Janeti tervisemured

Kuna ma eile ei jõudnud arvutisse, siis annan väikse ülevaate eilsest päevast...
Kes blogi jälgivad ja elavad kaasa Janeti pissiproovi andmisele, siis kursis olevad inimesed peaksid teadma, et eile toimus uus katsetus nimega: kuidas saada Janeti piss topsikusse?
Võin kohe põnevuselõnga katkestada ja öelda, et saime väga hästi pissi topsikusse, tänan küsimast! No ühesõnaga lugu järgmine...
Me kõik teame ju ütlust "Tark õpib teiste vigadest", aga mina muudaksin seda natuke rohkem omasemaks ja ütleksin enda kohta "Loll õpib ikka oma vigadest", aga sellepeale tulin ma veidi hiljem...sest alguses ma tahtsin teist katsetust umbes samamoodi proovida nagu esimest, ainult selle erinevusega, et ma oleksin Janetil lasknud pissida kilekotti ja siis oleks kilekotist valanud topsikusse. Igavesti räpane ja haisev töö ning ma usun, et nii mõnigi praegu muigab ja lööb endale käega vastu otsaesist ja ütleb:"Hea loll!", aga ma ütlen vastu:"No kurja, eks võta endale koer ja eks proovi saada Temalt see viimane sorts pissi ja ole pime ja kõike muud." Viu-viu-viu-viu...
Aga ma olen tark ja nutikas ning helistasin päev enne treenerile (ei, mitte pissiproovi võtmise treenerile, kes treeniks mu kuue tunniga professionaalseks uriinikogujaks), vaid jutt käib ikka juhtkoera treenerist. Saime hommikul minu maja ees kokku ja ma peaks mainima, et Ta oskas seda värgendust minust ikka palju paremini, sest no proov sai võetud. Kuna ma sain kliinikust kaasa sellise 5 cm kõrguse topsiku, mida ma ei jõudnud veel kotistki välja võtta, et treenerile ulatada, kui Ta juba sai mingi imenipiga, enda poolt kaasa võetud, 0,5 liitrisesse purki Janeti pissiproovi... Hämmastav!
Piss topsis, meel rõõmus ja näol naeratus sõitsime kliinikusse, et see väärtuslik kraam üle anda ja jäin pinksalt telefonikõnet ootama. Päeva teises pooles saimegi siis selle kauaoodatud kõne, kus meile anti teada, et Janetil on keskpõiepõletik ja et tuleb teha kahenädalane antibiootikumi ravikuur ning siis mõne ajapärast uuesti. Lisaks soovis tohter teha veel röntgeni, et veenduda, et ega Janetil kive põies poleks. Asja juures kõige nukram külg on see, et kuna Janetil on atoopia, siis antibiootikumid põhjustavad allergiaseisundi ägestumist, mille oleme saanud kontrolli alla, täites korralikult kõiki tohtri ettekirjutusi ja võtnud korralikult ravimeid. Mjäu!
Lohutuseks ostsin Janetile ülimaitsvaid kanafilee maiuseid...nii häid ja nii kalleid (pakk maksis üle 4€), et kui pakendi avasin, siis oleksin tahtnud ise need ära süüa ja lisaks sai Janet täna Toomemäel joosta ning juhtkoer Mathiasel käisime ka külas. Et sellise positiivse noodiga lõpetaksingi postituse kirjutamise, mis puudutab siis eilseid tegemisi ja toimetamisi.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top