Tegus hommik

Täna algas meie päev väga tegusalt ja oleme selle üle eriti uhked. Nimelt saime kokku ühe uue inimesega ja läksime Tartu linna peale jalutama ja selline pooleteise tunnine rahulik jalutus mõjus vägagi virgastavalt. Aga kõigepealt saime ikka selle uue inimesega kokku, kes ootas meid juba rõõmsalt meie koduukse ees. No jõuame siis õue ja esimese asjana Janet lasi kuuldavale temale iseloomuliku urina, mille peale ma muidugist keelasin Janetit ja kutsusin teda korrale ning lisasin juba legentaarseks saanud lause:"Ta tegelikult ei ole kuri", mille peale Janet tõi kuuldavale haugatuste-urina popurii,justkui sooviks vastu vaielda minu väitele. Pealegi natuke nagu on kahtlane, kui inimene lihtsalt niisama seisab keset tänavat ja ootab ning veel meie koduukse ees. Mnjah, aga selline see Janet mul juba kord on, ehk siis umbusklik peaaegu kõige ja kõigi suhtes.
Tegime ühe mõnusa pooleteist tunnise jalutuskäigu, kuigi Janet lõpu poole oli natuke segaduses ja hämmingus, et "Kas juba kohale ei hakka jõudma?", sest kõnnime ja kõnnime, aga sihtkohta ikka veel ei paista...ja juhtkoera jaoks on see üks eriti suur hämming, sest tema põhiline ülesanne on peremehe ohutu kohaleviimine sihtpunktist A sihtpunkti B. Ilmaolustik on meil ka selline nagu on, teed on märjad, vahepeal on jääd, esineb ka suuri veelompe ning tundub, et taevataat on lumekraanid lõplikult kinni keeranud. See märg võiks ära kuivada, sest ma ei taha enam olla sopane ja Janet ka ei taha või no Janetil pole selle vastu midagi, aga talle ei meeldi vesi, mis on ju täiesti loogiline, et vee- ja linnukoerale ei meeldi vesi... Minu meelest on selles täiesti loogika sees!
Ahjaa, kui jalutasime mööda Riia tänavat alla Kaubamaja poole, siis Janet jäi seisma ja pakkus, et lähme üle tee paremale, sest:"Perenaine, perenaine, seal elab Ellie!" ja no Mac ka, aga tühja see Mac, sest Ellie on palju nunnum, armsam, karvasem ja lõhnab palju põnevamalt (seda arvab siis Janet, mitte mina või no mina arvan ka nii, aga mitte kõikide punktide puhul või noh misiganes...).
Paraku hommikul me sinna ei läinud ja Janet oli üpriski pettunud...ta lootis viimse meetrini, et ma lihtsalt veel ei saa aru, et see ongi see "õige" tee, kuhu ma TEGELIKULT tahan minna...Aga seeselleks, sest pealelõunat lähme nagunii Maci ja Ellie poole, sest seal pidi täna kuuldavasti tüdrukuteõhtu olema ning kõik Very Important Persons are invited (loe: mina ja Janet).

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top