Mina ja Janet jälle varsti lehes

Kui te vaid teaksite, kui mitu korda olen ma nende päevade jooksul, mil ma pole bloginud, bloggeri lahti võtnud ja selle sama targalt kinni klõpsanud. Ja ei, mitte sellepärast, et mitte midagi poleks kirjutada, vaid lihtsalt ei suuda keskenduda, kuna mu kaalikas valutab. Valutab alates sellest hetkest, kui ma jäin unenäkku kinni ja nägin öö läbi luupainajat sellest mismoodi mind üritati elusalt ära põletada. Ma ei saa üldse aru, kust või millest meie aju selliseid veidraid asju genereerivad... Eriti siis, kui viimased päevad on olnud nii positiivsed ja rõõmsad ning pole vist ühtegi negatiivset vahejuhtumit, filmi, uudist vms vaadanud ja isegi Joosepiga pole vaielnud.

Natuke on piinlik ka, sest mulle on postkasti mitu lugejat kirjutanud, aga ma pole jõudnud neile veel vastata. Aga teadke, et ma katsun lähipäevil sellega tegeleda ja teile vastu kirjutada - ausõna! :) Sest tegelikult alates tänasest on mul mitu vaba päeva, kuna ma ju jätsin oma kalendrisse tühja augu, kuna arvestasin, et pean haiglas olema ja nüüd ma eile õhtul avastasingi, et appikene, mul pole mitte ühtegi plaani või tegevust mida teha ja kuhu minna.

Okeii, mulle tundub praegu vägisi, et see ekraanilugemisprogramm ei taha, et ma üldse midagi kirjutaksin, sest kogu aeg viskab mind kirjutamislahtrist kuskile suvalise koha peale või teise aknasse. Ühe korra juhtub, no siis pole hullu, aga kui see saab juba regulaarseks, siis ajab juba vaikselt veits närvi ära. Tahtsin, enne kui see lugemisprogramm mu kuskile viskas, kirjutada, et käisin eile Õhtulehe ajakirjanikuga kohtumas ja minust ja Janetist peaks lähipäevil artikkel ilmuma. Mul muidugi nende intekatega on nii, et kuna minust on erinevates ajalehtedes ja ajakirjades nii palju erinevaid lugusid ilmunud, siis iga kord, kui lähen uuesti ja uuesti oma lugu rääkima, siis mul on konkreetselt selline tunne, et millest siin enam rääkida on, kõik eestlased juba teavad seda. Eile peale intekat uuris Joosep, et kuidas läks ja mida rääkisin ja ausalt, ma ei mäletanud, ma lobisesin maast ja ilmast ja pärast hakkasin mõtlema, et huvitav, kas ajakirjanik sai üldse vajalikku infi ka või ma mulisesin niisama tühjast-tähjast. Eriti hea oli see, et kui minult küsiti, et mida vahvat on minuga juhtunud, siis mulle ei meenunud vist ühtegi lugu, kuigi mul neid ju lademetes, aga no löö või maha - ei meenu. Ma pole isegi selles kindel, kas lõpuks tuli miskit või jäigi välja. Eks näis, mis sellest kõigest välja tuleb. Õnneks Janet päästis päeva, sest poobik sai aru, et midagi on teistmoodi ja hullult säras ja demos oma kõiki oskusi, umbes, et vaadake mind, ma oskan seda ja seda ja siis veel seda ka, kas nägite, mis ma just praegu tegin, pildistage kõik üles - alustades korralikust otsesuuna hoidmisest ja lõpetades jäiste teeolude jälgimisega, kus ettevaatlikult viis mind jäisematest ja libedamatest kohtadest mööda.

Ma peaks ikka selle kunagise mõtte teoks tegema, et koguksin netist kõik artiklid kokku, mis minust ja Janetist on kunagi ilmunud ja teeksin blogisse eraldi kategooria, kuhu postitaksin artiklid koos viidetega Sellega on muidugi üks väike mure, et mu blogi uues kujunduses pole enam neid kategooriaid näha... Vähemalt mina neid küll üles ei leia, no need "Saame tuttavaks", "Koostöö" jmt. Peab natuke uurima ja kellegilt nägijalt varrukast kinni haarama.
Ei, aitab küll, ma panen praeguseks selle rüperaali käest, sest ma
ei suuda niimoodi keskenduda, kui see ekraanilugemisprogramm pidevalt susserdab ja mu mõttelõnga katkestab. Vaatab, äkki hiljem tahab arvuti minuga paremini koostööd teha, siis katsun need ülejäänud mõtted ka ära toksida, mis mind paar päeva on juba kummitanud. Olge mõnusad! ;)

CONVERSATION

7 kommentaari:

  1. Oh, Janet on lihtsalt võrratu! :) Aga muide mina näen küll neid kategooriaid: Saame tuttavaks, Koostöö ja Soovidepuu on eraldi kastikeses siin paremal ribal, Fb, Insta ja Youtube'i linkide all ning Blogiarhiivist üleval pool. Ehk leiad nii :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, Janet on parim! :)

      Hmm, veider, mul see programm ei suuda neid tuvastada...

      Kustuta
  2. Hei! Kategooriad on täitsa olemas. Pliiis hoia mulle ka üks koopia oma ajalehe artiklist. Tahan seda lugeda kui Eestisse tagasi jõuan.
    Mul ka viimasel ajal pea valutab. Ei tea mis värk on. :(
    M.

    VastaKustuta
  3. Minu pea ei valuta küll kunagi, nänänänänän!

    Aa, ei, ma ajasin end kellegi teisega sassi :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hahaha, geniaalne vastus :D

      Kustuta
    2. Kiku, kui Su pea enam ei valuta, siis on alust kahtlustada, et oled sussid püsti visanud, nii et rõõmustagem koos Sinu peavalu üle! :)

      Kustuta

Back
to top