TILK! bio skincare - see ongi ilusa naha saladus

Ma pole varasemalt eriti eestimaiseid kreeme ja ilutooteid kasutanud, aga see viga sai nüüd lõpuks parandatud, sest mõni aeg tagasi avanes mul võimalus proovida TILK! bio Skincare tooteid ja pean ütlema, et olen enam kui rahul. See on Eesti oma bränd, kes on välja töödanud unikaalse kreemivalemi, mis koosneb bioaktiivsetest osadest, mis pärinevad otse loodusest. Sain võimaluse endale vabalt valida proovimiseks 2-3 nahahooldustooded.

Esiteks tahan ma kiita TILK! toodete kodulehte, mis on äärmiselt hästi läbimõeldud ja kuna tooteid on palju, siis vältimaks segadust ja ogarust, saab inimene enne ostu sooritamist määrata enda nahatüüpi. Seda tegin ka mina. Siin!
Lugesin läbi nii kuiva kui ka tundliku naha tundemärgid. Mõlemad sellepärast, kuna ma ise arvasin, et mul on nende kahe kombo, kuid testi tulemuse järgi kattusid mu naha sümptomid rohkem kuiva naha tundemärkidega. Ma lugesin ja ma lihtsalt noogutasin kaasa. Kui nahatüübi sain määratud, siis sealt sain edasi klikkida soovitatud toodetele ning lugeda täpsemalt koostisosade kohta jne.

Kuivale nahale soovitati Spoon Me öökreemi, mille ma ka võtsin ja Moisture Me näokreemi, mida ma ei võtnud, sest kui lugesin koostisosi, siis kõik oli ülisuper ja ahvatlev - kõik see kummeli bioaktiivsed osad, mis aitavad taastada naha loomuliku tasakaalu ja sära, jojoba õli ja kakaovõi sügavuti niisutav ja kuivuse eest kaitsev toime kõlasid imeliselt, kuid miskipärast tekkis mul tõrge, kui lugesin, et lõhnanootideks on värske segu lavendlist ja kummelist. Ma isegi ei tea miks, aga see lavendli ja kummeli combo oli tõesti põhjuseks, miks jätsin selle seekord võtmata. Kuigi praegu mõtlen, et olles praeguste toodetega super rahul, et äkki talvehooajaks, siis kui mu nahk vajab ekstraniisutust, võtan ja proovin ära.

Igatahes seekord osutus tänu mandliõli ja mesilasvaha sisaldusele valituks Protect Me päevakreem tundlikule nahale ja ütleme nii, et ma ei saaks rohkem rahul ollagi. Ma olen lausa nii rahul, et ma olen otsustanud hüljata oma senise Gatineau päevakreemi, mis on samas hinnaklassis ning plaanin edaspidi ainult TILK! Protect Me kreemi kasutada.

Kui ma esimest korda päevakreemi totsiku avasin ja seda nuusutasin, olin ma sekundiga lummatud, sest see mahe ja pehme lõhnaainetevaba aroom, mis sealt vastu pahvatas oli lihtsalt imeline. Eriti tahaks rõhutada sõna "mahe". See on väga tabav iseloomustus antud kreemile. Teine asi, mis mulle selle kreemi juures väga-väga meeldib, on selle kreemi struktuur. See oleks nagu kergelt vahtu löödud, kuna on imeliselt õhuline. Lisaks imendub suurepäraselt ja jätab õrna mesilasvahast kaitsekihi nahale, aga mitte sellise ebameeldiva, vaid mõnusalt pehme. Väga mõnus, kiidan palju.

Spoon Me öökreemi kohta jagub mul samuti peaaegu ainult kiitvaid sõnu. Kui küsite, et miks ainult peaaegu, siis iva peitub selles, et inimesed on lõhna suhtes tohutult tundlikud. Mulle see mõrkjas taimne aroom meeldib, aga sõbranna arvates oli see apteegis müüdava ravisalvi või taimetee lõhnaga. Eks siin vist jagunevadki inimesed kahte leeri - mis ühele meeldib, ei pruugi teisele teps mitte meeldida. Igatahes saab kohe nuusutades aru, et tegu on loodusliku kraamiga, mitte säilitusaineid täis topitud jamaga. Tekstuurilt on Spoon Me öökreem sarnaselt päevakreemile samuti vahulise tekstuuriga, kuid tuntavalt palju täidlasema ja rikkalikuma konsistentsiga.

Kolmandaks tooteks TILK! e-poest valisin endale Scrub Me näokoorija ja ma tean, et ma kõlan juba nagu mingine katkine grammofon, aga ma olen ka selle tootega ülimalt rahul. Õigupoolest platseerub Scrub Me näokoorija nendest kolmest tootest pingereas teisele kohale, esimesele kohale platseerub kahtlemata  päevakreem Protect Me ning kolmandal öökreem Spoon Me.

