Ootamatu vidin kleidi küljes

Ma olen juba kolmandat päeva täitsa ihuüksi, no kui koertearmee välja jätta. Joosep sõitis konverentsile ja nii ma olengi terve nädalavahetuse teinud seda, mida ja millal hing ihkab. Vahelduseks on täitsa mõnus niimoodi üksi hängida, kui vaid need hilisõhtud, ööd ja hommikud poleks nii tühjad. Ma olen selle üheksa aasta jooksul ikka nii ära hellitatud ja harjunud, et teine pool peab magama minu kõrval ja hoidma mind kaisus. Isegi selliste läitsakutega poen ma Joosepile külje alla ja nõuan nagu turtsuv siil, et võtku mind kaissssuuu, ma ei saa muidu uinuda ja ega vaesel mehel muud üle jäägi, kui oma armast naisukest hellalt kaisutada ja ise samal ajal higistada nagu hobune. Kuigi nendel ülikuumadel päevadel-öödel, kus pole enam õhkugi hingata, siis hoiame ka ikka nagu normaalsed inimesed üksteisest võimalikult kaugele ja suvel me üldiselt asendame teki tavalise linaga.

Hmm, no näete kui huvitav. Ma tulin tegelikult siia plaaniga kirjutada oma järjekordsest humoorikast juhtumist, aga hakkasin sujuvalt täiesti teisel teemal lobisema.

Tulles tagasi üksi kodus olemise juurde, siis sellega lasub mul kohustus käia mõlema koeraga ka väljas. Päeva jooksul vähemalt kaks korda. Janetiga on tõesõna enamjaolt õues käia üks lust ja lillepidu, sest ei rabele, ei sikuta ega püüa mind iga hinna eest võssi tirida, aga Python on seevastu igavene nuhtlus. Täielik vastand minu viisakale ja väärikale labradoriprouale. Saate meie varasematest seiklustest lugeda siit. Ning kuna mingil imelikul põhjusel mulle ei meeldi tsirkuseklouni mängida, siis oma väärikuse riismeid silmas pidades, eelistan päeva teist jalutust teha hilisõhtul või suisa ööpimeduses, sest ei soovi oma etteastele publikut. No et kõik ümberkaudsed inimesed jälgiksid pingsalt mu tegevust ja hoiaksid eneselegi märkamatult hinge kinni, et huvitav, kas pime jõuab kahe koeraga, elusa ja tervena, sihtpunkti.

Eile sai üle pika aja ema pool käidud. Plaan oli grillida ja niisama aias tšillida, aga ema leidis, et sellise läitsakuga poleks eriti mõnus liha kärsatada ning sellest tulenevalt sõin ma hoopis hapuoblikasuppi ja lehtsalati-fetajuustusalatit. Kui ma   õhtupoolikul koju naasesin, ei hakanud ma oma pitsilist suvekleiti koduste hilpude vastu välja vahetama, vaid viskasin end läpaka taha lebosse ja hakkasin blogima.

Kui päike oli eneselegi märkamatult loojunud ja kõik naabrid olid oma toimetamistega õuest siseruumidesse kolinud, ajasin mina endale kargu alla, võtsin koerad ja läksin koertele õhtust pissiringi tegema.

Kui ma sättisin esikus Janetile rakmeid peale ja kinnitasin Pythonile lintrihma kaelarihma külge, siis tundsin, et kleit nagu hoiaks kuidagi imelikult nihkesse või kisub ühele poole viltu. Aga no kuna Python on tekitanud mulle oma tuppa roojamistega
paanilist hirmu, siis ma ei soovinud rohkem aega kulutada ja ei hakanud sellele kleidi anomaaliale tähelepanu pöörama, vaid astusin korterist välja.

Liikusin vaikselt ja ettevaatlikult kahe koeraga trepist alla ja kui olin kuskile poolte treppi jõudnud, tundsin, et mingi veider asi jõlgub vastu mu säärt. Kuna see polnud karvane, siis eeldasin, et tegu pole ka koera sabaga. Nii ma siis kamandasin koerad istuma, et saada endale üks vaba käsi ja kui sirutasin käe selja taha, et oma kleidisaba katsuda, siis voilaa - mu pitskleidi küljes rippusid elegantselt mu oma enese kopsukad.

Ise pärast mõtlesin, et tänu taevale, et ma need trepikojas avastasin ega kaotanud kuskile keset hoovi ära. Näiteks lastemänguväljaku kõrvale või miskit. Seekord läks õnneks, aga no igal juhul siit väike hoiatav õppetund kõigile naistele - oma tisspüksikud tuleb hoida kummutis, mitte voodis ega diivanil! :D

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. No päris hea! Mina olen wc-s tantsuseeliku osanud sukapükste vahele toppida ja lehvinud siis, tagument nähtaval, mööda avalikku ruumi. Hää, et keegi selle mul sealt käigu pealt välja tõmbas, mõtlesin veel, et mis tal minu tagumikuga asja peaks olema!

    VastaKustuta
  2. Oi, kui hea. Ma tänaval alukaid vmt alati mõtlen, et khm, kuidas see küll jihtus. Aga näed, ei pruugigi asjal alati siivutu põhjus olla :D

    VastaKustuta
  3. hahahaha, appi kui hea! See läks Sul küll hästi. Naljakas oleks olnud kui Joosep oleks hakanud küla pealt Su aluspesu üles korjama :D :D
    M.

    VastaKustuta

Back
to top