Niisama

Oeh, käisin Janetiga pargis ja jälle sai mu koer midagi "maitsvat"...ma ei mõista neid inimesi, kes viskavad toidukraami parki või inimesi, kes jätavad prügi lahtiselt õue nii, et lindudel on sellele vaba juurdepääs. Õnneks ma väga kaua selle üle ei jõudnud kurvastada ja mõtiskleda, sest kui sättisime oma sammud kodu poole, siis Janet üllatas vastutulevat inimest, ma küll ei tabanud ära seda hetke, et märgata, mida ta täpselt tegi, aga selle peale noor naisterahvas ütles eriti armsal ja heldinud häälel:"Oiii, kui armas!" Jälle üks kompliment kirjas ;)
Homme läheb Janet oma sõbrannale, kuldsele retriiverile Elliele, külla, aga ta ise seda veel ei tea, sest ma jätan selle üllatuseks. Ühesõnaga homme tõotab tulla tore ja tegus päev.
Veel tahtsin Teiega jagada oma rõõmu oma külmkapimagnetite üle. Mul on neid nüüdseks kogunenud kokku 13 (kusjuures mind on veel ootamas kaks magnetit ehk et teoreetiliselt on mul magneteid kokku 15) ja sellele on oma panuse andnud: Mac, Jake, Eret, Marika koos Leodega, Jakob, Kaja ja ema.

Mul on näiteks roosa vilditud põssa,pehmed sinised tibud, reljeefne Norra maakaart, punane karikakra laadne lilleõis, mille peal on lepatriinud, suur põhjapõder, kelle sarved ja nägu on samuti kombatavad ning üks eriti äge magnet on selline, mis koosneb 48 tükist ehk külmkapipuzzle ning puzzle peal oleme meie Joosepiga. Selline väga ainulaadne ja omapärane kingitus.  Jipikaijeii, suur-suur aitäh kõigile!

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top