Ennast kiitmast ma ei väsi

Ma olen tohutult suur puhtusearmastaja ja tolmuimejaga undan ma elamises ringi üle päeva, aga see kehtib ainult siis, kui olen virk, usin ja äärmiselt tubli...
Pean ausalt ülestunnistama, et mul oli just selline paari nädalane periood, kus ma erilist suurpuhastust teha ei viitsinud ja olin Olümpialainel, kuigi õigem oleks öelda, et ikka veel olen! :)Aga Olümpialaine Olüpialaineks, täna võtsin end lõpuks kokku ja hakkasin koristama ja muid koduseid toimetusi tegema ning järjekord oli järgmine
- viskasin oma pidžaama pessu ja see tähendab seda, et panin kaussi vett, lisasin paar mõõtelusikatäit pesupulbrit ja jätsin pidžaama likku (mul nimelt puudub pesumasin)
- suundusin kööki, kus mind ootas kraanikauss koos nõudega ja sai ka need puhtaks pestud, kuivatatud ning oma kohale pandud
- koorisin õhtusöögi jaoks kartulid valmis
- vahetasin voodipesu ära
- kastsin oma ainsat potilille ja mul on sellest lillest siiralt kahju, sest mul läheb ta koguaeg meelest ära...
- pesin köögikapid ja kraanikausi desinfitseeriva vahendiga puhtaks
- võtsin välja tolmuimeja ning oot-oot ja asi ei piirdunud ainult väljavõtmisega vaid ma lausa kasutasin ka seda ;)
- maitsestasin kala...tavaliselt maitsestan kala kalamaitseaine, tilli, sibulaga ja lisan majoneesikoore kastme, aga täna tilli asemel raputasin mõnuga pizzamaitseainet ja kui küsite, et kas eksperimenteerisin teadlikult, siis vastus on: EI!
Põhimõtteliselt selline asjalik koristuspäev oli, aga üks huvitav vahejuhtum leidis ka aset...
Nimelt voorisin päris mitu korda toa-köögi ja vannitoa vahet, kui ühtäkki avastasin, et minu saunarätikut pole nagis...
Ma ei pidanud kaua nuputama, et välja mõelda, kes selle sealt piistu on pannud ja ega antud hetkel polnudki oluline küsimus see, et kes vaid KUHU?
Saunarätiku või mis tahes muu otsimine, minu kui pimeda jaoks, ei käi nii, et lähen keset tuba, teen 360-kraadise pöörde ja ütlen häälel, mis on täis leidmisrõõmu:"Ahhaaa, siin see ongi!"
Ei-ei, mina lähen toanurka ja hakkan igat ruutmeetrit läbi kompima ja kui vaja, siis ka igat sentimeetrit. Mnjah, paraku täna selles tehnikastt kasu ei olnud ja kuulutasin otsingud lõppenuks.
Kui eespool minu koristus nimekirja lugesite, siis oli seal juttu ka voodipesu vahetamisest ja tegelt hiljem leidsin ma oma saunarätiku üles...voodist, Joosepi poolelt, tema padjapüüri seest, väga korrektselt kokku voldituna...muig!
Kui läksin aru pärima, et miks minu saunarätik on tema padjapüüri sees, siis sain vastuseks, et see on tema padja täidiseks, sest vaesekesel on padi liiga madal...
Mina:"Kas ma võin selle sealt ära võtta?"
Joosep:"Ei või! See on väga mugav."

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top