Blogi on pläusti jaoks

Käisin täna Maci pool, kuid ega ma niisama ei viitsiks sellise lora ilmaga end kodust välja vedada, aga kui antakse eesmärk ja põhjus, siis ajan endale kargud alla. Nimelt blogimaastikule üritab tulla uus, särav, potensiaalikas, enneolematu (või siiski mitte), noor ja loodetavasti ka andekas...ärge lakake aploteerimast...tervitagem üheskoos uut blogijat lendas-lind.blogspot.com ning kuna uus blogija omab bloggeris alles "vahtralehe" sertifikaati (loe: ei oska seal veel ringi toimetada), siis lahkete prouadena, nagu me Maciga oleme, aitasime noore blogija hädast välja. Pole tänu väärt! Tegelikult võib mind natukene ehk pidada selle uue blogi ristiemaks, sest mul on selline karvane tunne ja väike kahtlususs põues, et minu blogimine nakatas ka Lindat :D
Ahjaa, me toimetasime Linda blogis "Saame tuttavaks" tutvustusteksti ka veits, sest jube raske on ju oma suud kinni ja sõrmed taskus hoida, kui Sa näed, et lapseke kirjutab nõnda rumalat juttu :D
Tutvustustekstis mainib Linda oma klounifoobiat. Jep, Ta tõsimeeli kardab kloune ja sellepärast põleb Tal öösel magamistoas ka öölamp, et hirmus punase nina, roheliste lokkis juustega ja triibuliste kottis pükstega kloun, kelle lohvaka pintsaku taskus on kollane lilleõieke, ei tuleks Teda hirmutama. Mac muidugi tahtis kohe klouni pildi teksti juurde lisada, aga mina hea sõbrana keelasin selle ära, sest Linda ei julge muidu enam oma blogisse minna ja see ei aitaks mitte kuidagi uuele blogile kaasa. Kuid päris ilma klounita tekst ei jäänud, Mac tegi sõna "kloun" lingiks, millele klikkides satud klounide lehele. Eeldades, et kui inimene kardab paaniliselt kloune, siis ei lähe näppima sõna "kloun", eriti veel seda sõna, mis on tehtud lingiks, aga näe...inimesed taaskord suudavad mind üllatada.
Linda ütleb:
KAIII!!! MIKS TE SELLE LINGI PANITE SÕNA "kloun" ALLA???  Ma klikkisin sinna peale ja ma pidin ennast herneks ehmatama!!

Pardon, mu sõbrake! Ära kliki igat linki...eks elu õpetabki! ;P
Kui juba Linda blogi tuunisime, siis otsustasin, et uue aasta puhul võiksin enda blogisse ka natuke värskust lisada ja teades minu roosa ja lilla fetišit, siis sai uueks taustavärviks roosa triibuline desktop, pluss lillakad elemendid. Minu meelest nii ilus! Profiili pildi valisime ka...Minioni näol siis ja alguses vaatasime, et trussikutes Minion on päris äge, kuid Mac leidis, et see on liiga perversne minu jaoks ja ei lähe üldse minuga kokku. No eks ole, sest ega mina pole Mac. Lõpuks sain ma valida kahe Minioni pildi vahel...teenija riietuses ja roosa tolmutustriga Minion või siis seitsmest Minionist moodustatud süda (need pidid Maci sõnul olema väga minulikud). Ma valisin siis selle roosa tolmutustriga Minioni ja mitte sellepärast, et pildil oli midagi roosat, vaid kuna
a. ma olen ka väikestviisi koduperenaine;
b. mulle meeldib puhtus, kord ja koristamine;

Lisaks täiendasime ja muutsime ka minu "Saame tuttavaks" teksti. Vahepeal on nimelt meie kodu mõne lemmiklooma näol täienenud ja Mac leidis, et kui mul enne oli kirjas "Ma pole kunagi varem bloginud ja mul pole õrna aimugi, mida siia kirjutada...vist", siis see on täiesti aegunud info, kuna ma olen ikkagist juba ligi poolteist aastat aktiivselt bloginud. Ma ei tahtnud hästi selle väitega 100% nõustuda, sest tegelikult ma ei tea siiani väga hästi, et mida peaksin ja võiksin kirjutada. Ütlesin siis ka, et ma ei saa ju niisama pläusti blogisse kirjutada, mille peale jällegi Mac täiesti tuimalt ja ükskõiksel häälel ütles: "Saad ikka ju...selleks ju blogi ongi..."
"Pläusti ajamiseks?!" kordasin mina.
"Jep!" vastas Mac endiselt tuimalt, pilk suunatud minu blogile.
"No selge, eks ma edaspidi võtan selle siis arvesse."

Kui minu blogi värskenduskuur oli põhimõtteliselt valmis, siis avastas Mac, et oi näe, seda postitust polegi Ta lugenud ja oi näe, seda pole ka lugenud ning siis leidis eilse postituse, kus kirjutasin ülemõtlemisest ja ütles: "Ah, see oli see jura postitus..." No ma tänan, ma kirjutan oma murest ja siis tuleb sõber ja virutab lahtise käega släpi vastu nägu.
Kusjuures, kui eile Joosep nägi seda postituse pealkirja, siis tuli ja ütles: "Kallis, ära muretse, Sinul küll ülemõtlemisega probleeme pole." Mis tähendab Joosepi keeles täpsemalt siis seda, et mul pole üldse mõtlemisega probleemi ja et ma töötan emotsioonidega. Oh, nõnda palju ilusat ja positiivset tagasisidet pole ammu saanud, võtab lausa silma niiskeks :D

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Võta seda kui komplimenti, sest ainult värvikatest isiksustest saab sellist juttu genereerida ;)

    VastaKustuta
  2. Ja muide, sinu "bardon" kirjutatakse tegelikult "pardon", kui sa mõtlesid ikka prantsuse keeles "vabandust" kirjutada :D pole tänu väärt!

    VastaKustuta
  3. Hmm, mõtlesin jah...tänud! :D

    VastaKustuta

Back
to top