Kingitus lugejalt

Eile potsatas mulle postkasti pakiteade ja pakk ei olnud mitte kellegilt teiselt kui Kristilt (tsau Kristi!). See inimene on täitsa segaselt armas, no päriselt ka. Ahjaa, võib-olla kõik ei teagi veel, et kes see Kristi siukene on... Kui päris aus olla, siis ega mina ka ei tea, sest ma pole seda inimest mitte kunagi oma ihusilmaga näinud ja ma ei tee praegu siin oma sarkastilist nalja, et ehee, pole kunagi näinud, aga vot kohtunud oleme ikka. Mkm, me pole isegi mitte kohtunudki. Kristi näol on tegu minu lugejaga, kellega oleme privas niisama natuke lobisenud ja... Ma nüüd päris täpselt ei mäleta, aga kui kuulsin, et tüüp elab Uus-meremaal, siis peksin talt vist magneti välja... Või oli see tema algatus ja mina muidugi kohe taktituntetult võtsin silmagi pilgutamata pakkumise vastu. No oli kuidas oli, igatahes paki sain täna kätte ja no hold your horses!

Ma olen varasemalt ka lugejatelt pakikesi saanud. Näiteks juulis saatis Katre mulle maitsemandleid, aga no need on mul juba ammuilma söödud, ära seeditud ja unustatud. Alguses plaanisin sellest hüüratust mandlikotikesest pilti ka teha, aga teate, mul polnud absull mitte mingisugust tahtejõudu mandlite sisse kühveldamisse pausi teha. Pärast, kui olin end mandlitest kurguauguni täis õginud, siis paari mandlikest kotikese põhjas oleks ka veits nadi olnud teile näidata. Need maitsemandlid on täiega sõltuvust tekitavad, ma võiksin püsitellimuse teha, kui oleks vaid kuskil selline võimalus.

Tagasi Kristi saadetise juurde...
Ta saatis mulle nelja erineva maa magnetit. Näljapäevadeks või meeleolu tõstmiseks šoksi (oli vist Orioni oma ja mille peale Joosep kohe rõõmsalt teatas, et šoks on talle :D). Külmemateks aegadeks musta-halli-roosaga pluusi, mis sobib ideaalselt minu musta nahkjakiga (Joosep kusjuures ütles pluusi nähes, et kristil on hea maitse). No ja pidulikemaks puhkudeks saatis veel igavesti uhke sinise ja kuldsega kaelakee ja kõrvakad. Mina olen igatahes nüüd igaks elujuhtumiks valmis.

Need, kes sellist roosamannatamist hästi ei talu või see tekitab teis seedetraktihäireid, siis jätke järgnev heaga vahele, sest ma lihtsalt pean proovima panna kuidagi sõnadesse seda lalinat ja eufoorilist sädinat, kui ma puhtjuhuslikult haarasin esimesena pakist välja selle maailma pehmema ja hüüber nunnu magneti. Ma teadsin kohe, et tegu on Uus-Meremaa magnetiga, sest mulle justkui kuskilt ajusopist meenuks nagu, et taolised haruldased linnukesed pesitsevad just Uus-Meremaa mägistel rannikutel, eksju, Kristi?! :D


 
Järgmise magnetiga püstitas Kristi vist rekordi, sest see Hiinast pärit magnet on hiiglaslik ja täiega vägev.




Kolmandaks magnetiks jäi mulle näppu vist ühe Poola linna (äkki Varssavi) vanalinn? Kui ma praegu täiega puusse panen, Kristi, siis oled lahkelt oodatud mind parandama :D




Neljandaks oli Kanadast pärit magnet, mis on selline kummjas ja ma ei tea miks, aga mulle jõhkramalt meeldivad need kummist magnetid. Joosep ütles, et magnetil on kujutatud kobrast, karu ja põtra, kellel kõigil on mütsid peas. Ma kahtlustan, et kuskil peab olema Kanada sümbol ehk punane vahtraleht ka, võib-olla ongi mütside peal või hoiab keegi loomadest lipukest käes?



