Voodiseiklused

!Täna hommikul tajusin, et keegi ronib vaikselt mulle voodisse, heidab selja taha pikali ja laseb kuuldavale ohke, mis on täis naudingut ja rahulolu...Jah, Te arvate õigesti, kui mõtlesite, et selleks enesega rahulolevaks tegelaseks oli Janet. Ta tuli nii-nii armsasti ja kuna murdosa sekundist hiljem juba nohises nii-nii magusasti, siis mul polnud südant teda maha ajada...ega ma mingi südametu ole!
Üritasin ka end siis kuidagi mugavamalt sättida, aga nii kui ma korraks pead tõstsin, siis liikus padi umbes 5-10 cm selja taha. Mõtlesin, et mida asja, et kas tõesti Janet praegu tõmbas mult padja ära... Ma siis proovisin kergelt oma patja tagasi sikutada ja juba oligi padi peaaegu tagasi mugavalt mu pea all, kui see jälle siuhti liikus 5 cm selja taha, noo kurja! Ma pole päris kindel, et mismoodi ta seda tegi või missugust taktikat ta selleks kasutas, aga fakt on see, et olgu see koonlane nii nunnu, armas, tipsu, tupsu, kallis, siis ei tohi hetkekski unustada, et tegu on siiski juhtkoeraga ja teatavasti on neil ikka mõistust, nutikust, arukust, sihikindlust, kavalust jmt.
Aga ega hommikused voodiseiklused veel selle padjalooga ei lõppenud...
Janet, olles saanud endale mõnusa pehme aseme, sooja seljataguse, kaks patja enda pea alla (mida ta kasutas siis nii, et asetas oma peakese mõnusalt kahe padja vahele) ja tundus, et kõik nagu oleks olemas ning mina rumaluke arvasin ka, et nüüd saab jälle uinuda, aga me mõlemad arvasime valesti!
Janetil tekkis ettenägematu probleem liigse mugavusega, sest no mitte kuidagi ei saanud ta oma käpakesi piisavalt mugavalt sätitud, see on see luxvärkk...
Kujutledes Janetit mõtlemas:"Oeh, nii on väga mõnus! Ei-ei, nii pole ikka päris õige...Hmm, oot-oot, ma natuke liigutan seda tagumist käpakest... voh nüüd sai mõnusasti...Mmm. mmõõnuuss!"
Mind see sehkendamine eriti ei häirinud, aga ma unustasin mainida, et me ei olnud Janetiga kahekesi voodis nautlemas, vaid sinna oli, kuskil varahommikul, end ära mahutanud ka Joosep ja kuna ma tean, et Joosep on äärmiselt erksa unega, siis hakkasin ma pigem muretsema, et millal küll ta selle rahmeldamise ja sekeldamise peale üles ärkab. Ta ei petnud minu lootusi ja no põhimõtteliselt suht varsti, kui Janetil tekkisid probleemid käppade asetusega, siis küsis Joosep pahural häälel:"Mida Sa rahmeldad?!" No ma püüdsin siis hästi positiivsel ja tasasel häälel kõlada ja ütlesin:"Koer sätib end."
Tundub, et vastus sobis, sest ta ei reageerinud sellele kuidagi, aga kui rääkida sellest rahmeldamisest, siis Joosep küsib seda küsimust minult pea iga öö ja mitu korda öö jooksul ning see näeb välja umbes nii...
Mina magan, näen ilusat unenägu, kui äkki kostub Joosepi hääl küsimusega:"Mis Sa rahmeldad?" No külge vahetasin ja ei pea ju eriline geenius olema, et selle peale tulla. Ma olen lihtsalt nii häiritud, et äratab mind sellepärast mitu korda öö jooksul üles!!! Ega siin väga palju vastusevariante ei ole. Ma võiks talle järgmine kord vastata, et valmistun taguma haamriga naelu seina...No ma ei tea, mida inimene ikka teeb, kui ta magab...Ma igatahes vastasin talle ja vastan seda iga öö:"Ma keerasin külge."
Hmm, äkki ma peaksin tõesti mõtlema erinevate vastustevariantide peale, sest muidu muutuvad need ööd nii rutiinseks..."

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. pealkirjale kohaselt ootasin XXX-rated postitust kõige räpasemate detailidega...
    /me on niiiiii iiiiii iiiiiiii iiiiiiiiiiiiii pettunud.... :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ei saa sinna mitte midagi parata, kui oled niiiiii räpase mõttemaailmaga...katsu end nüüd kokku võtta!

      Kustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta

Back
to top