Brff!

Enne iga uue kuu algust mõtlen ja pean sõjaplaani, et seekord ma ei tiki oma kalendrit üritustega niiiii tihedalt täis, kuid kui ma hakkan uue ürituse, käimise või miski kolmanda asja jaoks vaba kuupäeva otsima, siis selgub, et oii ma olen eriti võrratult tubli olnud aktiivsuse plaanitäitmises, seal hulgas ignoreerides oma suuri plaane vähem tegemisi võtta ja  tekib päris palju nihutamist ja paigutamist, et järjekordne uus üritus ära mahutada. Seoses sellega olen ma hakanud lausa unustama, et mõni kuupäev on juba kinni, aga mina rõõmsalt luban end uueks asjaks ära. Jajah, muidugi saan tulla, loomulikult olen nõus, jah see kuupäev sobib ideaalselt...sobib jee mulle see kuupäev. Täna ka vastates Maria küsimusele, et kas neljapäeval mediteerimisele tulen, siis ütlesin, et mul miskipärast on sees selline kummaline tunne, et see päev pole päris vaba, kuid kuna päris kindel ka polnud, siis ütlesin esialgu jah-sõna. Aga näiteks arstilt olen juba küsinud kolmandat aega, sest koguaeg selgub hilinemisega, et oi näe mul see päev tegelikult juba hõivatud.
Kui korra veel sellest mediteerimisest rääkida, siis ärge arvake, et ma olen hull vaimu- ja hingeinimene ning söön ainult taimi, aga mõtlesin, et vahel tahaks osata kuidagi end 15 minutiks välja lülitada ja siis ma kujutasin ette, et suvel oleks looduses maru mõnus jalutada Dzännuga järve äärde või taha aeda, keset rohelust ja panna lebomatt maha ning lihtsalt keskenduda iseendale. Eks paistab, mis neljapäeval minu esimeses mediteerimis- ja hingamisteraapias saama hakkab...ma loodan vaid siiralt, et ma seal naerma ei pursata, sest kui nad on seal maru tõsised, keskendunud ja teevad minu jaoks veidraid asju, mida ma peaks ka surmtõsise näoga kaasa tegema, siis ma lihtsalt võin naerma hakata ja kuigi ma ei naeraks nende üle, siis neile võib see just nii paista.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. See postitus on just selline, millest ma aru ei saa..

    VastaKustuta
  2. Sa pole ainuke...ma ise ei saa ka sellest postitusest mitte halligi aru :D

    VastaKustuta

Back
to top