Ma pean taas alustama oma postitust sõnadega...

Need lugejad, kes on minu FB blogilehe paadunud jälgiad, on ilmselt kursis minu keskpäevase screenshooti jagamisega, mille Joosep täna minu isiklikule FB ajajoonele postitas. Kellel huvi, siis FB postitust koos minupoolse kommentaariga saate lugeda siit. Ekraanitõmmis ise nägi välja selline:

See tõmmis oli mul hädasti tarvis saada endale meilile, et saaksin selle sealt arvutisse alla laadida ja sealtkaudu see blogi Facebooki postitusele juurde lisada.
 Jajaa, ma olen täitsa teadlik, et me elame nutiajastul ja et läbi telefoni saab ka hõlpsasti postitusi koostada ja ülla-ülla, isegi pilte juurde lisada, aga minu probleem seisnes selles, et kuna mul oli juba arvutis mega pikk kommentaar valmis kribatud, mida ma ei oleks never viitsinud uuesti hakata telefoni ümber trükkima ning kopeerimine-kleepimine ei tuleks ka minu puhul kõne alla, sest ma lihtsalt EI oska seda oma iPhonega teha. Ma tean, et iPhone tuleks raputada, kui soovid teksti märgistada, aga no ma võin seda nutifoni raputada palju tahan, üles-alla hüpata, aga mitte essugi ei juhtu. Seega ma olen, kas kehv šeikija või ma teen lihtsalt midagi vääga valesti. Ühesõnaga seepärast oligi mul tarvis saada see ekraanitõmmis telefonist arvutisse, sest arvutis olen ma palju osavam kõiksugu asju tegema.
 
Üritasin siis toda tõmmist saata endale meilile, korduvalt ja korduvalt, kuid mida ei tule, on meil koos manusega. Helistasin siis Kikule, kes on minu personaalne iPhone inimmanual. Ladusin kõik step by step letti, et kuidas ma mida tegin ja kuhu klikkisin ning Kiku teatab, et ma teen kõike õigesti ja ta ei oska väga arvatagi, et mis valesti on. Küsib ainult, et kas ma ikka saaja aadressi panen. No daah, muidugi panen, ega ma mingi eilane pole :D
 Leppisime siis kokku, et kui mul mitte kuidagi ei õnnestu endal toda tõmmist meilile saata, et saatku ma siis see screenshoot talle MMSiga ja ta saadab selle mulle ise meilile. Oo, what the great idea. Miks ma ometigi ise sellise lahenduse peale ei tulnud? No whatever. Ütlesin Kikule, et proovin ühe korra veel endale meilile saata ja kui 15 mintsaga pilti postkasti ei potsata, siis saadan MMSina.
 
Võtsin siis uuesti Photos lahti, märgistasin soovitud pildi ära ja klikkisin "Mail" ning hakkasin, ma ei tea juba mitmendat korda, oma meili sisestama: kaiku...
Ja siis mulle meenub, et ahjaa, mu meili aadress ei hakka ju eesnimega, vaid perekonnanimega, daa.
Tubli, Kai! Ma saatsin mingi miljon screenshooti oma isiklikust FB ajajoonest oma nimekaimule :D
 
Ega siin nüüd enam palju variante pole. See teine Kai Kuusk sai ilmselt korraliku kõhutäie naerda. Ma mõtlen ainult, et oleks võinud vähemalt veidikenegi anonüümsust mu isik säilitada, aga eiii, milleks?! Saadame nime ikka koos pildikollaažiga, et siis oleks ikka näha, kui dumdum tema nimekaim on :D

CONVERSATION

8 kommentaari:

 1. Ma ütlen vaid üht: Sul ikka juhtub :D :D aga no vähemalt on lõbus elu Sul :D

  VastaKustuta
 2. Ma imestan, et too teine Kai ei saatnud mulle mingisugust närvilist sõimukirja, et miks ma tema postkasti risustan :D

  VastaKustuta
 3. Hahah võib olla on siis väga rahumeelne inimene, sai aru äkki et keegi saatis valele aadressile. Kui mina oleksin tema, siis ma ka ei saadaks sõimukirja, no milleks :D

  VastaKustuta
 4. Või mõtleb, et mis ta sest ullikesest ikka tuuseldab :D

  Kunagi oli üks juhtum, kus ma regasin end ühele matkale, kuid uurisin, et kas võin Janeti antud matkale kaasa võtta, kuna tegemist on looduskaitsealaga ja kas Joosepi võin ka endaga ühes võtta. No mulle siis korraldaja vastas, et loomulikult võin koera ja Joosepi kaasa võtta jne, kuid saatis selle samuti kogemata minu nimekaimule, kes vastas a la järgmist:

  Tere! Mina ei ole end mitte mingile matkale kirja palunud panna ja ma ei soovi oma koera kuskile kaasa võtta ja mul ei ole Joosepit ka, keda kaasa võtta!
  Kai

  Korraldaja ütles, et ta istus ja luges ja ei saanud aru. Luges ühe korra veel ja vaatab, et Kai on alla kirjutanud, aga et mis sellel Kail nüüd siis hakkas. Võttis minu esimese kirja lahti ja loeb sealt ka selgesõnaliselt välja, et ma tahan matkast osa võtta jne, kuid siis lõpuks jagas matsu välja ja sai aru, et oli minu e-maili valesti sisse toksinud :D

  VastaKustuta
 5. Muahaha, see võis küll olla päris segadusse ajav :D hm, ju Su nimekaim on juba harjunud, et vahel tuleb kiri mis ei ole tegelikult talle mõeldud :D

  VastaKustuta
 6. iPhone copymine on nii, et seal kus on kirjas mingi asi, näiteks " bla bla bla", siis hoiad näppu peal sellel lausel, ja sealt tuleb valik copy. Ja paste käib nii, et tühja kohe peale, näiteks sinna kuhu hakkaks sõnumit kirjutama, lihtsalt hoiad ja tuleb väike mull "paste" ja siis sellele peab vajutama.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. voiceoveriga on nt osalise teksti kopimine-märkimine pikemast tekstist keerulisem ülesanne...

   Kustuta
 7. Vahel tuleb selliseid pealtnäha lihtsaid lollusi ise sada korda enne läbi teha ja siis korraks rahulikult mõelda mis toimub, enne kui ükskord kohale jõuab. :D

  VastaKustuta

Back
to top