Eesti Blogiauhindade hääletuseralli läks lahti

Eile käis ema meie pool oma pontut pesemas, kuna tal endal on kanalisatsiooniga mingisugune kala ja vesi ei taha hästi ära minna. No ja siis tuli vaatas ühtlasi ka oma haige tütre üle ja teatas, et esiteks olen ma kaalust alla võtnud ja teiseks olen ma näost kollane. Ma olen varem ka näost kollane olnud, aga nüüd ma hakkan juba vaikselt kahtlustama, et kas mu esivanemad pärinevad tõepoolest hiinlastest või põen ma lihtsalt maksavähki või äkki ma siiski liialdasin C-vitamiinide manustamisega, sest põhimõtteliselt nädalaga olen ma terve potsiku C-vitamiini ära söönud. Mõtlesin, et kuna järgmisel nädalal lähen nagunii vereproovi andma, et igaks juhuks lasen maksanäitajad ka üle kontrollida. Vähemalt siis saan rahuliku südamega näost kollane edasi olla ja ei pea koguaeg muretsema, et mis mul ometigi viga on või kas mu maks hakkab üles ütlema.

Igatahes täna hommikul arvutisse sisse logides sain Marialt teate, et tema andis hääle minu blogile ning siis mulle meenus, et ahjaa, täna ju algas Eesti Blogiauhindade 2016 hääletuseralli. Ma olin selle oma külmetusviiruse põdemisega sootuks ära unustanud.  Maria hääle üle oli mul siiralt hea meel, sest siit on hea edasi liikuda, kui tead, et päris nullipoisiks ei jää ja lisaks on mul ka ühe teise blogilugeja hääl kindlalt taskus olemas. Seoses sellega ma tegelikult seda postitust siia kribama tulingi, sest kuigi ma alguses mõtlesin, et ah, ma ei hakka endale hääli kerjama, siis nüüdseks olen ma ümber mõelnud ja otsustanud, et kui juba, siis juba. See on ikkagist võistlus :D
Mu anonüümne blogilugeja arvas, et ma võiksin teid kõiki üles kutsuda minu poolt hääletama ja loosida kõigi minu poolt hääletajate vahel välja fänniõhtu minu meeldivas seltskonnas :D Ma küll tõesti ei tea ega oska aimatagi, kes viitsiks ja tahaks minuga kohtuda, aga no võib-olla mõni hingeke leidub, kes tahaks ja sellisel juhul oleks see suisa patt jätta kasutamata. Rääkisin Joosepile ka, et vot sellise üleskutse plaanin teha ja loosi korraldada ja siis Joosep küsis hämmeldunult: "Aga mina?"
"Mis Sina?" küsisin ma arusaamatult, ise mõeldes, et mida ta tahab minust...fänniõhtut minu meeldivas seltskonnas või? Me niigi juba elame koos ju.
"Ei, no ma mõtlen, et kas keegi minuga ka kohtuda tahab..." selgitas Joosep oma küsimust. Ja mina haarasin kohe sellest pakutud võimalusest kinni, sest Joosep on väga kiivalt alati kaamerasilmast eemale hoidnud, et mitte minu blogiveergudele videos või pildis sattuda ja seega mitte keegi (või no enamus teist) minu blogilugejatest pole ju Joosepit näinud. Seega saate soovi korral eksklusiivse fänniõhtu meie mõlemaga, et mõnusasti koos aega veeta. Hääletada saab siis siit ja juhin tähelepanu, et ühelt IP aadressilt saab vaid ühe korra sama kategooria all pesitsevale blogile oma hääle anda. Kui näiteks täna panete oma hääle minu blogile, aga nädala pärast otsustate ümber ja annate oma hääle kellegile teisele, kes paikneb samuti Eluliste blogide kategoorias, siis läheb automaatselt kirja ainult see viimane hääl. Noh, ma loodan, et mu selgitus väga segane nüüd ei saanud. Igal juhul olen ma iga hääle eest juba ette tänulik ja kes tahavad loosimises osaleda, siis palun jätke endast märk kommentaariumisse maha.
Teid kindlasti huvitab, et kellele mina oma hääled annan, aga ma tunnistan ausalt, et ma pole veel jõudnud seda teha, sest kui ma selle lingi lahti klikkasin, siis sõna otseses mõttes võttis mul see loetelu kõrvust kirjuks- niiii palju blogisid. Ma pean selleks kohe eraldi aega varuma ja mõtlema, et kes minu hääled saavad. Kuid kohe, kui olen oma lõpliku otsuse teinud, siis jagan ka teiega oma hääletustulemusi. Aga kõigil, kellel on juba pilt selge, kellele oma hääled anda, siis vutvut hääletama! ;)