Igapäevaselt ma näokoorijat ei kasutaks, sest minu teadmiste kohaselt puhastab see nahapoore ja aitab vabaneda surnud naharakkudest, aga ega neid surnud naharakke nii palju nüüd ka ei eraldu ja ladestu, et peaks end iga päev muudkui koorima... seega mina koorisin oma nahka 2x nädalas ja ülejäänud päevadel loputasin lihtsalt puhta veega.

/Scrub Me õrn näokoorija aitab naharakkudel uueneda ja niisutab nahka sügavuti. Saialill koorija rikkalikus koostises parandab naha tervist, leevendades võimalikku ärritust. Põldosi bioaktiivsed koostisosad puhastavad nahka jääkainetest ja pooridesse kogunenud mustusest ning kastoor-ja kookosõli pehmendavad ja niisutavad nahka. Mandariinilõhnaline koorija sobib kõigile nahatüüpidele. Kõik kreemi koostisosad on looduslikku päritolu ja vegan. Kreemis kasutame Saaremaalt korjatud taimede õlisid./

No mis ma oskan öelda. Ma tean, et selles tooteinfos on kirjas"mandariinilõhnaline", aga teate, mina ei tea, kas minu nina ja lõhnasektor on ajutiselt rikkis, aga ükskõik kuidas ma seda ka ei nuusutaks, siis minu jaoks lõhnab see nagu mahe kummel. Ma isegi ei teadnud, et see peaks mandariini järgi lõhnama. Ma olen kõik need kolm nädalat endamisi ohanud, et "kui mõnus kummeli lõhn... " ning siis pea lõhnapilves ja topsik pihus vannituppa siirdunud. nii et ma ei oska seda kommenteerida. Tean ainult seda, et koorija ise on ülihea, jällegi mõnusalt õhulise struktuuriga, maheda lõhnaga ja parajalt teraline ning taaskord tõstan käed üles, sest pean kinnitama kodukalt kopeeritud infot - see kõik toimib tõesti nii nagu kirjutatakse!

Kui olin kõigest alles nädalake neid tooteid kasutanud, siis Joosep märkas erinevust ja ütles mulle, et mu näonahk on palju ilusam ja klaarim ning just täna, kus ma olen umbes kuu neid tooteid igapäevaselt tarbinud, jäi Joosep mind uuesti vaatama ja ütles, et mu nahk on nii ilus ja ühtlane. Nii et mis saaks olla veel parem kui hommikul ärgata klaari, ilusa ja puhanud jumega ja saada veel mehe käest ka kamaluga komplimente!? :)

Ühesõnaga ma olen siin nüüd kiitnud ja ülistanud TILK! bio Skincare tooteid ja ausalt - iga silp on tõde ja ma tõesti ei saaks rohkem rahul olla. Ma olen täiesti maha müüdud ja lõpuks ometi olen ma peale pikki aastaid leidnud endale oma lemmiktooted, millele kavatsen jääda truuks. Ainus häda ja probleem on selles, et ma tahan nüüd proovida KÕIKI nende valikus olevaid käekreeme,  näokreeme, huulepalsameid ja Joosepile osta meeste kreemi. Ma lihtsalt nagu ei kujutaks enam oma hommikuid ja õhtuid ette, kui ma ei saaks enam neid kreeme ´kasutada. See on justkui üheks päeva osaks saanud, ilma milleta ei saa enam oma hommikuid alustada ja õhtuid lõpetada.


PS. Peaaegu oleksin unustanud... tahtsin ju eraldi välja tuua TILK! bio Skincare toodete pakendid, mis on minu arvates lihtsad, kuid samas stiilsed ja elegantsed. Ning karbis on kaasas ka kadakapuidust tilgakujuline spaatel, mis on vist mõeldud selleks, et sa oma öäkaste sõrmedega kreemitotsiku sees ei solberdaks. Nii püsib kreem kauem värskena. Pluss on muidugi ka see, et siis ei saa küünealused kreemiseks. Mina proovisin seda kasutada, aga kuna ma ei tunneta sellega kogust, siis loobusin selle jublaka kasutamisest ja kasutan vanakoolimeetotil oma enese sõrmi edasi.

Ehh, kui ma Joosepile seda tilgakujulist spaatlit näitasin, siis Joosep ütles: "Sellega saab ju kitra mängida!"

PSS. Minge kindlasti ja uurige ka TILK! bio Skincare kodukat ja hakake neid ka Facebookis jälgima, sest neil toimub seal aeg-ajalt ägedaid loosimisi ja kampaaniaid. Alles hiljuti pisteti esimestele kiirematele tellijatele pakki kaasa Kuma Design liblikas, nii et tasub pilk peal hoida! Oleks isegi endale seda Kuma liblikat tahtnud... 

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Oiii, väga huvitav. Tahaksin ka neid mingi hetk proovida.
    M.

    VastaKustuta

Back
to top