Tema lemmik

Kui küsite endalt, et huvitav millest Kai küll selle teema all kõneleb, siis võin ette ruttavalt öelda, et ma ise ka veel ei tea...
Tavaliselt on mul mingisugunegi pilt või aimdus olemas, et no peaks teemaga jõudma vot sinna punkti, siis täna see totaalselt puudub. Puudub sellepärast, et kui ma hetk tagasi arvutisse logisin ja Skype vestlusi uurisin, siis jäi kõrvu kirjanduse grupp, millele oli lisaks märgitud ka kuuteema "Tema lemmik". Püüdsin paaniliselt meenutada, et kas täna on juba 1. veebruar!? Uhh, õnneks alles kuskil 9 tunni pärast saabub meie maile külmakuu-küünlakuu-sudenkuu ehk hundikuu-vastlakuu-pudrusöömise kuu-kassikuu-lihaheitekuu-tuisukuu. Mnjah, heal lapsel mitu nime. Igatahes selle üheksa tunniga peaksin isegi mina hakkama saama oma postitusega :D Mõnes mõttes on see isegi kuidagi põnev ja miskit uut. Nii, aga aitab pikast ja lohisevast sissejuhatusest ning alustame teemaga. Ahjaa, üks asi siiski veel...
See on siis ikka endiselt see blogimisvõistlus, milles ma osalen ja mind pole veel selle 7-me kuu jooksul välja suudetud puksida - ma olen sitke ja pealegi ma lubasin ju võita...oma lubadustesse tuleb kindlakäeliselt suhtuda.

Mõtlesin ja mõtlesin ning ei suutnud iseseisvalt ära otsustada, et kelle lemmikust kirjutada (Joosepist või Janetist). Korra isegi plaanisin valida sõprade seast ja egoistlikult kirjutada laiale ilmale, et ma olen just Tema lemmik sõber...kuid mõeldes oma õrnahingelisele hingele, siis ma ei elaks seda üle, kui selguks, et tegelikuses see polegi nii. Seega jätan endale roosad prillid ette ja lähen naerusuiselt edasi.
Kõigepealt üritasin siis Joosepilt välja pinnida, et kas peale majanduse, programmeerimise, meditsiini ja joonestamise on Tal äkki mingisugune salajane lemmik, mille olen unustanud. Jah, olin tõepoolest unustanud, et eelpool nimetatud asjadele on Tema lemmikuks veel Coca-Cola, teadus, suurejoonelisus, suvi, riigikaitse ja mina. Kui üritasin välja pinnida, et aga nendest see kõige-kõige lemmikum, mida tahaks teha või rääkida või kuulda või lugeda nii söögi peale, söögi alla kui ka vahepealsetele söögipausidele, siis sain vastuseks: "Kai, mitte ükski inimene ei suuda ühe tegevusega. ilma pausiteta, lõputult tegeleda.!
Ma loomulikult ei rahuldunud selle vastusega ja tahtsin, et valiks siiski selle ühe lemmiku, mis oleks teiste ees eelises (mul oli ikkagi vaja blogisse võistluslugu). Sain siis oma küsitud küsimusele vastuse ja see vastus ei olnud see, et "Kai, Sina oled mu lemmik tüdruk". Mkm, vastus oli märksa realistlikum ja konkreetsem "majandus ja joonestamine". Mnjah, ma võiksin ju igat Joosepi lemmikut oma vaatevinklist kommenteerida, kuid ma kahtlustan, et Ta ei soovi, kui ma kõik avalikult blogisse laiali laotaksin. Kuid natuke võin purgikaant kergitada küll:
1. Kui asi puudutab teadust, meditsiini ja majandust, siis loeb, uurib ja analüüsib teemat väga põhjalikult. Ta ei ole kunagi pinnapealne.
2. Kuigi Ta töötab programmeerijana, siis see pole Tema jaoks pelgalt töö, vaid vahel meeldib Talle niisama oma ja teiste lõbuks miskit uut ja ägedat lahendada ning välja nuputada.
3. Joosep on laia silmaringiga ja Ta on ellusuhtumisega, et Ta ei ole siia selleks sündinud, et lihtsalt lasta elul kulgeda ning seega soovib Ta võimalikult palju unistusi teoks teha ning üks plaanidest on ka õppima minna majandusteadust ja kiirabi tehnikuks.
4. Neli on Joosepi lemmik number ja seepärast üle nelja punkti ma välja ei too. Viimaseks jätsin Tema Coca-Cola sõltuvuse ja kui ütlen "sõltuvus", siis ma sugugi ei liialda,sest kui Joosep sai paar aastat tagasi sünnipäevaks 77 liitrit seda musta püha jooki (see on see kuidas Joosep seda kutsub), siis ühe kuu ja kahe nädala pärast oli see otsas. Tänan küsimast Ta elab ja tunneb end hästi! Pole veel susse püsti visanud ja jõudu on nagu loomal, sisikond pole ka krussi tõmmanud ja hambad ilusad terved säravvalged.  
Ja lõpetuseks otsustasin, et ma loetlen ka Dzännu lemmik tegevused ette:
1. meeldib Maci ja Ellie pool külas käia
2. meeldib kõhu alt ja pepu pealt sügamine
3. Dzännule meeldib õunte hooajal käia õunaraksus ja talviti lindude söögilaua alt sihvkakoori süüa
4. meeldib päikesevanne võtta ja krõmpsutada porgandeid, kapsast, kartulit, herneid ja hernekaunasid
5. armastab piiksuvaid ja pehmeid mänguasju
6. Dzännu edasiviiv jõud on söök :)

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top