Jah, pedofiilid tuleks kastreerida!

Oeh, täna alustas TV3s oma uut hooaega "Kuuuurija", kus esimeses avasaates keskendus Katrin Lust eranditult pedofiiliale, kus tänu ohvri tunnistustele, toodi avalikuse ette terve posu pedofiile ja selle kahtlusega inimesi ning nende väärastunud maailm. Ma istusin diivanil terve saate aja täiesti tardunult, sest mulle lihtsalt ei mahu pähe, mismoodi saab meie väikeses kogukonnas miskit nii jäledat toimuda.

Ma ei tea, kas kellegil tekkis veel sarnaseid mõtteid, aga kuulates ohvrit, tuli mul ahastus peale ja tekitas korduvalt küsimusi, et miks ometigi läks kohtumisel pedofiiliga kaasa? Mis oli see, mis ei lasknud sellel ahelikul lõppeda, vaid aina viis ohvri järgmiste pedofiilidega kokku? Miks läks taas uuesti ja uuesti nende haigete värdjatega kokku saama, kui teadis, et see lõppeb järjekordse seksuaalse pilastamisega? Miks? Kas tõesti keeruline lapsepõlv ja kodune olukord? Raha pärast? Läheduse puuduse tõttu? Šokiseisund? Eneseotsing? Kus olid nende laste vanemate silmad või teised lähedased?

Olgu kuidas on ja ega tegelikult antud küsimuste vastused polegi enam olulised, sest siin loeb ainult üks asi -alaealist koolipoissi kuritarvitati seksuaalselt ja sellega ongi juba kõik öeldud.

Ma ei tahaks nii mõelda, aga kahjuks taoliste lugude ilmsiks tulemisega hakkab paratamatult iga kord kuklas alarm vasardama, kui kohtad kuskil lastega lähedalt seotud asutuses meessoost õpetajat/kasvatajat. Tean, et see pole nende õpetajate suhtes õiglane, kes tegelikkuses pole hälbega, aga no see on täpselt see sama efekt nagu on nende annetuste küsimisega. Inimesed ei ole lihtsalt enam nii altid annetama, kuna nende heatahtlikust on korduvalt kuritarvitatud ning siis need, kes tegelikult ka vajaksid abi, jäävad heade inimeste abist ilma, või mis veel hullem, hakatakse alusetult süüdistama kelmuses ja sildistatakse ühiskonna poolt päevavarasteks.

"Kuuuurija" saate juurde tagasi tulles, siis ma nõustun seksuoloog Rammuliga, et pedofiile pole mõtet vangikongi pista. Esiteks juba sellepärast, et vangis istumine ei ravi antud hälvet. Istub oma aja ära, pääseb vabadusse ja kõik algab otsast peale. Nagu saates öeldi, siis Eesti ühiskond on rohkem raviusku kui karistususku, aga siin on jälle see suur AGA... pedofiilide ravi on meil ju vabatahtlik. Minu jaoks täiesti arusaamatu? Pedofiil ohustab meie ühiskonna kõige väiksemaid, nõrgemaid ja mõjutatavamaid liikmeid ning siis ainus, mida meie riik on suuteline nende kaitseks tegema, on pedofiilidele pakkuda vabatahtlikku ravi. Nagu mida helvest!?! Umbes, et kuule, ole pai ja äkki mõtleksid ravile mineku peale? Nagu päriselt!? Ma tõesõna arvan, et ainuõige ja ainuke lahendus sellele ongi pedofiilide sunniviisiline kastreerimine. See on haigus, millest ei saada terveks, kui inimene ise just ei tunnista, et on haige ja vajab ravi ja on nõus vabatahtlikult ravi saama. Aga kõik need ülejäänud, kes ei ole nõus, kes ei tunnista enda hälvet, mis nendega siis teha? Nagu see "Kuuuurija" viimane pedofiili kahtlusalune. Ma lihtsalt kuulasin Urmas Kausi vastulauset ja ausalt mul läks süda pahaks. See oli ju nii ilmselge, et sellel vanaätil suu tossas nagu vana tehase korsten. Tema pooldab tervislikke eluviise ja kohe ütles poisile, et ei mingit suitsu ega napsi ja tuli ainult dokumentide asjus abi saama ja samal ajal võis olla tõesti ka saunaõhtu, aga seda täiesti juhuslikult, eksole ja kui poiss soovis ka saunaõhtust osa võtta ja leili võtta, siis ega kätt ei saa ju ette panna ja mingit kontakti polnud ja kõik oli väga tervislik ja blaa blaa blaa Ise ka usub seda iba või?

Ma siiralt loodan, et Eesti õigussüsteem vaadatakse kriitilisema pilguga üle ja karistused karmistatakse ning et pedofiilsuse eest hakatakse inimesi saatma sunniviisilisele kastreerimisele, sest ausalt, kui ma järjekordselt kuulen või loen kuskilt, et keegi peksis vanamemme kirvega surnuks, teine vägistas, tappis ja mattis laiba metsa, kolmas pilastab lapsi, siis mõtlen küll, et miks meil üldse kunagi surmanuhtlus ära kaotati? On ju sarimõrvareid,manjakke, psühhe, kes on nii kalgistunud ja iga kord, kui karistuse ära kannavad, algab kõik uuesti. Sellised tuleks lihtsalt saata hukkamisele.