Siin siis kõik magnetid uhkelt koos poosetamas ja kas panite tähele, et kõik magnetid on reljeefsed ehk äärmiselt pimedasõbralikud?! :)



Kuna minu klassikaline väike must kleidike on hetkel kadunud-asjade-maal, siis peate lihtsalt leppima taolise kunstilise kompositsiooniga, kus ongi siis näha minu uhiuut kaelaehet, kõrvakaid ja kogu selle kupatuse all Orioni šoksi. Hmm, ma ei tea miks, aga iga kord, kui ma kirjutan "Orion", siis on mul selline karvane tunne, nagu tegu oleks mingisuguse kosmeetikat tootva idufirmaga... Kas nad siis toodavad šoksi ka või? Või nad ainult šoksi toodavadki? Või toodavad ainult näomöginaid ja Joosep lihtsalt mööda minnes ütles šoksi nime valesti? Nii palju küsimusi :D



Need kaks viimast pilti peaks olema siis tehtud Kristi poolt pakki lisatud postkaartist. Ahh, ma pean järjekordselt ahhetama, sest roosad tulbid on ju kohutavalt ilusad ja armsad. Eriti, kui keegi toob mulle kevadel terve sülemitäie valgeid, roosasid, lillasid, oranže või kollaseid tulpe- much cute! :)
 


Siin kaardi tagumine külg. Sorry, Kristi, nüüd kõik näevad, mis Sa mulle kirjutasid... Sinu käekiri on ka nüüd avalikult lugemiseks üles pandud ja mul pole isegi õrna aimugi, et kas Sinu käekiri on piisavalt loetav, et teised ei saaks sellest püsivat silmakahjustust, kui peaks juhtumisi varesejalgu lugema :D Kuigi ma julgen selles sügavalt kahelda, sest Joosep luges kaardil oleva teksti väga ladusalt ette.



Ahjaa, pakis oli ju see pluuse ka, aga kuna see pilt läks veits aia taha, siis kahjuks praegu eestvaates sellest pluusist pilti näha ei saa, kuid kindlasti kohe, kui ma kuskil selle pluusiga kaadrisse jään, siis pistan täiest kõrist pröökama, et see, just see ongi Kristi kingitud pluuse! ;)
Kuigi väikse vihjena võin öelda, et minu FB blogilehel on sellest pluusist üks väike külje pealt tehtud klõps täitsa olemas, mille Jossif siis tegi, kui ma uusi magneteid külmikule sättisin.

Igatahes ma olen sõnatu ja äärmiselt liigutatud taolisest armsast üllatusest ja kui ma neid magneteid järjepanu pakist ükshaaval välja õngitsesin, siis mu reaktsioon oli samuti umbes selline, nagu kõrvalolevalt gifilt võite näha. Aitäh-aitäh-aitäh-aitäh, Kristi ja kõik teised ka, kes on mind armsalt üllatanud! :) 



Täna sain ma veel ühe maxikirja, aga selle sisu ma ei saa hetkel teiega jagada, kuna ümbriku peal oli kirjas "Mitte avada enne 23. septembrit" :D

Aga olgu, see oli siis väike eelsoojendus, ma hakkan nüüd kribama postitust sellest, kuidas ma esmaspäeval korduvalt ja korduvalt sõprade mõnglile üle tahi virutasin. Ma tahaks hirmsasti öelda, et tegu on naljaga, aga ma tõesti ei tee praegu siin nalja, päriselt juhtus ka selline koletu ja hirmus lugu.

CONVERSATION

7 kommentaari:

  1. Ma olen veits loll aga kaardi esiküljel paistavad roosid olevat, ei mõistnud hetkel seost. Aga muidu üüber cool pakk. Hea kui selliseid üllatusi tehakse. Fänn I.

