*Tootearvustus: memory-vahuga padjad + 60% soodustus Napsie toodetele

Täna ärkasin ma enne koitu ja kukke ja seda täiesti vabatahtlikult. Ilma jorisemata ja ohkimata, et küll on raske ja blaablaablaa. Üritasin siis vaikselt toimetama hakata. Keetsin endale teekest, lisasin kaneeliga mett ja jõhvikaid ja otsustasin, et seni kuni Joosep magab nagu Okasroosike oma uuel Napsie padjal magusat und, kirjutan mina postituse tarbeks sissejuhatava teksti valmis.

Nimelt. eelmisel nädalal saatis Napsie meile uue teki ja padjad ja andis pikaks Musta Reede nädalavahetuseks minu jälgijatele ka sooduskoodi. Postitust minult eraldi ei tellitud. Anti suht vabad käed, aga kuna Joosep on mingi hullem kaelahaige. Mingisugune anatoomiline eripära. Harilik liigsirgkaelaline ja nõgusseljaline, siis pole harvad need korrad, kus ärkab meeletu kaela- ja peavaluga. Nii avaldas Joosep ise soovi testida ja arvustada Napsie patja ja kes olen mina selline, kes saaks inimest keelata patja hindamast... :D

Mina omalt poolt lisaksin nii palju, et kui mu pea esimest korda Napsie patja puutus, siis ütlesin, et oo, kui mõnuuus, AGA... kuna ma olen teadatuntud miniinimene, siis minu jaoks on Napsie padi magamiseks liiga kõrge. Seega pikaks ööuneks ma Napsiet ei kasuta, aga niisama lebotamiseks ja diivanil pisikeseks tukastuseks kasutan meeleldi. Ma muidugi ei välista seda varianti, et kuna meie madratsi vedrud on to the max läbi ja selle tulemusel on madratsi pind... omapärane, siis ma ei välista, et kogu süü lasub siiski ära hooratud madratsil.

* Noh, see sai nüüd küll maailma lüheim sissejuhatus :D

Joosep:
Nagu Kai mõni päev tagasi oma Instagramis mainis, siis meie ukse taha saabus kuller, kes andis üle paki, mille sees oli kaks patja ja tekk. Tekki me hetkel ei katsetanud, kuid justnimelt padja katsetamine oli minu jaoks ülioluline. Asi nimelt selles, et kannatan kroonilise kaelavalu käes ja erinevate patjade katsetamine pole minu jaoks midagi väga uut. Mul olid mõningased ootused, siiski ei lootnud ma imeravi oma kaelahädadele. Esimene uni Napsie memory-vahuga padjal polnud kuigi pikk ja selle põhjal oleks olnud raske tagasisidet anda. Nüüdseks olen selle padja peal maganud kaks täispikka ööd ja on mõningaseid mõtteid.

Oluline omadus on valikuvõimalus: kas toetada oma pea pehmemale või jäigemale poolele, proovisin mõlemat pidi. Kahe öö põhjal on selget erinevust raske välja tuua, aga voodis lugemiseks eelistan pehmemat poolt, siis võtab padi mu pea justkui rohkem "kaissu".
Teisena on väga oluline padja kõrgus. Mehed on teadupärast laiemate õlgadega, mis tähendab, et külili magamiseks on oluline kõrgem padi, mida minu katsetatav Napsie padi ka on. See on abiks küllili magamisel sirge kaelajoone hoidmiseks. Nüüd kõige olulisem: kaelavalud ei ole küll üle läinud, aga tunnen, et asi on märgatavalt leebem. Napsie padjast võib tõepoolest saada mõningast leevendust kroonilisele kaelavalule. Hinnanguks võiks anda tubli kaheksa punkti ja soovituse oma vanad nässerdunud padjad välja vahetada, sest suvalise lääpas padjaga on erinevus ilmselge.

"BLACKFRIDAY" koodiga saab 60% allahindlust kõikidelt Napsie tekkidelt ja patjadelt. Nii et kellel vaja uusi tekke ja patju või vanad vajavad vahetamist, siis kasutage seda ülimagusat soodustust 21-25. 11!

Muuseas, kuna 60% soodustus kehtib praegu ainult tekkidele ja patjadele, siis teadke, et Napsie lehel on ka mingi õnneratas, kust saab endale soodukat välja keerutada ja nii sõbramehe poolest, siseinfona, võin öelda, et 31 ja 35%lised madratsisoodustused on veel välja keerutamata. Minge proovige, äkki joppab.

* Postitusele andis hoogu Napsie.ee



CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top