Millal läheb paremaks??!!!

Ma ei tea ühtegi inimest, kes ei teaks Kihnu Virvet ja tema kurikuulsat kunksmooriliku lõbusat naeru... Ma olen alati mõelnud, et küll Virve naerab ikka naljakalt, aga samas nii siiralt ja nüüd olen ma ise täpselt samasuguse naeruga. Hääl on mul täpselt selline nagu oleksin pool südasuve kuskil poe taga koos teiste parmudega Bocki libistanud ja kui naerma hakkan, siis olen ehtne Kihnu Virve. Ma võiksin lausa olla naerudublant Virvele. Välimuselt jään ma küll Virvele alla, aga no grimmi ja outfitiga saaks selle väikese asja ka korda aetud. Aga nali naljaks, kui törts tõsisemalt rääkida, siis on minu kurguga sandid lood. Inimesed, kes teavad minu häält sellise armsa, heliseva ja kõlavana (kus nüüd alles jagasin endale komplimente :D), siis no sellest on ainult riismed järgi...või noh tegelikult pole riismeid ka. Mul on kurk meeletult üles paistetanud, valulik ja köhides on tunne nagu hakkaksin ära lämbuma. Lisaks kõigele sellele on ka nohu ja täna hakkas mul ka ninaverejooks, sest minu nina on teadatuntud hellik, kes ei aktsepteeri ravimeid- ei meditsiinilisi ega ka looduslikke. Nii ma siis läkastan,tatistan ja veritsen peaaegu üheaegselt. Kui praegu loete ja mõtlete, et iuu, miks see Kai peab nii rõve olema, siis ega mis ma ikka ilustan- see kõik ongi nii rõve nagu ma kirja panin. Ma ju ilmselgelt valetaksin, kui kirjutaksin, et ma lõhnan kui roosinupuke ja kui minul on nohu, siis minul ei tule kunagi tatti ja köhin hästi peenetundeliselt ja peaaegu märkamatult...khm, kindel see.
 Tahaks öelda, et see on kõik, millega pean hakkama saama, aga kuna olen haige, siis ma virisen ikka nüüd saja eest. Kuna minu silmarõhk kipub olema üleüldiselt kõrgem, siis köhimine ei muuda rõhu asja just paremaks, sest kui ma köhin, siis köhin ikka nii, et lisaks kopsutükkidele, mida ma järjepanu püüdlikult välja köhin, siis silmamunad tahavad ka peast välja kukkuda. Ühesõnaga mul on kohutav olla ja erilist söögiisu mul ka pole. Olen lürpinud tulikuuma mustsõstrateed meega ja siis tavaliselt kohe peale tee joomist võtan lonksu Sudafedi mee ja sidruniga köhasiirupit. Hedelixi siirupi olen juba ära tarvitanud ja see eriti ei aidanud ja Strepsilsid ka ei mõiganud. C-vitamiini närin ka ajaviiteks ja kõhutäiteks. Õigemini, kui ma neid megahapusid C-vitamiine närin, siis ma vaimusilmis kujutan ette mismoodi batsillid kurgus pistavad kriiskama, et see on liiga happeline neile ja tulikuuma tee joomise peale mõtlen samamoodi, et mismoodi need raisad seal hordide kaupa ära kärvavad. Ühesõnaga konstantselt selline mõttetöö käib. Vaevalt, et füüsiliselt aitab, aga vaimselt annab jõudu vastupidada.
Sellest on mul kõige rohkem kahju, et Viljandi Järvejooks jäi minu jaoks see aasta ära, sest ma oleksin saanud siis "Aasta Idioodi" tiitli, kui oleksin paistes kurguga rahmeldama läinud ja poole maratoni peal hapnikupuuduse kätte minestanud või end surnuks läkastanud. Ütleme nii, et öösel kella kahe kolme vahel tuli mulle see teadmine või otsus, et pole mõtet sinna end vägistama minna ja ütlesin endale, et tervis on meil üks, aga neid Viljandi Järvejookse ja kõiksugu muid jookse tuleb veel ja veel. Seekord siis sedapsi.

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Kurguvalu puhul ei soovitata tegelikut tulikuuma teed juua. Sellega kõrvetad oma niigi valusad limaskestad veelgi valusamaks ja teed põletiku hullemaks. Samuti ei ole tulikuuma teesse lisatud meel enam raviomadusi. Tee tuleb lasta jahtuda umbes 50 kraadini, siis alles mesi lisada, siis jäävad mee kasulikud omadused alles. Ja juua soojalt, mitte kuumalt. Head paranemist!

    VastaKustuta
  2. Kiiret paranemist! :)

    VastaKustuta
  3. Ossajuudas, sinu nahas küll ei tahaks olla...
    Mul on külmetuse puhul kôige paremini aidanud TheraFlu, igasuguste Coldrexide ja Fervexite ja mis iganes muude pulbrijookidega vôib rahumeeli minu poolest kasvôi peldikupotti poleerida :P
    Ja mis veel on superhea asi, kutsume oma peres seda imerohuks: alpiôlide sprei (Nahrin Alpen Spray). Algul tundub küll ropult kallis, vist oli ca 15€ see 75ml pudel, aga praeguseks on see üks ja sama pudel olnud kasutuses üle aasta ja tühi veel pole, umbes 1,5 cm on veel pôhjas :D Piisab täiesti sellest, kui ôhtul nt teki ääre peale väike sutsakas pihustada vôi padjapüürile vôi hoopiski päeval nt pluusi/pusa kraele jne.
    Oh, kurat, see praegu tuli nagu mingi müügiagendi jutt, aga no on hüva kraam noh :D
    Kurguvalu puhul vôid muidugi proovida veel Hexoral Sprayd ja GeloRevoice'i.
    Igatahes katsu käbe terveks saada, päeval juba nii ilusad ilmad, et lausa kuritegu on haigena teki all passida..
    Tead ju küll - varesele valu, harakale haigus, mustale linnule muu mure! :-)

    VastaKustuta
  4. Ooo, mul ükskamakaks, ole või aasta müügiagent, aga mul on ka nüüd seda spreid tarvis ja kohe! Ma ei jaksa enam kraaksuda.... Igatahes tänud Sulle, kamandan kohe kellegi apteeki! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ausalt öeldes ei tea, kas toda Nahrin spreid üldse saab apteegist... Meie ostsime ühe massööri käest.
      Leidsin praegu esimese ettejuhtuva edasimüüja, ehk on kuskil veel parema hinnaga kui guugeldada, aga sprei on igatahes see:

      http://www.nahrin.ee/alpiolide-sprei-kulmetuse-vastu-hingamisteedele

      Kustuta

Back
to top