Milline suurepärane tehniline taip

Sündmus elust enesest ja näete, ma ei pea isegi selleks kodust välja minema...LOL :D
Eelmisel nädalavahetusel, kui käisin Maci pool ja me Linda blogi tuunisime, siis loomulikult pidi Mac kekutama ka oma uute kõrvaklappidega. Need olid disainilt just sellised, mida ma olen alati endale soovinud ja otsinud ning siin need olidki. Kui rääkida tehnilisemast poolest, siis ega need klapid ilmselgelt melomaanide tehnika edetabeli tippe ei valluta, kuid kuna ma antud juhul helikvaliteeti taga ei ajanudki, siis 11,90€ olid need disainikad väärt küll. Välimuselt siis valged, kõrvaklappidele on kritseldatud helesinise ja rohelisega sigri-mikri ja tekst Urban Revolution, lisaks on klappidel ka handsfree süsteem ja saad volüümi samuti kerge slideriga juurde lisada ning üldiselt kõrvaklappide tootjaks on Trust. Selle firma tooteid ei ole mina varem ostnud, kuid selle eest on Joosep seda teinud ja ütles, et mõni asi on neil vägagi kvaliteetne, kuid samas võib järgmine toode olla paras kräpp...loodame, et see ei käi minu klappide kohta.

Võtsin siis plaani kiiremas korras läbi lipata Euronicsist, kus neid klappe müüakse ja no eile käisingi Tartu Kaubamajas kõrvaklappide jahil. Paraku naasesin ma sealt tühjade kätega, kuid uue kasuliku infoga - nimelt viimane paar valgeid klappe on Lõunakeskuses. Koju jõudes rääkisin Joosepile, et ma väga tahan neid klappe, aga ega Joosep minu soovil mingit praktilist poolt ei näinud, sest mul kodus korralikud Sony klapid ju olemas. Õnneks läks Joosep täna Lõunakasse uisutama ja seiklusrajale ronima ning loomulikult ma ei jätnud kasutamata juhust, et Talle meelde tuletada, et ma ikka veel endiselt soovin neid Trusti klappe. Kui Joosep koju jõudis, siis ulataski mulle minu uhiuued ja fäänsid valged kõrvaklapid...mii soo häppiii!

Võtsin klapid kohe karbist välja ja uudistasin uusi klappe nagu väike plikatirts uue mänguasja kallal ning siis tõttasin kohe neid katsetama oma iPhonega.
Suskasin siis klapi otsiku nutifoni ja puudutasin sõrmega ekraani, kuid mitte kui midagi ei juhtunud. Proovisin uuesti ja igaksjuhuks veelkord...nothing. Võtsin klapid pettunult ära, kirusin esimest korda iPhone kinnist süsteemi, arutlesin oma peas, et miks Maci omad töötasid ja minu omad mitte ning kõige suurem mure oli mul see, et kuidas Joosepile öelda, et minu väga ihatud ja lunitud klapid ei töötagi iPhonega...milline feil.

Panin mõneks ajaks klapid kõrvale kui äkki torkas mulle pähe, et võib-olla oli asi selles, et klapid mängivad ainult muusikat ja teisi audioformaate, kuid voiceoverit ei toeta. Klõpsasin siis ootusärevalt muusikakausta lahti, panin ühe laulu mängima ja asetasin klapid pähe...mu näole tuli eriti masendunud ilme, sest ikka mitte kui midagi...ei mingit heli.
Helistasin siis Macile, et kurta kõrvaklappide anomaaliat, kuid kes ei lasknud mul sõnakestki öelda, vaid informeeris mind, et Ta praegu ei räägi minuga. Fine, kui ei räägi siis ei räägi ja kirjutasin Macile Skypeisse, sest kui uksest ei lasta, siis tulen aknast ja kui aknast ei lasta, tulen korstnast – eeldusel, et korsten on olemas. Ma ei tea kas Mac sai üldse mu mureread kätte, aga noh enam väga vahet pole...
Sest äkki tuli Kaile pähe mõte volüümi sliderist heli juurde kerida ning – voilaa - imekombel hakkaski klappidest muusikat kostuma.
Ausalt, ma olen nagu need inimesed, kes kutsuvad endale tehniku koju, kuna digibox kurivaim ei taha tööle hakata ja siis tuleb tehnik ja paneb stepsli pistikusse.

PS. Arvake, kes ellu ärkas?! Oma postituse kirjutamise ajal sain Eretilt sõnumi, kes soovitas minna lugema Kaisutiigri blogi ja ülehelikiirusel siis kribasingi aadressiribale Tema blogiaadressi ja ma oleksin äärepealt suurest rõõmust kummuli kukkunud, sest vahepeal on värskelt välja lastud ahjusoojad postitused. Ma hakkasin juba peaaegu lootust kaotama...but now she's back in the game. Super! :)

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Kuidas sa selle peale tulid et volüümi juurde keerata? Guugeldasid? :D

    VastaKustuta
  2. Mul oli see helge hetk, mis mind kord aastas tabab....ülejäänud aastaga on nüüd muretu :D

    VastaKustuta

Back
to top