Pimedaga ei ole mõtet vaielda ehk blogikujundusest

Ma juba pikemat aega plaanisin veidi oma blogikujundust värskendada ja uuendada. Eile võtsin siis lõpuks selle sammu ka ette, sest armas lugeja Elve ja Linda aitasid mind nõu ja jõuga. Linda, kes täitis minu soove ja teostas tehnilist poolt, sai minuga ikka korralikku vatti ja vilet tunda ning sajatas mind pimedat vahepeal maapõhja ja tagasi. Meil muidu see tiimitöö täitsa hästi toimib ja sujub, aga kõige suurem vaidlus tekib meil alati blogi headeri asjus. Proovi siis pimedaga vaielda. Ütled mulle kaks lauset ja ma panen 10 vastu. Kui Linda leiab omast arust ilusa headeri ja proovib siis mulle ka seda võimalikult hästi kirjeldada, siis juba poole lause pealt pistan ma pröökama, et eiii, fuh, see on kole ja see ei sobi. Tõsi, eks selle asjaga võib selline lugu olla, et päriselt on nägija poolt pakutav header vääga ilus, sobilik ja perfektne, aga kui mulle kirjelduse põhjal hakkab headerist joonistuma mingisugune õudus, siis on vastumeelsus kergesti tekkiv. Ja no mina ei ole suuteline kirjelduse põhjal tagasi peegeldama, et milline kujutis mul peas ja silme ees pöörleb.  Meil on muidugist maitsed erinevad ka. Lindale meeldivad suured mustrid ja selline retrokas. Ja mulle, no mulle meeldib võimalikult tagasihoidlik, mis oleks maitsekas, kuid annaks siiski sellise mõnusa touchi. Alguses tahtsin üldse ühetoonilist headerit, aga kui Linda seda proovis, siis pistis jälle tema undama, et see on rõvee. Kuna ta suutis end nii ilmekalt väljendada, siis selles osas ma jäin teda uskuma. Igatahes lõpuks sai mu blogi siis selle lilla ja halli combo lahenduse ning seni olen saanud ainult positiivset tagasisidet. No, et parem kui eelmine jne. Linda tugevale vastumeelsusele lasin ka sildipilve eemaldada ja lisasin blogrolli. Viimane on muidugi jällegist Linda meelest inetu, rõve vms. Nohjah, aga see minu blogi ja seniks kuni lugejad ei hakka massiliselt hädakisa tegema, siis jätan praeguse kujunduse.
Täna hommikul meenus veel mulle, et oii, Kiku tegi mulle kunagi ju Insta ka, aga ma pole üldse seda kasutanud. Vist üks või kaks pilti on seal iidamast-aadamast. Mnjah, mul nende n-ö uute asjadega on jap sedasi, et alguses ei saa vedama ja pärast ei saa pidama. Aga hetkel on mul selle Instaga lihtsalt selline nõutu olek, sest ma ei suuda endale mõistetavaks teha, et keda huvitab, mida ma sõin, kus ja kuidas Janet poosetas, mis mul täna seljas on, milline lill täna aasal õitseb jmt. Ja no enda jaoks ma ka ei hakka pildialbumit Instasse koostama, sest mul üldiselt pole kombeks hobi korras õhtuti salaja teki all pilte vahtida. Pealegi, kuna minu blogist just väga tihti illustreerivaid fotosid ei leia, siis tahaksin just need erilised hetked, mil keegi jäädvustab mõne toreda momendi, kohe otse teile siia jagamiseks üles riputada. Brrh, ühesõnaga selline mitte kui midagi erilist ütlev postitus sai nüüd siia. Õnnitlen, olete nüüd ühe mõttetu rämpsinfo võrra rikkam! :D

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Uus kujundus on parem tõesti, kuidagi silmasõbralikum ja blogroll mulle ka just meeldib, leidsin tänu sellele just uue blogi lugemiseks :)

    VastaKustuta
  2. Oo, väga äge siis ju ;)
    Kui see topp secrets pole, siis kelle blogi tänu mu blogrollile avastasid? :)

    VastaKustuta
  3. See oli Kuus Sidrunit blogi, olin sellest siit ja sealt kuulnud küll, aga lugema polnud sattunud, aga täna jäi Sinu blogirollist uuesti silma ja lugesin päris usinasti. Pealegi me loeme päris mitmeid samu blogisid, nii et kui ma siia tulen sinu blogi lugema, siis ma ühtlasi näen ka, kas keegi on veel midagi kirjutanud :D
    PS! Kas chatvlogi jaoks pole muru ikka veel piisavalt roheline? Mul hakkab juba uue chatvlogi jagu küsimusi tekkima :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oii, minu arvates on juba ammu vlogi filmimise aeg kätte jõudnud, aga no Sa katsu neid mehi tegudeni viia...

      Kustuta
  4. Mälu ja tähelepanu detailidele on suur ümmargune null. Proovin mõelda, mis siin kujunduses teistmoodi on ja... pole vähematki aimu. Kindel, et muudatus on tehtud? Äkki ei viitsitud vaielda pimedaga ja ei vahetatudki ära?

    VastaKustuta
  5. Ikka vahetati ;) Enne oli see joonistatud puu, millel olid mõned üksikud lehed küljes vms, sildipilv oli ka, mida enam ei ole ja blogroll on uus asi :)

    VastaKustuta

Back
to top