CONVERSATION

10 kommentaari:

  1. Sundsteriliseerimine + kohustuslik ravi on siin ainuke aktsepteeritav lahendus. Enne kui kellegi tähtsa inimese last ei pilastata, ei hakka need poliitikud ka sellise seadusega tegelema. Vähemalt tunne on selline. Surmanuhtluse koha pealt olen Sinuga nõus. Kui inimene peale väga raske kuriteo toime panemist istub oma aastad ära ja jätkab samal rajal, siis miks peavad maksumaksjad teda tema eluajal vanglas üleval pidama. Kas riik leiab raha kuskilt mujalt ja eraldab nad eriti range režiimiga vanglasse või viiakse läbi surmanuhtlus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tahaks uskuda, et miski hakkab peale seda saadet muutuma, sest Nõmme Põhikoolis õpib ju meie ühe tuntud poliitiku laps... kui enne miski liikuma ei hakka, siis võib-olla see pisike nüanss on abiks ja tõukeks.

      Kustuta
  2. Aamen naine:) ma arvan samamoodi...ja kui steriliseerimisest ei aita siis raiuks raiskadel käed ka maha veel..ja surmanuhtlus vôiks ammu tagasi olla...
    Äkki siis hakkaks.pätid rohkem.kartma ka

    VastaKustuta
  3. Kõige haigem on see, et üha rohkem leiab mujal maailmas ka arvamusi, et pedofiiliat tuleks normaliseerida nagu ka nt geisid. Põhimõtteliselt pannakse need kaks justkui ühte patta, et mõlemad on nn kõrvalekalded normaalsusest aga miks geisid aktsepteeritakse ja pedofiile mitte. Esimene kord kui sellise arvamuse otsa sattusin, siis mõtlesin küll, et tüüp tegi enda arvates ilmselt head nalja aga kahjuks aeg on näidanud, et seda tuleb üha rohkem ja mingit nalja siin küll kuskil ei ole...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Misasja!? Ma seda polnud kuulnudki... täiesti mõeldamatu minu jaoks! Laps on laps ja kuidas saab üldse sellist pilastust aktsepteerida!? Issand, mul pole lihtsalt sõnu. Varsti laiendatakse normaalsusespektrit sedavõrd, et zoofiilsus ja nekrofiilsus tunnistatakse ka täiesti normaalseteks tegevusteks. Hakkavad toimuma loomaaedades ja surnukuurides avatud uste päevad. Idiootsuse tipp!

      PS. Kusjuures selle pedofiili postitusega kohe kaks lugejat vajutasid mu blogile dislike… ei tea, kas need olid need, kes esindasid seda leeri, kes arvavad, et on täitsa OK, kui keegi näiteks hakkaks nende või kellegi teise alaealist koolijutsi seksuaalselt ära kasutama? :S

      #jätkelapsedrahule

      Kustuta
    2. Jap, see on täiesti haige. Suht levinud argument on ka see, et "aga kui laps ise tahab?" - ca 10-aastane laps on siis võimeline juba täitsa küpselt otsustama, et kas ta tahab mingi 40-aastasega seksida või? Just googeldasin ka veel natuke seda teemat ja leidsin, et päris palju on arvamusi selle kohta, kuidas pedofiilia on ka seksuaalne orientatsioon. Wtf lihtsalt.

      Kustuta
    3. Mhmh, pedofiilia võib olla seksuaalne orientatsioon nagu geidki, aga selle erinevusega, et pedofiilia on märgitud koodiga F*mingi number*, mis viitab sellele, et tegu on hälbega. Geisid pole sinna haiguste nimistusse kantud, sest seda käsitletakse lihtsalt kõrvalekaldena, umbes nagu seda on vasakukäelised. See on kuskil netis kirjas. Ma lihtsalt ei viitsinud praegu Googeldada ja kirjutasin oma sõnadega.

      Kui inimesed hakkavad siin seletama ja selliste argumentidega vehkima nagu 10. Aastane on piisavalt küps ise otsustama, et kas tahab mingi nilbikuga seksida, siis miks olla silmakirjalik.. las siis lapsed saavad juba suitsu ja alkot ka poest vabalt kätte ja las olla nii kaua õues kuni süda lustib – nad ju ikkagi piisavalt küpsed otsustamaks, mis neile hea, ohutu ja tervislik. Tule taevas appi ma ütlen!

      Kustuta
  4. Väike analüüs sel teemal.
    http://uhhuuuurija.blogspot.com.ee/2017/09/vaike-lihtne-analuusmis-toimus.html

    VastaKustuta
  5. Õiged mõtted! Aga kas sa mõtled karistusena ikka steriliseerimist? Äkki hoopis kastreerimist?

    VastaKustuta

Back
to top