Mitte miski pole nii nagu ma tahan

Ma küsin, kus on lumi? Ammu oleks juba aeg. Ent selle asemel sajab juba mitmendat päeva vihma.
Eks ilma valge koheva lumeta saab ka jõulutunnet tekitada, aga see pole päris see. Tahan seda muinasjutulist talve.

Mulle väga meeldivad kõiksugu traditsioonilised tähtpäevad ning seepärast ongi mul südames kuidagi kurb olla, et see aasta ei ole meil jälle väikest jõulupuud toas. Ma pean silmas seda kuusekest, mis pole maha raiutud , vaid kasvab toredasti poti sees. Ja siis see lõputu vihmapladin akna taga muudab kogu selle olukorra veelgi trööstitumaks.
Mulle niiii väga meeldib see päris ehe kuuselõhn. Ja ma ei taha nüüd kellegi tundeid riivata, aga  ma ei mõista neid inimesi, kes eelistavad päris kuuse asemel plastikust kuuske. Et kas asi on pudisevates okastes või milleski muus? Aga samas kui kuusk oleks potis, siis ju ei pudiseks…
Ah, olgu selle pudisemisega kuidas on, sest tegelikult pole üldse kellegi asi, kes kuidas endale jõulumeeleolu koju loob.

Mina lihtsalt tean, et mina tahan endale oma väikest potikuuske, tahan pisikesi punaseid päkapikususse valge karvase äärisega, millel on iga pereliikme nimi peale tikitud ja siis tahan, et akendel oleksid heledad tulukesed. Laual oleks mandariinikauss ja ahjus küpseksid piparkoogimehikesed. Tahan, et mul oleks jõulutemaatiline kokapõll, mille kandmisel valmiksid maailma parimad jõuluroad.

Kusjuures, käisin kolm päeva tagasi Tallinnas SNOB CatjaDogi kaupluses ja ostsin sealt nii armsad jõulukaardid. Must ja kollane labrador magavad teineteise kaisus jõulupuu all, taustal küdemas kamin. Pakis siis 10 kaarti, pluss ümbrikud. Veel ostsin Kikule lumekuuli, mille sees kuldne retriiver.

Lisaks ostsin endale ka Kiku eeskujul enda tähtkujuga tassi ja kui Kiku tassi peal oli pilt voolikuga mehest, siis minul oli ikka vähe sündsam ja palju ilusam pilt – naine ja mees nuusutamas lillekest. Kas juba arvasite ära, mis tähtkujuga tegemist? kuigi tegelikult olen ma horoskoobis täpselt kahe tähtkuju vahel ja minus on mõlema tähtkuju iseloomujooni.
Igatahes mulle väga meeldisid mind iseloomustavad sõnad seal tassi peal:kirglik, sensuaalne, sarmikas ja põrgulikult seksikas. Ja ega seal oli veel teisigi häid iseloomustavaid sõnu, nagu näiteks: analüüsiv, mõtlik, kaastundlik ja kui ma esiti arvasin, et „witty“ on näägutaja, siis tuli välja, et see tähendab hoopis teravmeelset, vaimukat. Tunnen end kõrvust tõstetuna. Kuigi, olgem ausad, vahel võin ma näägutada ka.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Siis ongi põhjust Paidesse tulla, kui lund igatsed

    VastaKustuta
  2. Nüüd ootan juba kevadet- kas Paides on juba kevad? :D

    VastaKustuta

Back
to top