Imeline Ziaja koorimismask

Ma ei ole muidu eriline näomaskide kasutaja, aga sain siin täiesti juhuslikult ja tasuta ühe koorimismaski. Ah jaa, seda ka, et mitte sponsorkorras. Seega see pole kellegi poolt ära ostetud reklaampostitus vms.
Tegu siis sellise firma toodanguga nagu Ziaja. Kui mina ilutoodete võhikuna alguses arvasin, et tegu on mingisuguse täiesti lambika ja tundmatu firmaga, siis Googeldades tuli minule üllatusena välja asjaolu, et tegu on täiesti tuntud firmaga. Mul siis kasutusel Orange Butter ja olen nüüdseks seda kaks korda kasutanud ja ausalt- ma kiidan seda taevani. Esiteks see mõnus ja värskust täis apelsinilõhn, siis need graanulid, mis nahka mõnusasti masseerivad, surnud naharakke eemaldavad, mille tulemusel on pärast nahk siidiselt pehme. Mul endal on selline keskmist tüüpi näonahk, mis otseselt ekstraniisutavaid kreeme ei vaja, kuid päris ilma kreemitamata ka olla ei saa...eriti talvel, sest siis mul põsesarnadelt ja otsaesiselt hakkab nahk ketendama. Kuigi ma kreempuudrit üldjuhul üldse ei kasuta, siis minu kosmeetik soovitas just talvel kasutada puudrit, et kaitsta õrna näonahka külmakraadide eest. Kuid, kuna ma olen selle mökerdamise kohapealt suhteliselt laisk inimene (hea kui ma üldse ripsmeidki viitsin üle võõbata), siis ma väga usinasti ei kasutanud toda soovitust ja seega ei oska kommenteerida.
Kõik, kes on kordki elus käinud salongis näohoolduses, teavad seda, et pärast on näonahk sama pehme kui beebipepu. Kahjuks see pehmus pole everlasting ja kõige kiiremini peale näohooldust hakkab minul nahk oma siidisust kaotama just nina külgedelt. Vahel siis avastangi end telku ees sõrmedega nina nühkimast, et ninalt maha rullida surnud nahka vms. Kuna mul on vasakus ninasõõrmes neet ehk väike kivike, siis selle ümbrus tundub ka olevat soodne paik pooride tekkeks, aga vot see Ziaja Orange Butter puhastab kõik üleliigse näost ära ja võidki käia siidsärava nahaga nädalaega jutti. Juhuslikult avastasin ka, et too koorimismask on praegu -50% soodukaga, nii et, kes arvab, et talle kuluks selline kevadine värske näohooldus ära, siis mina soovitan küll Ziaja koorimismaski, mis hetkel maksab naeruväärsed 3,23€. Lisaks avastasin veel, et neil on ka ihupiimad, kreemid, särgid-möllud ja mul on selline tunne, et ma tahan kõiki neid tooteid endale saada, sest see mask on mulle end täiesti maha müünud.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Mulle meeldivad ka Ziaja tooted! Kahju ainult, et neid üsna vähe ringleb, isegi netis on sortiment üsna kesine. Jaemüügis olen nende asju vist ainult laadapäevadel ja osturallidel näinud. Tellisin kunagi Mylookist selle firma ensüümkoorija, aga seda seal enam polegi.

    VastaKustuta
  2. Ma hoian ka nüüd järgmistel osturallidel ja laadapäevadel silmad lahti, sest pole juba ammu nii head kraami saanud omale näkku määrida :D

    VastaKustuta

Back
to top