Hulluluu ja trallalaa, kõik on vist hulluks läinud

Eile õhtul pugesin voodisse ja ütlesin Joosepile rõõmsal häälel:"Ma ootan!"
Joosep vastab:"Kai, Sa tead, et ma natuke loen ja siis võtan Su kaissu."
Mina vastu lõõpides:"Eii tea...ma unustan igaks õhtuks selle ära. Olen natuke seniilne."
Joosep rahulikul ja lohutaval häälel:"Eii ole hullu!"
Mnjah, tundub, et ma olen seniilikuna ka tore :)
Täna oli mul väga tõsine hüpo, kuigi tavaliselt sel hetkel on asi tõsine ja tuleb kiiresti reageerida, siis siiski esineb nendes olukordades ka väga palju absurdseid hetki ja tegevusi, mida mina tavaliselt meenutan huumoriga.
Täna siis ärkasin lõunauinakust ja tundsin, et mu käed kergelt juba tõmblevad. Tõusin ruttu püsti ja põrutasin vannituppa...hetke pärast sain aru, et vannituba pole nüüd küll see päris õige koht, kus endale suhkruvett valmistada...kooserdasin siis kööki ja jäin seal nõutult seisma (endal silmad kinni) ja üritasin pinksalt mõelda, et kust peaks alustama...
Suutsin väljamõelda, et peaks riiulist võtma suhkrutoosi ja tassi ning panema suhkru tassi...tundus nagu loogiline, aga mida tegin mina? Võtsin suhkrutoosi, keerasin end kapi poole ja võtsin suhkrupaki ja hakkasin suhkrutoosi täitma...loomulikult panin ka suhkrutoosi kenasti tagasi oma kohale, sest mul oli ju terve maailmaaeg tegutsemiseks...
Kui sain suhkrutoosiga asjad toimetatud, siis avastasin, et tassi võiks ka suhkrut panna...kui see sai tehtud, siis leidsin üles ka kraani ja lisasin suhkrule sooja vee. Kuna mul oli ikka väga-väga halb olla, siis peale esimest suhkruvee joomist tekkis mul jälle väike meeltesegadus. Ma nimelt hakkasin kahtlema, et kas ma ikka üleüldse panin suhkrut tassi ja tegin endale igaksjuhuks veel teisegi tassi suhkruvett.
Ma olen täna üldse väga tubli olnud...(a)
Kuna mul oli külmikus üks tükk kõrvitsat üle, siis mõtlesin küpsetada ja tegin sellise lahtise piruka taolise ahjuroa, mille põhjaks tegin siis õhemat sorti saiapõhja ja pirukakatteks tuli kõrvitsa-suitsukana-sinihallitusjuustu kate, mille omakorda katsin veel tavalise riivjuustuga...nämm-nämm! Kuigi sinna oleks veel tahtnud lisada shampinjone ja ananassi...no eks ma järgmine kord teen nii ja võib-olla kutsun kellegi külla seda mekkima. On kellegil soovi? :)
Ohoo, täna on ka veel Eurovisiooni poolfinaal ja mina olen täiesti veendunud, et Tanja pääseb finaali ja veel enam, ma olen kindel, et Ta tuleb viie parima hulka, võib-olla isegi võidab...kuigi ma ei ole mitte ühtegi teist finalisti kuulnud ja veel vähem näinud.
Täna kuulsin veidrat uudisteklippi...TV 3 vahendas uudist Tartust. Nimelt Tartu Linnavalitsus soovis kuulda linnaelanike arvamusi selle kohta, et mida võiks selle raha eest linnas ära teha, mis jääb nii öelda eelarvest üle. Ma ei tea, kes selle mõtte välja käisid, aga üks pakkumistest oli...dadadaddaaa: ehitaks Tartusse vanurite mänguväljaku!
Ma mõtlesin, et kuulsin valesti või et uudistediktor luges liiga kiiresti ning sõnad justkui voolasid üheks, aga EI! No kindlasti ei plaanita ehitada sellist vanurite mänguväljakut nagu minule sel momendil silme ette joonistus. Ma kujutasin elavalt ette, et kuidas vanaemad-vanaisad lasevad liumäest alla, teevad liivakastis liivakooke, turnivad oma vahetatud puusaliigeste ja karkudega turnimisredelitel ning niisama jooksevad mänguväljakul põsed õhetades ringi ja mängivad letsu.

PS.Kaisutiiger ärkas ka oma blogis varjusurmast üles. Nii et minge lugege ja kuna Tal seisab ees päris äge reis, siis seoses sellega plaanib hakata kirjutama reisikirjeldusi. Igatahes usun, et tasub silma peal hoida. Siin siis link Tiigri blogile: kaisutiiger.blogspot.com

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ehhh. Kai! Mulle jäi Su jutust mulje, et selle Tartu uudise kuulamise ajal oli Sul ka hüpo. Äkki peaksid tihemini veresuhkrut mõõtma ja ehk hoopis insuliini koguseid vähendama? Muig.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eii, päriselt oli ka selline uudis ja kui mind ei usu, siis mine: www.tv3play.ee ja vaata 6. Mai 2014 TV 3 Seitsmesed Uudised ise üle!

      Kustuta

Back
to top