    VastaKustuta
  2. Mul on tunne, et nende kaardil olevate tulpide osas oled küll petta saanud, sest need seal kaardil tunduvad pesuehtsate roosidena :) Aga väga ilusad on need sellegi poolest ;)

    VastaKustuta
  3. See on nii vahva, kui lugejad niisugust katsutavat tagasisidet annavad! Kujutan ette, et see teeb tõesti meele rõõmsaks ja siis saad aru, et see, mida teed, läheb kellelegi korda.
    Magnetitest:
    Uus-Meremaa magnet on tõesti mõnus karvane kiivi. Karvane magnet, see kõlab... omapäraselt. Aga tulemus on nunnu.
    Hiina magnet on väikese guugeldamise abiga ilmselt Pekingi ooperinukk. Igatahes tegu ilmselt kõrgest soost sõjamehega, mõõk on tal käes, uhked riided seljas ja vägev must habe ees. Ja väga peen peaehe. Varrukate peal vist kaunistusena kollased pojengid - need on Hiina rahvuslilled. Igatahes kaunis magnet.
    Poola magnet on linnast nimega Wroclaw. See on Lõuna-Poolast ja vähemalt korra olen seal käinud ka. Minu mälestused on küll pigem ööst Wroclawis, kus ööbisime telkidega mingil kohalikul jalgpalliväljakul. Öösel aga tabas linna äikesetorm ja ma ärkasin keset ööd selle peale, et magan vees. Ega's midagi, keerasin kuiva külje ja magasin hommikuni, kusjuures mul õnnestus vee sees tukkudes ka kõva müristamine maha magada. Kuna aga järgmised 48 tundi veetsid telgid ja magamiskotid kokkupakituna bussis, ei tahaks mitte kirjeldada aroomi, mis vallandus neid taas lahti pakkides. Nojah, mälestused. Igatahes, Wroclaw.
    Kanada magneti peal tõesti kolm kirjeldatud looma ja suur kiri "Canada". Põdral küll mütsi ei ole, aga teisel kahel on peas punased mütsid valge ristiga, justnagu Šveitsi lipul. Kuidas see Kanadaga seostub, ei teagi. Igatahes loomadel sellised kohkunud-üllatunud näod peas nagu sellel gifil, mille siia postitasid :D

    Šokolaad on Oreo, seda olen küpsiste kujul vist Eestis ka näinud, aga šokolaadina ma ei teagi. See on hästi sarnane meie Domino küpsisega - šokolaadiküpsis valge kreemiga. Ameerikamaal on see väga populaarne. Aga see kaelakee šokolaadipildil on täiesti "vau!"
    Kaart on samuti kaunis, aga siin pean tegema väikese botaanilise korrektuuri - pildil siiski roosad roosid, aga sellegipoolest väga kenad.
    Igatahes mul on nii hea meel, et Sul sellised toredad lugejad.
    PS! Kas Sul juba mõni Hiiumaa magnet on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oo, aitäh, Pia, nii pika ja põhjaliku kirjelduse ja tagasiside eest!

      Hmm, kaardil oli vist kirjas, et tegu Kanada magnetiga ja sealt ma oma vahtralehe jutu võtsingi…
      Joosep arvatavasti kiiruga vaatas kaarti ja nii saigi roosidest tulbid, aga no õnneks pole katki miskit, sest roosid on võrratult kaunid ja hästi lõhnavad lilled ja pealegi on need samuti ühed mu lemmikud. Hahaa, no šoksist ma ei hakka parem rääkimagi, sest ma pole enam kindel, kas mina olin see, kes kuulis valesti või taaskord Joosep luges pooldiagonaalis :D

      Natuke on naljakas oma postitust nüüd lugeda, kuna kirjutasin kõik ju läbi pimeduse ja seeläbi tuli mitmeid faktilisi apsakaid sisse… Vot mis kõik välja tuleb, kui mitu nägijat kogu kupatust kirjeldama hakkavad :D

      PS. Ei, Hiiumaa magnetit mul veel ei ole ;)

      Kustuta
  4. tundub, et see šokolaad on oreo küpsiste maitsega, ilmselt joosep mõtles seda :D

    VastaKustuta
  5. Mul on natuke vist rumal küsimus aga kas sa kogud külmkapi magneteid?:)

    VastaKustuta
  6. Kaelakee on lihsalt imeline! Ma nüüd nõuan outfiti pilti sellega :D

    VastaKustuta

Back
to top