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. No päris ühe häälega sa ei jää. Mina andsin ka hääle sulle.

    Isegi mitte mõeldes oivalisele võimalusele Joosepiga kohtuda :D

    VastaKustuta
  2. Minu poolt ka hääl kirjas :-)

    VastaKustuta
  3. See "lõhnab" tõesti altkäemaksu järgi, kui pakutakse end poolt hääletajatele mingeid boonuseid. Aga muide! Kui altkäemaksu juba pakkuda, siis ikka sellist, millest hääletaja kõige suuremat kasu saab. Blogija saab oma hääle ja hääle andja saab selle eest tasu.:D Kõigile hääletajatele ei pruugi ju see blogijaga kokkusaamine sobida. Kasvõi sellel põhjusel, et blogija elab teises riigi otsas, kui hääletaja. Nii, et üks panga ülekanne on vist kõige sobivam "altkäemaks". :D Tegelikult mind ennast pole võimalik isegi raha eest ära osta, sest mina annan hääle ikka sellele inimesele, kes minu arust kõige sobivam on. Ja ma ei hakka selle inimese nime siin välja küll ütlema. Minu hääled said eile kirja ja muuta ma neid ei kavatse. Muide, mis altkäemaksu puutub, siis hulk aastaid tagasi oli valimistega selline lugu, et üks mu tuttav ütles, et keegi pakub raha, et hääletaksime konkreetse inimese poolt. Kuna tol momendil oli meil just raha vaja, siis võtsime selle pakkumise vastu, kuid EI HÄÄLETANUD tolle inimese poolt, sest meil olid e-hääletused juba tehtud. Nii, et ebaõiglusele vastasime samaga. Raha panime lihtsalt taskusse. :D

    VastaKustuta
  4. No see häälte ostmise jutt oli mul FBs naljana mõeldud, sest olen enam kui kindel, et iga lugeja teeb oma otsuse ikka vastavalt sellele, et milline blogi talle kõige enam meeldib ja siin ei mängi erilist rolli see, et kas kellegil on võimalus kohtuda blogijaga või mitte. Lihtsalt need, kes nagunii plaanisid minu poolt hääletada, siis mina tahan omaltpoolt neid tänada ja annan neile võimaluse suvel endaga üks äge päev koos veeta. Ja tean ka päris mitu inimest, kes on lihtsalt minu poolt hääletanud, aga nad pole siia endast märki maha jätnud, mis ütleb mulle, et inimesed hääletavad lihtsalt, sest neile meeldib vms.

    VastaKustuta
  5. Mina hääletasin ka Sinu poolt, aga ma nii julge küll ei ole, et staariga kohtuma tulla :D

    VastaKustuta
  6. Oh ole nüüd, mis staar või asi mina nüüd siin olen :D Aga aitäh Sulle hääle eest! :)

    VastaKustuta
  7. PS. Igaks juhuks mainin siia ka ära. Kuna selle hääletusega oli päris palju segadust, et kui palju ja kuidas hääletada, siis see lause "juhin tähelepanu, et ühelt IP aadressilt saab vaid ühe korra sama kategooria all pesitsevale blogile oma hääle anda. Kui näiteks täna panete oma hääle minu blogile, aga nädala pärast otsustate ümber ja annate oma hääle kellegile teisele, kes paikneb samuti Eluliste blogide kategoorias, siis läheb automaatselt kirja ainult see viimane hääl"- see enam EI kehti. Nüüd saab ainult ühe korra hääletada!

    VastaKustuta

Back
to top