Igatahes mina soovitan kõigil osaleda. Ka nendel, kes pole Tartu, Tallinna või Rakvere inimesed, sest võidu korral saate oma kinkekaardi kasvõi kellelegi edasi kinkida ja sellega mõnd oma head ja kallist sõpra-tuttavat rõõmustada. Nii et hakake varakult mõtlema, kas tahate uhkes üksinduses fotodel hiilata, tahate jäädvustada mõnd erilist hetke oma kalli(te) inimestega, teha koos oma karvase pereliikmega mõni vahva ja vallatu fotosessioon või minna niisama kuskile ägedaid hetki jäädvustama. Mina olen ausalt siiani kõikide piltidega rahule jäänud (loe: minu silma pole küll miski riivanud).
Head loosiõnne kõigile! ;)


PS. Ära palun unusta märkimast oma e-maili ja nime! Lihtsalt viimase loosimisega oli selle mailindusega üks igavene rist ja viletsus, sest nii paljud kommenteerisid anonüümsena ja kõigele lisaks ei lisatud oma toimivat meiliaadressi. Ma ausalt ei viitsi pimedana mööda internetti ringi kolistada ja otsida kedagi, kelle e-mail on kiisumjäu4@hot.ee ja kes on loomulikult anonüümne.

PPS. Kes ei viitsi kogu selle laigimajanduse ja jagamise ja ootamisega jaurata ja kellel on raha nagu raba, siis keegi ei keela ka kohe otse fotosessioon osta. :D

                      

CONVERSATION

13 kommentaari:

  1. Mina kutsuks ta torri. Küll ma siin leian modellid kelele headmeelt teha.

    Jagne

    jagnekas@gmail.com

    VastaKustuta
  2. Selle aasta pildid Giannaga Rakvere Teatri pargis on veel tegemata ;)

    Keiry

    keiry.raik@gmail.com

    VastaKustuta
  3. Sain just fotosessiooni oma koertega ja praeguseks saadetud piltidega, ta kiusas mind paariga, olen ülimalt rahul! :)
    M.

    VastaKustuta
  4. Kuna minu üks poegadest elab isaga Eestis ja mina teise pojaga Soomes siis tahaks hirmsasti Eestis puhkusel olles nendega möned kaunid pildid teha! <3
    A.
    ronja009@hotmail.com

    VastaKustuta
  5. Olen ammu-ammu juba mõelnud, et endast ja vb ka oma kaaslasest (muidugi peaasjalikult endast :D ) teha üks fotosessioon. Aga ei ole olnud ressursse (ei ajalisi ega ka rahalisi). Nüüd aga tunnen, et on täiega õige aeg. Järgmine kuu veel sünnipäev ka, elan Tartus ja Gigi käekiri meeldib ka väga..Nii, et kõik nagu klapiks :) Oleks seda paganama loosiõnne ka :) Kui aga endal ei ole võimalik piltidele jõuda, siis on mul ka nii palju väärt sõbrannasid, kellele see võimalus kinkida :)

    Kadri

    kadri.kellame@gmail.com on email.

    VastaKustuta
  6. Perepilte sooviks. Laps juba 3,5 aastane, viimane kord käisime fotograafil 3 kuuselt :/.

    lillepool.helena@mail.ee

    VastaKustuta
  7. Soovin ise pildile jääda :) elise.vanatoa@gmail.com

    VastaKustuta
  8. Suur tänu, Kai, et annad meile ja oma sõbrantsile sellise võimaluse! :) Loomulikult sobiks imehästi meile üks päev fotograafiga, kes suudab kõik meie laheda kärgpere liikmed (alates 6-kuusest pesamunast kuni pildistamist igal võimalusel vältiva elukaaslaseni) fotole saada ja veel eheda emotsiooniga jäädvustada. :D

    marismagi006@gmail.com

    VastaKustuta
  9. Oleks väga tore veeta paar tundi looduses ja lasta seda fotograafil jäädvustada !😊
    Tartu

    Jannely
    schneebergjannely@gmail.com

    VastaKustuta
  10. Võita ju võiks. Kas teha Tartu linnas oma kassiga pilte või siis tean vahvat perekonda, kellele see fotosessioon kinkida.
    lys.soppe@mail.ee

    VastaKustuta
  11. Tore oleks kogu perega teha pilte, lapsed kasvavad ju nii kiiresti :)

    eit.heidi@gmail.com

    VastaKustuta
  12. Ma siis kasutaks võimalust ja mahutaks oma beebipunu pildipeale - senini on ainult peegliees poosetatud pildid :D
    Acinajj@gmail.com

    VastaKustuta
  13. Vahva oleks olla piltide noormehega kahekesi. Me muidu pole suuremat sorti pildistajad ja koos pildi peale ka eriti tihti ei satu, seega vahel ju võiks.

    aveli.vellerind@live.com

    VastaKustuta

Back
to top