Kõik polegi enam nii lootusetu

Jumal tänatud, tunneli lõpus paistab siiski valgus. Ma tahan sellega öelda seda, et juba nädala pärast lähen ma ühe ingli-koeraga kõndima. Ja kui me omavahel klapime, siis saabki temast minu uus juhtkoer. Aga ega ma rohkemat väga ei tahakski praegu selle toreda koeratüdruku kohta reeta, sest kui peaks midagi pekki minema, siis pole ta mulle veel jõudnud südamesse pugeda. Kuigi, kes oli täna see, kes surfas lemmiklooma e-poodides ringi ja vaatas erinevaid retriiveri rihmasid ja ripatseid ja maiustusi ja karvahooldusvahendeid ja pesasid ja kõikekõikemuud sellist. Ega ometigi mina? Teisisõnu, ma olen juba all in. Lihtsalt kui mõelda uue kutsa nimele, siis paratamatult tekib tunne, et ta on tõesti tõeline ingel, kes tuli mind ja olukorda päästma. Aga eks näis, nädala pärast saame teada, kas see on päriselt ka nii.
Ja kui kõik läheb hästi, siis on mul ilmselt oktoobriks uus koer. Tegu on juba treenitud koeraga, kellest kasutaja isiklikel põhjustel loobus.

CONVERSATION

10 kommentaari:

  1. Niii loodan, et te sobite. Hoian pöidlaid!
    M.

    VastaKustuta
  2. Vastused
    1. Hei, Sirle! Jaa, läheb, hmm, nii et saan hakkama. Vahepeal oli lihtsalt väga tihedalt sõitmist kooli ja kodu vahelt, et ei jaksanud enam midagi muud teha. Hetkel püüan magamata unetundidest taastuda, jube väss on kallal. Aga lühike kokkuvõte oleks see, et uut neeru pole, koera samuti mitte ja vahepeal uputasin uuesti magamistoa põranda oma dialüüsilahustega üle. Aga ma katsun end kokku võtta ja kõigest sellest lähiajal kribada.

      Kustuta
    2. Uh, tuli see elumärk ära :)

      Kustuta
    3. Jaa, dialüüs hoiab mind kenasti elus ja koroona pole mind võtnud. Kirjutan teie kõigi rõõmuks juba ka uut postitust. Ehk peagi on lootust... ;)

      PS. Palun väga vabandust, et olen teid muretsema pannud!

      Kustuta
  3. Proovi jaa varsti blogida - ma nii igatsen su kirjutisi (algul kirjutasin, et igatsen sind, aga siis tajusin kergeid ahistaja-võnkeid, seega muutsin lauset 😀).

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haha, aitäh, et mind naerma ajasid! Ega jah, tänapäeval peab olema väga ettevaatlik, mida ja kellele ütled. Inimesed on nii tundlikuks muutunud.

      Kustuta
  4. Armas Kai! Kus kadunud oled :) olen juba mures su pärast :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ära muretse, natuke on raske, aga saan hakkama.

      Kustuta
  5. küllap see kutsu sulle ka tuleb ja teised asjad lähevad ka korda. mõnikord tuleb elus nii nõmedaid olukordi, et väga raske on neid taluda, aga need lähevad taas mööda. Sa oled hea huumorimeelega intelligentne naine ja soovin Sulle parimat!

    VastaKustuta

Back
to top